Отговори
# 240
Лелееееее браво Честито момченце на мама Иринка  Hugскоро да са у дома и да разказват
Пепе радвам се ,че вече си сред нас ,чакаме снимков мат'риал  Mr. Green
Нещо напоследък няма празно всеки ден по едно бебе  Crazy

# 241
Как забравих! smile3537 Пепе, добре завърнала се  Hug
Аз чакам и разказ, не само снимки.

# 242
  • Бургас
Добър ден и от нас! Laughing
Честито момченце на мама Иринка! Да е здраво и щастливо! Бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet
Пепенке - добре дошла отново! Как е малката принцеса? А щастливият татко кога ще се прибере да я види или вече е на линия?
Хайде мами пожелавам на всички един мързелив ден, че то днес е едно такова мрачноооо  - само за почивка! Laughing

# 243
  • София
Честит мъж на мама Иринкаbouquet Да й е жив и здрав!  Praynig  bouquet
Ейййййй, много свекърви се "пръкнаха" тези дни, много нещо Mr. Green

Пепено, добре завърнала се! Hug Как е момата? Heart Eyes Ейййй, нямам търпение да гледам снимки! Flutter Heart Eyes

# 244
Ей го моят прословут подарък, дето толкова време го мътих http://www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?UAUTOLOGIN_ID=96320952 … ;navfolderid=2008

Мисля, че ще го хареса. На мен ми е легнал на сърце от години и, живот и здраве, смятам и ние да се наградим с такова нещо.

Тонеске, нали ще слагаме снимки на бебетата на първа страница. Разбрах, че имало програма, дето ги смалява. Октомврийките нещо си обясняваха по този въпрос.

# 245
Честити бебчета на Софи и Ирина! Живи и здрави и бързо възстановяване!  Heart Eyes  bouquet

Пепна, Лайтблу - добре завърнали се!  Hug

Една идейка от мен за засичане на контракциите - аз набирах с телефона си някакъв номер (несъществуващ) и после като влезеш в историята на обажданията въждаш последните десетина контракции точно през колко време са били. Дано съм обяснила добре, че така е лесно и не трябва да ставаш  Mr. Green

# 246
Пепе добре си се завърнала, добре дошла и на твоята малка мечта Hug чакаме с нетърпение да разказваш Grinning

Бубе ама разбира се че ще имаме снимки Wink моето предложение е всяка мама да качи в специално албумчето снимката която иска да е публикувана на 1 стр, а оттам нататък аз ще поема нещата - за смаляването не се кахърете - ще ги наглася Wink Албумчето ще се казва снимки за 1 стр
И Бубе още нещо - прословутият ти подарък нещо не мога да го видя newsm78

# 247
Честито бебче на Иринка,да й е жив и здрав мъжа и да расте щастливо.Да радва всички и да слушка  Hug

Добре дошли на нашите силни мами Лайтблу и Пепена

Аз допрах квото имах,сега чакам да изсъхнат и готово.После чаршафките.

# 248
И Бубе още нещо - прословутият ти подарък нещо не мога да го видя newsm78

newsm78 И аз нищо не отварям. Пише ми, че не открива търсения албум.

# 249
  • София
Честито на мама Ирина!!! Да й е жив и здрав малкия Никола и много да ги радва!!!! newsm51 newsm51

# 250
Здравейте,мами,аз рядко се включвам да пиша,но пък ви чета редовно,не за друго но компа е на много неподходящо място и не ми е удобен,а засега няма къде да го сложа.
 ЧЕСТИТО НА ВЕЧЕ РОДИЛИТЕ МАМИ newsm51 newsm51 newsm51Нека бебенцата им да бъдат много здрави и да слушкат smile3541
Другите ще стискаме краци,докато му дойде времето.  love001

# 251
Какви страхотни новини от вчера до днес.
Честити бебчета на Софи и на Иринка да са им живи и здрави, много послушни, а на тях бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи.

Лайтблу,Пепена радвам се, че всичко при вас е наред и ще чакаме снимков материал на бебчетата ви.
Бубе, много добри новини ни носиш продължавай само така.
Пловдивчанки, въпреки че сте само три сте супер, браво.

От вчерашния преглед на 4Д 100% бебо е момиче и върви много голяма за седмиците си и тази докторка също ми препоръча да раждам секцио, ако беба продължи да расте с тези темпове, защото аз съм една ниска и с леко тесен таз, но има време ще решавам като му дойде времето.

Вече всеки ден трябва да очакваме нови бебета.

# 252
Ами не исках да оспамвам албумите, но така и не се научих да смалявам, за да стават за качване в поста. Ще я кача при покупките, а по-късно ще я изтрия от там. Тонеске, ако имаш програмата за смаляване или нещо, което върши работа, дай го насам. Аааа, да ти кажа, че външният ти вид ме изненада Embarassed. Очаквах сериозен и някак делови поглед, а то една сладка веселушка Grinning

# 253
Честито на Софи и Иринка!Да са ви живи и здрави бебоците и много радост да ви носят  smile3525
Пепенка и Лайтблу добре завърнали се   bouquet.
Комарче Честит Рожден ден на малката принцеса!
Ние вчера бяхме на преглед. Според докторът всичко е наред. бебето все още се крие и не можем да разберем какво е, но важното е да е живо и здраво. Доки ми даде някакви глобулки за течението и желязо за ниския хемоглобин - 111, каза ни евентуално какви ситуации да очакваме при започване на раждането и как за реагираме. Даде ни и телефони на още двама негови колеги, в случай, че той е в операция и се наложи спешно раждане, за да сме спокойни. на преглед ще ходим пак след три седмици. Друго интересно при нас няма. Смятам да започвам с почистването и гладенето на бебешките дрехи, а във вторник очаквам да ни доставят и легълцето. Лек де на всички.

# 254
Здравейте отново!  Hug

Момичета, благодаря за топлото посрещане.И аз се радвам, че съм отново тук.

За второто раждане, не се ръководете от моето, нали знаете, че при всеки е различно.Аз просто споделих, че има и такива случаи, както при мен.Но както и да мине, щом всичко е наред, щастието е неописуемо.

ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ИРИНКА!НЕКА РАСТЕ МНОГО ЩАСТЛИВО И ЖИЗНЕРАДОСТНО ДЕТЕ!

Добре дошла отново на Пепена!

Ще гледам довеччера да пусна няколко снимчици  Simple Smile

Ако някоя мама се разражда днес, да знаете, че стискам палци  Praynig  :hug

Общи условия

Активация на акаунт