Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 600
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Ние  за Коледното парти сме ОК за тези дати  Peace

Много сладки снимки на Яна и Али  Hug момиченца  Peace

Теди Честит Рожден Ден, желая ти от всичко хубаво по-много   bouquet

# 121
Много много ви благодаря за пожеланията Hug за всички.
Аз имах много хубав ден.

Наде,Денерис,страхотни снимки на децата.

# 122
Teddie, Честит Рожден ден, бъди много усмихната и щастлива!нека мечтите ти се сбъднат!

# 123
Teddie, ЧРД!!! Пожелавам ти здраве и много щастие!!!  bouquet  bouquet  bouquet

И Юджи беше с някаква кашлица тези дни,даже още си покашля,но е по-добре.
Лелеее Коледа вече наближава,кога ще мине и тази година.......... ooooh! За партито и аз съм За,когато решите стига да сме си тук. Laughing
Сега да ви кажа,че в къщи от два месеца си имаме и куче  Crazy направо сме crazy house обаче е невероятна красавица  Simple Smile
Ще ви пусна после снимки да я видите! Та така у нас е весело  Joy

Момичета,да ви питам слагалили сте ваксина Превенар на децата?Педито ми я препоръча за Юджи,но има доста противоречиви мнения за нея,и се чудя дали да му я слагам... Thinking

Ps.Сега видях снимките на Али и Яна  Simple Smile много са хубави,големи сладурки..... Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 23:41 от Jessy I

# 124
  • София
ЧРД на Teddie   bouquet

За Коледното парти и нас ни бройте Hug

Купих на Дени пижамки от Бялата къща /Дияна и Ники/ и все се каня да ви покажа
Ето я http://ketito.multiply.com/photos/album/32/32#14
Който има проблеми като нас с отвиването Crazy Преди не обичах копчетата да са отзад, но сега ми харесва-не може да си я свали Laughing Има как да се откопчае да се сложи на гърне Wink
Страхотно трико, и е 8лв Peace Води се за 36 месеца.

# 125
Добро утро  Hug
Аз малко със закъснение искам да честитя рождения ден на Теди  Hug с пожелание за много здраве късмет и щастие   bouquet
Снимките на Али и Янето са страхотно  Heart Eyes големи сладурки
За Коледното парти сме о.к. за която дата кажете ,тука сме си . За клубче ,също, Бъни ми харесва ,а и със сигурност ще се събереме ,щом и Дядо Коледа е готин идеално ,там сме  Peace
Алекс също е в групата на болните  Tired от снощи е с температура ,а сега в момента направо гори ама немога да си намеря термометъра и нямам никъква представа колко е . Мисля ,че сме пипнали вируса с разстройството защото много му къркори корема ама сега направо го хвърлям на диета за да го пресечеме по от рано.
Кетито, страхотна е пижамката ,не разбрах къде е този магазин ,но ако ти е близо или скоро имате пак ходене натам моля те купи ни една  Hug

# 126
Здравейте , разписахте се най - накрая Laughing

За Коледното парти ( нещо не мога да се включа в анкетата newsm78 Embarassed)  , ще кажа само че 20-21 според мен не е удачна дата , защото всеки си урежда пътувания около празниците , а това е непосредствено преди почивните дни.

# 127
Здравейте.
Още веднъж мерси за пожеланията.
За коледното парти съм ЗА и нямам претенции за датата,защото ние няма да пътуваме сигурно и сме си тук.Ех,Коледа!Как я обичам Simple Smile
Кетито,много хубава пижамка.Все пак копчетата отзад не убиват ли?
Jessy I,аз бях решила да слагам Превенар,ама Виктор е все болен и няма кога.Явно ще остане за догодина Confused

# 128
  • София
Теди, не убиват копчетата. Те не са бебета вече и не спят точно по гръб Rolling Eyes Или поне моя  маймун. Върти се във всевъзможни пози Crazy

Мики Магазинчето е в Хаджи Димитър

# 129
Кетито разгледах и други снимки Embarassed и неможах да се стърпя да не кажа,4е дъщеря ти е невероятно красива Heart Eyes,пу пу да не я уро4асам Hug

# 130
  • София
Кетито разгледах и други снимки Embarassed и неможах да се стърпя да не кажа,4е дъщеря ти е невероятно красива Heart Eyes,пу пу да не я уро4асам Hug

Heart Eyes Hug Мерси

Момичета, кажете какви филмчета пускате Rolling Eyes На Цар Лъв му научих репликите Crazy Сетих се за Ледена епоха и Колите.......................... кажете още нещо Rolling Eyes

Тася кажи защо не мога да отворя Буквенката и Цифренката Praynig

# 131
Кети, и аз разгледах другите снимки /пък ти като не ни ги показваш сами си ги намираме Crossing Arms/, та и аз да кажа, че е прекрасна малката Маги. Разкажи пет приказки как я карате.

Безмерна и тя го подкара през просото Simple SmileЛъчко ще прохожда вече, а снимка от месеци не сме видяли Crossing Arms

Не ме гледайте в колко часа пиша Crazyлуда работа, лягам скапана рано и в 6 съм се наспала, съответно вечерта пак съм парцал и заспивам рано и така се затваря тоз порочен цикъл.

Алис вчера я разпитвам как е минал денят й, тя отговаря, отговаря и накрая й писна и ми вика "мамо, кажи ти сега какво прави днес?" Laughing

# 132
Добро утро. Grinning
кетито ,и аз разгледах снимките-много са ти красиви децата...и едни синеоки и двамата. Heart Eyes
А Али е както винаги прекрасна. Heart Eyes
Денерис,ти си като баща ми.Ляга си в 8 вечерта,съответно се събужда към 2-3 наспал се и до сутринта се кокори.После ми заявява,че трябва да му купя хапчета за сън,защото не можел да спи. Crazy
Снощи Янето и майка ми цяла вечер се дрънкаха нещо/Янето по принцип недолюбва баба си Confused/ и накрая Яна се обърна към мен и каза:"Мамо,майка ти ми говори глупости!" Laughing
Ние сега сме на вълна рисуване с водни боички.Много се старае детето и й е много интересно.Примерно,нарисувам й балон и я карам да го оцвети,тя внимава да не излезе извън очертанията. Laughing
Кетито,гледаме по-'женски' филмчета ние-всички Барбита,Ягодка,малката русалка и т.н.А Пепеляша ,Снежанка и Спящата красавица ги знае наизуст и даже си измился сценарии по филмчето и си играе.Баща й е принцът всяка вечер.Или ако срещнем момченце на разходката навън,веднага го обявява за принц хваща го за ръката да я водел на бал...а то милото гледа като паднало от небето. Laughing
Хубав ден. Wink..че се разписах рано-рано,а не ми е присъщо.

# 133
]

Момичета, кажете какви филмчета пускате Rolling Eyes На Цар Лъв му научих репликите Crazy Сетих се за Ледена епоха и Колите.......................... кажете още нещо Rolling Eyes

Аз наскоро купих на Ели от Кауфланд "Джим и Джем" -Това е една поредица от кратки серийки за ежедневието на две момченца - много е забавно Ели много ги харесва.Вече имаме два диска с тези серийки скоро ще и купя и трети защото тези ми илзязоха на пъпа.
Ели така и не хареса "Колите защото в тях има нотки на агресия и е много нереално.А тези филмчета са много близки с действителността и много поучителни Peace

# 134
Здравейте!
Jessie, Ние сложихме на Елина Превенар и ваксината срещу менингококи наведнъж, реакция никаква, освен, че не се хранеше един ден. Също така след една седмица срещу хепатит А и Рптарикс, срещу повръщане и разтройство. Отново всичко беше ок!
Хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт