Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 597
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Теди, Честит Рожден Ден  bouquet Да си много здрава, много щастлива, много обичана  bouquet

И ние сме в списъка с болните - Ема е с разстройство и повръщане. Но ще се справим Simple Smile

На другите болнички дечица пожелавам бързо оздравяване  Heart Eyes

# 106
Силве, нормално е да не яде, не се притеснявай, ще се възстанови бързо. Високата Т трепе разни гадюхести бацилки, така е и това е ок. нормално е да е отпусната, организмът всички сили ги хвърля да се бори с болестта.

аз искам да се похваля КАЙО Е ЗДРАВ !!!
Много хубаво е. Simple Smile
(или просто спрях да обръщам внимание на сополите Joy )

в неделя ходихме само двамата на разходка в една гора на 30 мин от вкъщи, в дефилето. беше страхотно. през цялото време правеше аналогия с морето, казваше , че гъботе са миди, нещо друго каза, че било парани (рапани). накрая се оплака, че пясъкът бил малко (нямаше никакъв всъщност) и искал децата, и изброи подробно всички деца, с които ходихме на море лятото. така че, на следващата разходка може да ви поканим, ако на някой му се скита по планините.
ще пусна малко снимки по-късно (ама от самата планина нямам, само кайчовчета)

# 107
  • София
Привет от мен! Simple Smile

Честит рожден ден,Теди!!!Много здрава,щастлива и обичана бъди!!!

Пак много болни дечица SadЖелая на всички бързо оздравяване Hug

Силве Hug и от мен пожелания за много щастие за напред, за теб и Алекс и дано намериш скоро "своя" мъж Wink Не обръщай внимание на подмятания и и груби думи,справяш се чудесно Hug!

Кали,радвам се за Кайо Hug,дано не се разболява скоро,да събере силици.Давай снимки,че отдавна не си пускала,а и нещо голямо затишие в темичката ни напоследък Rolling Eyes,та малко да живнем Laughing

Герчо ,пиши как са Катето и Ева,ходи ли да ги видиш?

Дани тръгна на ясла от понеделник,след едноседмичен престой в къщи го изпратих без помен за сополи,да видим до кога Crossing ArmsТука последните дни големи лафове пуска,незнам от лелите в яслата ли ги чува.Обяснявам му онзи ден,как не трябва да прави едикакво си,че не е хубаво така...,а той ми вика леко замислен "Аз съм добър човек,мамо!" Joy А вчера го взимам от ясла и той по пътя ми изтърси "Ох,много съм изнервен!"  hahaha,щях да падна от смях.

Мислили ли сте вече за коледните подаръци за децата?А ще им организираме ли Коледно парти както всяка година?

# 108
И аз да се разпиша...
Катето е добре, всеки ден се чуваме почти, но не съм ходила да ги видя. Нека се понаместят малко с графика, че още са на черешата с тез 2 малки деца... Ама всеки път като се чуем ме съветва да изчакам с второто, поне докато иван стане 1 клас, та със сигурност не и е лесно  Joy Joy Joy.
мами, ако ще правим парти искате ли да е в Бъни - там има един вълшебен дадо мраз, дето миналата година ни обра точките. Те си работят с него от 1000 години. Просто този човек наистин забавлява децата и само заради него бих отишла и на края на света. Мисля си догодина да го поканя за партито на ивон в ДГ да ги забавлява и вечерта да направим купон в Бъни, само и само да ми дадат телефона му. Това е единствения актьор, на които не ми е идело да му извия врата  Mr. Green. Каквото и да се прави обаче е време да се резервира дата, щото нали знаете кво е положението обикновенно

# 109
  • София
гер4о,аз нямам нищо против да е в "Бъни",щом си с такива добри впечатления Peace,мисля,че съм ходила там веднъж,но нямам никакъв спомен от мястото newsm78,ще ни побере ли всичките мами с децата,че обикновено за такива събития се събираме доста хора,по стари спомени все сме били повече от 20 мами и отделно дечурлигата...

# 110
Теди,честит рожден ден!Много здраве ти желаем,късмет и прекрасни мигове с близките ти хора. Hug

Ние сме добре.В събота ходихме на риба,но естествено нищо не хванахме...поне цял ден бяхме навън.В неделя-на Витоша.Ето малко снимки на Янето,преди Кали да е качила нейните ,че като й ги видя и ми се изпарява желанието да снимам за месец напред. Laughing

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280954&pid=8714881

Аз съм ЗА Коледно парти. Peace

# 111
  • София
Наде,страхотна е малката рибарка Hug,много ви се кефя,че честичко ходите сред природата,аз много обичам ,ама нещо все не можем да се организираме с мъжа ми,пък и той в събота и неделя работи,когато има почивка през седмицата,малкия пък е на ясла...

Хайде давайте предложения за дата за партито,че наистина нямаме много време.

# 112
Теди, честит рожден ден и от мен! От здраве и късмет да не се отървеш!  bouquet  bouquet
Ger4o, при тези думи от твоята уста, ще да е наистина страхотен този дядо Коледа и аз нямам грам колебание, че там ще бъде партито тази година Peace Като дати нямам претенции, но мисля че 20-21 декември са добър вариант. Часът също е без значение.
Иначе ние още преди седмица написахме писмо на дядо Коледа, в което много старателно сме залепили картинка на очаквания подарък. Проблемът е, че Катето после реши, че този подарък "го няма" и иска друг...В крайна сметка се уговорихме за два Joy Сега постоянно го разнася (писмото) насам, натам и го "чете" hahaha, всъщност знае го наизуст.
Наде, много са ти хубави снимките, а на Калинка са....нечовешки  Hug Hug Hug Като гледам Янето и баща й, все едно виждам моите рибари, същият блясък в очите, същият мерак да пипа червеи, за мой ужас... Heart Eyes Heart Eyes
Да не си помислите, че Катето е здраво hahaha Миналата седмица беше болна и сега "отлежава" у дома, за да укрепне, тази седмица аз съм хремава...кръговратът е голям. Добре че тази седмица баща ми е по-свободен, та ми помага в домашните грижи за Катето и аз ходя на работа. Иначе шансът да се засека с децата, с които работя, ще стане почти нулев, едната седмица аз отсъствам, другата те...
Желая ви хубав ден и много здраве! Hug

# 113
Теди, честит рожден ден! Забравих преди малко...
Тася, аз съм била на рождени дни с по 20 деца и още толкова възрастни и не е имало проблеми.. Мястото за родители е доста голямо, за децата също... Намира се в Стрелбище и съм гледала снимки на рождени дни на майки от тук - май Констанс беше правила рожден ден на Тино там и мй имам спомени за мики, ама може и да бъркам. Според мен ще побере всички, но нека и други си кажат мнението. Аз лично съм доста впечатлена специално от този актьор, които ни беше дядо коледа миналата година на фирменото парти за децата (за децата на работещите във фирмата) и след това на още 2-3 рождени дни отново там. Незнам как успя, ама накара деца на по година да му пеят песнички. Иван обикновенно не се интересува от такива неща или пък реве от актьори, които го тормозят да пее, танцува или да се включва в игри, а от този беше искрено възхитен... Затова и предлагам там. Аз им имам координатите на собствениците и ако решим ще искам да е точно това момче и таз годишния дядо коледа. Иначе клубчето е приятно, но не е някакъв хипер лукс или кой знае колко впечатляващо... Другите мами да се включат с впечатления...
Лили, писали сме едновременно... 13ти и 14ти също са вариант, защото доколкото разбрах пак ще има 10000 почивни дни и да не вземат повечето мами да стягат куфари още на 19-ти. Ако може Тася да пусне една анкетка да видим колко мами ще са свободни и в София за 20ти и 21ви и после да решим

# 114
  • София
Сетих се за клубчето,и ние бяхме на РД на Тино там.Ами аз съм ок да е там Simple Smile,най-важното е децата да се забавляват,а като се сетя за Снежанка и дядо Коледа от предишните 2 години  Laughing...Сега са и по-големи и със сигурност ще се впечатлят от дядо Коледа,та ще е добре тези впечатления да са хубави,все пак Simple Smile

Гласувайте,мами,пуснах анкетата Peace

# 115
Теди, честит рожден ден   bouquet

Много съм навита за Коледно парти  Grinning
Бъни е хубаво клубче. И аз мисля, че ще се съберем. Пък щом и дадо Коледа е хубав  Flutter Нали ще им подаряваме подаръци на партито  Grinning Както последният път - надписани за всяко дете  Grinning
Аз Маги я подпитвам от един месец какво иска и тя всеки път измисля нещо различно  Rolling Eyes И аз се чудя какво да е. Сигурно ще й взема едно бебе, че напоследък се е отдала на бебета. Ще й взема и един комплект разни чашики и чинийки, че много правим и пием кафе  Crazy

Нека влезнат в релси Катето и цялото домочадие  Grinning Сигурно не й е лесно  Rolling Eyes Ще имам възможност да опитам догодина, живот и здраве  Laughing

На мен ми се скапа настроението от сутринта  Tired Една бремелинка от другата ни тема загуби снощи бебето  Cry И това й е третото бебе, което губи...Много ми стана мъчно. А се бях настроила да ходя до Джъмбо да си купя това-онова от бебешките дрешки  Tired Така ми се сви сърцето, че нищо не купих. Само гледах  Tired
Нещо този път много ми влияят разни по-емоционални моменти  Rolling Eyes

# 116
Теди, честит рожден ден Hugмного радости, много здраве и успехи Hug

Ей, ме и мен.. Ето малко доказателствен материал какви ги вършихме тия дни: http://dinazaharieva.multiply.com/photos/album/25#1

Добре сме. Горе-долу здрави, с някаква бавноотшумяваща кашлица сме всички. Тъй като тия дни си поживяхме в колата, а и имахме едно неблагополучие да подминем едно важно отклонение, та се полутахме из едни баири, та Алито сътвори една песен. Предствете си гробовен и увиващ на умряло глас:"Боже, боже, божекееее..../това около сто пъти/...........този свяяяяяят, тооооозиии свяяяяяттттт......този живоооооот, живооооот, жиииииииииивооооооотттт......" и така до побъркване. Обяви, че се /сра/ МУВА от всички непознати и си прекарваше времето под масите в кръчмите, където ядеше и както сама каза " аз съм куту мауку коти". Случи ми се нещо интересно. Запознахме се с едно семейство лекари. Жената на 5-тата минута ме опна да ме преглежда- натиска ме, дърпа ми бузите, наднича ми в очите...обяви, че изглеждам "доста зле" и според нея съм анемична. Та, силно впечатлена, днес си купих някакъв препарат с желязо. Мила жена, спести ми време и пари за преглед.

На всички болнички желая бързо оздраяване и дивеене и беснеене за радост на майките им.

За Коледното парти предпочитам по-раничко да е, че кроя планове. С нетърпение чакам някой да го организира и аз да се изтреса наготово. Може ли, може ли, моля вииии...нямам сили нищо да организирам вече, ей сега пак имам едно събитие със 150 гости. Аз и днес се водя отпуска. Сутринта правих закуска, мих един час балкона от пораженията на майсторите, изведох детето на разходка, пазарувахме, готвих, спах и сега форумясвам. Мноу съм добра.

Брейййй, много пишете, бе.

# 117
  • In the jungle out there..
Честит рожден ден, Теди!!! Много здраве за цялото ти семейство!  bouquet

Хайде, щом сте почнали да се запишем и ние при болните Confused След 3-дневна температура 39-40, тъмо си мислех че си е отишъл грипът и започна да кашля Никола, уж нищо нямаше, та накрая бронхит Rolling Eyes Вече три седмици сме на сиропи, инхалации и прегледи през ден...

За партито аз съм ЗА, само да ви кажа, че 20-ти е работен ден!!! Отработва се нещо от коледната ваканция.

Поздрави!

# 118
Ей, ама голяма сладурка е Янето, рибарка и половина Hug

Девойки, да ви питам за всеки случай. Трябва ми добра кетъринг фирма, но да не режат глави до кръста. Ей сега си гледам мейла и такива цени са ми зашили някои, че се вбесих.

Калаза, кофти работа. С тоя вторичен бронхит ме замисли, дали и ние да не ходим на преглед.

# 119
Момичета  Hug Благодаря ви  Hug
все още нямам много време да кача снимки и разказвам, но скоро ще се включа с репортажи от мястото на събитието  Hug
Честито на рожденниците   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт