Отговори
# 225
Честито момченце на Иринка, да и е жив и здрав  Hug  bouquet

# 226
Ихууу, пак бебок   bouquet честита радост на Иринка, жив и здрав да е Никола (и аз много го харесвам това име)

Мишко, рано ти е прозорци да миеш  hahaha Joy То май избирателно действа де, аз всичкото прозорци измих и на - още 2 в 1  Mr. Green

# 227
Лелеее момичета, ама вие полудяхте да раждате през Октомври Shocked. Мисля, че вече има сериозна нужда от отчетна тема за октомврииски-ноемвриичета smile3521.
Мамо Иринка, честит ти наследник! Да ви е жив и здрав и да изпълва живота ви с радост.

# 228
  • София
Ханче, мила, мерси, че си се сетила за мен Heart Eyes Hug! Исках да те питам къде ги има леглата на Дизайн бейби, защото и аз ги харесах ?
Честито бебче на Иринка - да й е живо и здраво Hug!
Момичета, искам да ви попитам каква козметика сте си избрали за бебчетата? Аз като че ли се чудя все още Simple Smile!
И още нещо - сега след като имам опит с племеничето ви съветвам да си вземате бодита или блузки с предно закопчаване, защото е най-удобно за новородено бебче Heart Eyes!

# 229
Честито бебче на Иринка! Да е живо и здраво и много послушно!   bouquet

Хм! За козметиката и аз още се колебая. Преди 9 години за каката използвах Нивеа и бях много доволна. Но то тогава освен Нивеа и Пенатен друго нямаше. Сега гледам хиляди марки...  newsm78 Сестра ми обаче с племенницата преди година-две ползва най-различни - спомням си за Бюбхен и Мустела. И детенцето все изприщено беше. Не знам дали кожата му е била по-чувствителна или е било въпрос на козметика... То по принцип всички бебета са с чувствителна кожа. Сега вече като поотрасна малко и като спряха да го мацотят от глава до пети, няма проблем с кожата.
Та аз  май ще заложа на изпитаното - т. е Нивеа. /Пък дано не са я развалили нещо!/

# 230
Тинче,ето тук:http://www.dizainbaby.com/bg/contact_us.php има адреси на представителите,ние го взехме от  Пигис хаус

За козметиката смятам да взема на Мустела,в началото доста се чудих,но понасъбрах мнения и се спрях на нея Laughing

# 231
ЧЕСТИТО НА СОФИ И ИРИНКА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБИТЕ - лелеле ама верно какъв бебевалеж

Хайдееее мами да раждамеееее Joy

# 232
  • София
Тинче,ето тук:http://www.dizainbaby.com/bg/contact_us.php има адреси на представителите,ние го взехме от  Пигис хаус

За козметиката смятам да взема на Мустела,в началото доста се чудих,но понасъбрах мнения и се спрях на нея Laughing
Мерси, мила Heart Eyes!

# 233
Добре дошли на новите бебетааа  Hug

# 234
Да е жив и здрав малкия мъж на мама Иринка 83.

Мисля, че вече сериозно се започна бебевалежа. Нека всеки ден с такива новини да се събуждаме.

# 235
  • Попово
Irinka83, sophiepp ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМЕТАТА  Hug
да ви кажа дами, ни е вече сме си у дома, сегаще се върна да допрочета темичаката, а довечера ще има разказ и синкмов материал  Sunglasses
хубав ден от мен и бебка с двамата батковци   bouquet Hug

# 236
Тъкмо вчера получих задача да проверя как е Софи, а тя вече била напред с материала.  Grinning

Честити придобивки на мама Софи и Иринка! Да са им живи и здрави дечицата, да ги радват, да растат за гордост на мама и тати!

Ха добър ден!
Радвам се, че поддържаме едно що годе постоянно темпо в бебевалежа Grinning Само хубави новини да има!

Ееее, надявах се Пепена днес да я изпишат. Хайде, добре завърнала се, Пепенке!

Аз само мъъъничко да се оплача. Като не ям ми е зле, като ям пак ми е зле....Снощи за пореден път бомбардирах кухнята с едно яйце в микровълновата Mr. Green Ама като ми се прияде... Е, сварих си накрая на котлона две яйца. И от там нататък цяла нощ кошмари, редувани с въртене и безсъние. Та разбрах-или припадам от глад, или припадам от безсъние и задух, че като ме подпре Sick Да си имам проблемите Mr. Green

# 237
Честити малки мъже на Софи и Иринка  bouquet Ей, сериозно зараждахте!

Аз да се оплача - цяла сутрин съм с болки и контракции, даже започнах да засичам и те взеха, че спряха. Между другото си откраднах от октомврийки онлайн таймери за контракцийки. Май не е лошо и ние да си имаме на първа страничка.

Да си имам проблемите Mr. Green
Бубе,   hahahaвсеки път ми даваш настроение с твоите постове.

# 238

Това е идеята-да отиваме да раждаме с усмивка на уста и ведро настроение Hug

# 239
  • Попово

Това е идеята-да отиваме да раждаме с усмивка на уста и ведро настроение Hug
Mr. Green така така

Общи условия

Активация на акаунт