Отговори
# 195
lightblue, радвам се, че сте добре, и че всичко е минало що годе нормално. Да нацелуваш малкият сладкиш  Mr. Green Heart Eyes

# 196
  • София
Ееей, супер новини!

Честито на Софи! Да е жив и здрав малкия Борис и много радост да носи на цялото семейство   bouquet

Лайтблу, радвам се, че отново си сред нас Hug. Важното е, че всичко е свършило добре  bouquet Целувки на малчо, нека да хапва и да расте, а ти пусни снимки, когато имаш възможност Heart Eyes.

Бубе, пак ни носиш хубави новини  bouquet. И на мен ми стана забавно как са се улучили Пепенка и Ели да раждат едновременно.

Феъри, браво на бебчо, че се е наместил, както трябва. И аз искаааам, ама нещо моето се инати Sad. Удря ми непрекъснато главички в черния дроб.

Дано всичко с Еллее да е наред Praynig и скоро да имаме новини от нея.

Всички болни дечица бързо да се оправят Hug. Нелчо и ти дръж фронта, малко остана.

Лека и спокойна нощ на всички тумбаци  bouquet

# 197
Ехооо добра ви вечер мамита wavey.
 Софи, честита ви радост, честит ви син! Да е жив и здрав, много послушен и да пълни пампите редовно. Желая ти бързо възстановяване.

Lightblue, радвам се че вече сте си у дома, и че сподели с нас как е минало раждането Hug. Да ти кажа честно хич не ме успокои smile3506. Аз все се самонавивам, че второто раждане е по-лесно, ама на, Божа работа си е.
 Сега отивам да позяпам мало снимки, че гледам балкона ни е пълен, да се разпишат и другите ококорили се мами като мен.
 Желая ви лека нощ  love001.

# 198
Софи, ЧЕСТИТО!!! ДОБРЕ ДОШЪЛ НА БЕБЧЕ БОРИС с най-хубави пожелания!!! Прекрасно име Heart Eyes

Лайтблу, радвам се, че вече си на линия и се адаптирате добре!!!  Hug Дано а каката нещата минат гладко, ще обменяме опит, че и мен това ме чака с "баткото"

Лида,  wavey от балкона!

# 199
Прекрасни новини  Hug

Софи, честито миличка, пожелавам бързо възстановяване и скоро пак да си с нас Hug

Комарче, на патерички, но от сърце - жива и здрава рожденничка   bouquet

Блу, страхотно е, че вече си си в къщи и тук, аз все чакам родилите мамчета да се връщат и да разказват...  Heart Eyes

Бубе, ако ги чуеш/видиш пак Елица и Пепенка, преди да са се върнали тук, много прегръдки  Hug

# 200
Пак съм аз.
 Руми здрасти мила, и мене ме терзаят тези мисли, как ли каката ще приеме бебчо, но да сме живи и здрави само.
 Сега да кажа, че пловдивските мами големи свежарки Hug (пък дори и да сте били само тричките). И друго пропуснах да кажа преди, Комарче, честита ти рожденничка. Да ти е жива и здрава, и много послушна smile3525.
 Бубе, добре че си ти да ни снабдяваш с инфо за нашите мами, радвам се че са добре. И наистина съвместното им раждане и мене много ме впечатли, егати съвпадението newsm78 Joy.

# 201
Пловдивчанки, страхотни сте.  smile3501

lightblue, радвам се за добрите новини около вас.  smile3525

Софи, честито ти момченце! С пожелания за щастливо детство!  newsm32

# 202
  • до Пловдив
ДОбро утро кафенцето тази сутрин е от мен  Coffee  food010 Coffee

Честито на мама Софи! Да и е жив и здрав Борис и много да я радва!!!

lightblue, радвам се за добрите новини около вас. 

# 203
Честита радост на мама Sophiepp. Да е жив и здрав малкият Борис, да дарява с много усмивки и щастливи мигове мама и тати. 

# 204
  • София
Честито бебче на бебче Боби на мама Софи, много да я радва!!!! Бързо възстановяване на Софи!!!! newsm51 newsm51 newsm51
lightblue браво на вас!!!!

# 205
  • София
Честито на мама Софи! Да й е жив и здрав малкия мъж Hug!
Ради, добре дошла отново сред нас Hug!

# 206
Добро утро!
Ех, че хубави новини си имаме тази сутрин Grinning

Софи честито синче!
Да ти е жив и здрав Борис, много радост и щастие му пожелавам!

Лайтблу много се радвам, че сте се прибрали Hug в началото наистина ще е трудничко и аз се притеснявам повече за баткото, отколкото за бебето - ама ще се справим някак. И аз като Лида все се самонавивам, че второто раждане е по-лесно и доста ме изненада с твоя разказ - важното е че всичко е проключило добре и ти се чувстваш удовлетворена Hug много щастие ви пожелавам във вашето пораснало семейство Simple Smile
Ще очакваме и другите ни мамчета да се включат и да разкажат как са Simple Smile

# 207
Добро утро хайде на закуската и кафето  Hug

# 208
  • Sofia
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА СОФИ!!!ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ БОРИС

страхотна новина за добро утро.
Лайтблу и мен по изненада с разказа си, и аз се надявах този път да е по леко.Но в крайна сметка важен е резултата. Hugдайте време на каката да се "климатизира".
Тонеска- не знам дали е от капките или нашия сироп вече подейства, но снощи спахме и кашлицата ни е намаляла чувствително.
Страхотни сте пловдивчанки. Аз мислех да карам моя мъж днес да отскочим до Пловдив, заради магазина на Вис Виталис като претекст и да се поразходим, ама нещо времето е кофти.
Лек ден мамчета.

# 209
Мая тъкмо щях да питам как е Антоан - радвам се, че се е подобрил, че най-лошо е детенце да е болно Hug

Времето наистина си е доста гадничко - май, че форумчето днес ще е често посещавано Grinning

Общи условия

Активация на акаунт