Отговори
# 255
Бубе благодаря за комплимана Wink
За снимките - имах предвид да си качите една по ваш избор - независимо колко е голяма - аз ще я обработя да е в нужния размер. А ако някой си я смали колкото е нужно още по-добре Grinning
Блу, Пепе очакваме снимките ви с голямо нетърпение Hug

# 256
  • София
Irinka83, sophiepp ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА smile3525

# 257
  • Sofia
ЧЕСТИТИ ЮНАК И НА Irinka83!!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!

ПЕПЕНА- добре сте се завърнали и двете с малката.  С нетърпение чакам снимчици да гледам Hug

# 258
Честити ни нови бебенца!!!
  bouquet
Добре завърнали се на Пепена и Лайтблу !!!

Аз вчера бях на ЖК, бебка си е все така седалищно! Каза ми да отида и другата седмица на един преглед, че не бивало да пренасям. Разкритие нямам никакво , но за сметка на това редовно си имам контракции. Стискам палци, ако има тръгнали към родилното   Simple Smile

# 259
Честити бебоци на Ирина и Софи!  bouquet Да сте здрави, весели и щастливи! Hug

Пепена, Лайтблу, чакаме разкази в картинки Grinning И да кажете как са първите дни с малките бебчовци и как се справяте с по-големите си дечица, че за момента и на мен това ми е най-голямото притеснение - как ще приеме промяната каката. Тя чака с нетърпение бебето, ама знам ли я какво ще й мине през главицата като дойде.

# 260
Пепена-добре дошла отново,чакаме снимки от теб и Лайтблу,как се развълнувах като прочетох подписът ти -пожелавам ви вечно щастие Hug

Аз приключих с чистенето за тази седмица-нещо ме е налегнал ентусиазмът за чистене и от понеделник продължавам пак.Явно се подготвям за новият член на семейството Laughing

Пловдивчанки -страхотни сте  bouquet

# 261
Една снимчица за Тонеса

И за другите мами с какички

Така си представям вашите по-големи дечица,как се грижат за бебоците.Не се притеснявайте ще си ги обичкат и ще ги възприемат добре.
Много хубавки снимчици и исках да ви ги покажа  Hug
Как сте сладуранки,нещо се губите из трасето?

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 18:44 от didipidi

# 262
  • София
Иринка83, Честито момченце! Да ти е жив и здрав Никола!
Пепенка, чакам с нетърпение разказа и снимките на сладураната!  Hug
Бубе,, и аз не можах да видя подаръка newsm78

# 263
Здравейте и от мен!!!!

Irinka83, sophiepp, да са ви живи и здрави слънчицата и много да ви радват!!!! smile3525 smile3525

Лайтблу, Пепенка, добре завърнали се отново в отбора!!! Hug Hug Hug

# 264
Пепена, добре завърнала се   bouquet чакаме разказ и снимков материал  Hug

Аз час и половина бях със зачестяващи, но не особено болезнени контракции, та накрая се пъхнах и си взех душ - и разочарование, спряха. Беб или ще е везна и се чуди да излиза или не и не може да се накани, или е зъл скорпион и ни прави напук  Joy Баба му чака с нетърпение и сег е силно разочарована..

# 265
Привет и от мен!

Иринка и Софи, честити ви  рожби, да са ви живи и здрави и безкрайни щастливи мигове!  bouquet

Пепенка и Лайтблу, добре дошли отново в отбора!Важното е че всичко е минало добре и гушкате бебчетата! Hug

Бубе, на мен подаръка много ми хареса, мн. е оргинален, красив, практичен и със сигурност ще се помни от кого е, но става само за докторка . newsm10 На мен доктора ми е мъж и съм в голяма чеденка newsm78.

Има ли някой новини от мама Мери и малкия Алекс?

# 266
  • София
Здравейте, момичета! Влязох с единствената мисъл да видя имаме ли си нови обебили се мами от вчера насам и какво да видя:

честито на мама Софи и мама Иринка за прекрасните им малки мъже! Да са ви живи и здрави момчетата и много да ви радват!

И гледам вече има завърнали се мами - Пепенка и Лайтблу - добре дошли! Искам и аз снимков материал! Лайтблу, твоя разказ въобще няма да го взимам под внимание.  Crossing Arms Искам да си изградя по-положителна представа за раждането, че ме хваща шубето иначе.  Naughty Не ни плаши така. Е, все пак важното е, че всичко е минало добре накрая!  Hug

Ох, какво щях да ви пиша  newsm78
Хммм ...  щях да питам - има ли възможност да пропусна началото на контракциите? Нещо взех да се чудя. Вече сме в 9тия месец, а аз още нямам идея що за чудо са това контракциите?! newsm78 Имам от време на време едни болки долу, но по-скоро са спазми на червата, които съответно приклучват в 00 и съответно съм сигурно бременната с най-редовна перисталтика  Embarassed От време на време ми се получава и една ...хммм .. режеща болка винаги от дясната страна на корема, но това само ако нещо се проуморя с тичане напред-назад или със стоене права в кухнята (напоследък имаме доста гости).
И се чудех - като наближи раждането бебето по-малко ли започва да ритка? Някъде бях чела нещо такова, че като се кротне бебшока и да очаквам събитието ... но майта принцеса така си буйства  #Crazy А уж върви голяма.... трябваше вече да й е свършило мястото ... ама явно има още на къде да се размотава из тумбака ми. Голяма ми е палавница  Heart Eyes

И още един въпрос - къде можем да си намерим симпатични чершафчета за легълцето?

Отивам да гледам филмче по БТВ. Лека нощ!  Hug

# 267
  • Попово
набързо качих снимките, има и няколко клипчета, но тях по-късно с разказа http://pepena.multiply.com/photos/album/21#1
сега ще правим тоалет, после папкане и след това пак съм тук да разкажа  Wink

# 268
  • София
Илка, спокойно, и да пропуснеш началото на контракциите, към средата ще ги схванеш. А относно 00 и аз мога да се похваля, че откакто влязох в 9-тия съм толкова редовна, че вече и час за тоалетна си имам  Mr. Green
А бебето, май започва да рита с порастването, не със наближаване на раждането- И моята девойка е много активна, въпреки че вече на рита ами се върти като пумпал и коремът ми заема странни форми.
Аз отивам да изиграя една игра и  се паркирам пред ТВ-то.

Пепе, много ти е хубава момата!!!! Да ти е жива и здрава, а и батковците отсега я гледат и пазят. Ще има бой като порастне  Hug

# 269
Дидипиди багодарско за снимката и чул те Господ - дано така да се гледат децата Grinning
Пепе много сладка бузанка е Василена - и като гледам батковците вече си я пазят Hug
Мамчета понеже няма да ме има утре ще пусна една темичка, за да не ви вкарвам в приключение, а когато тази мине на 15 страница нападайте новата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт