Да си много здрава, много щастлива, много обичана 
И ние сме в списъка с болните - Ема е с разстройство и повръщане. Но ще се справим
На другите болнички дечица пожелавам бързо оздравяване
)

Желая на всички бързо оздравяване 
и от мен пожелания за много щастие за напред, за теб и Алекс и дано намериш скоро "своя" мъж
Не обръщай внимание на подмятания и и груби думи,справяш се чудесно
!
,дано не се разболява скоро,да събере силици.Давай снимки,че отдавна не си пускала,а и нещо голямо затишие в темичката ни напоследък
Тука последните дни големи лафове пуска,незнам от лелите в яслата ли ги чува.Обяснявам му онзи ден,как не трябва да прави едикакво си,че не е хубаво така...,а той ми вика леко замислен "Аз съм добър човек,мамо!"
А вчера го взимам от ясла и той по пътя ми изтърси "Ох,много съм изнервен!"
,щях да падна от смях.
.
,мисля,че съм ходила там веднъж,но нямам никакъв спомен от мястото
,ще ни побере ли всичките мами с децата,че обикновено за такива събития се събираме доста хора,по стари спомени все сме били повече от 20 мами и отделно дечурлигата... 
,много ви се кефя,че честичко ходите сред природата,аз много обичам ,ама нещо все не можем да се организираме с мъжа ми,пък и той в събота и неделя работи,когато има почивка през седмицата,малкия пък е на ясла...

Като дати нямам претенции, но мисля че 20-21 декември са добър вариант. Часът също е без значение.
Сега постоянно го разнася (писмото) насам, натам и го "чете"
, всъщност знае го наизуст.
Като гледам Янето и баща й, все едно виждам моите рибари, същият блясък в очите, същият мерак да пипа червеи, за мой ужас...

Миналата седмица беше болна и сега "отлежава" у дома, за да укрепне, тази седмица аз съм хремава...кръговратът е голям. Добре че тази седмица баща ми е по-свободен, та ми помага в домашните грижи за Катето и аз ходя на работа. Иначе шансът да се засека с децата, с които работя, ще стане почти нулев, едната седмица аз отсъствам, другата те...
,най-важното е децата да се забавляват,а като се сетя за Снежанка и дядо Коледа от предишните 2 години

Нали ще им подаряваме подаръци на партито
Както последният път - надписани за всяко дете 

Сигурно не й е лесно
Една бремелинка от другата ни тема загуби снощи бебето
И това й е третото бебе, което губи...Много ми стана мъчно. А се бях настроила да ходя до Джъмбо да си купя това-онова от бебешките дрешки
Така ми се сви сърцето, че нищо не купих. Само гледах 
много радости, много здраве и успехи 

Препоръчани теми