Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 562
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
и ние ще дойдем, живот и здраве, не знам дали ще взимам Лъчо, но той така или иначе няма да консумира нищо. Ще се обадя на Jessy, предполагам и тя ще дойде с Юджи.

# 241
Бройте и мен с Анна-Мария  Peace Браво Гер4о  Hug Страшна си!

# 242
аз искам много да дойдем, но Кайо е с едни алергични сополи нон стоп и не искам да ви притеснявам.
но много ни се идва.

понеже явно скоро няма да пусна снимки, от обещаните, да ви покажа с какво се занимавам от 3 седмици.

http://picasaweb.google.bg/tatyanaslaveykova/Photobook2008#

това са странички на книга, която ще разпечатам със снимките на кайо. нещо като албум, но не снимки отделно, а направо на страниците, като книжка.
голям кеф ми е да се занимавам Simple Smile

# 243
Кали, невероятно е заниманието ти, страхотни моменти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бройте ни и нас за коледното парти Peace Гер4о, благодаря!  bouquet

# 244
Кали, май са повече от 3 седмици/ според мен/, ама е найстина страхотно. Добре ,че го пусна да разбера за какво става въпрос ,че нали ме знаеш какъв съм индианец и всеки път като ми кажеш за книгата казвам ,,добре,, но всъшност чак сега включих за какво става въпрос  ooooh! Blush  Супер идея  Peace Hug

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 20:00 от miki3

# 245
Кали, аз лично нямам против алергичните сополи. Ако лекарят ти смята, че не е проблем за децата аз не виждам причина да не дойдеш...
Аз да се оплача - Иван ми е болен. Гърло, сополи, гурели по очите... Гадна работа. Дано бързо му мине.

# 246
Герчо, дано се бързо оправи Иван  Grinning

Кали, аз също нямам против да дойдете. Знам, какво са алергичните сополи. Маги имаше няколкото месеца от първия ни тур в яслата мин година почти постоянно.
Но след тези неща в яслата, на които този път устоява /пу-пу/, тези алегрични сополи въобще не ме притесняват  Laughing

# 247
Здравейте Hug
Кали а ти водила ли си го Кайо на УНГ,понеже нали и Дани ми се вла4и цяла зима с уж алерги4ни сополи,пък после се оказа,4е проблема е в третата сливица PeaceАз днес полу4их едно лекарство от Бг и като го пробвам ще кажа какви са резултатите,4е е то4но за нашите симптоми солопи и кашлица,дано да му помогне PraynigСега се е вманиа4ил в дядо Коледа и по цял ден това повтаря,имаме едно коледно филм4е и го превърта по 100 пъти CrazyИ  нас ни пиш?те в отборът на нощните памперси,сутрин прелива,и дневният при следобедният сън още си го ползваме,ако не го сложа задължително пишка Rolling EyesМисля да из4акам още 2/3 месеца и да пробвам да го махна,а нощният сигурно 4ак напролет.И помпата си поръ4ах от Данет и майка ми ве4е я е полу4ила и ще ми я прати да я пробваме.Айде лека нощ Hug

# 248
  • София
Мики от тук е пижамката
http://www.dianainicky.com/component/option,com_contact/Itemid,3/
много качествени неща има, стига да улучиш момента Wink

# 249
Мики от тук е пижамката
http://www.dianainicky.com/component/option,com_contact/Itemid,3/
много качествени неща има, стига да улучиш момента Wink
Мерси  Hug

# 250
И ние ще гледаме да дойдем на партито,но не съм сигурна дали ще съм с едно или и с двете деца  Laughing

# 251
4естит рожден ден Кате да си жива и здрава и децата много да те радват
4акаме сним4ици Hug

# 252
  • София
Честит Рожден ден Кате и от мен! Да си жива и здрава и много щастлива с децата и съпругът  bouquet

# 253
Кате,честит рожден ден!Всичко най-най-хубаво от мен!

Е,и аз да се разпиша че напослеък много работа и  все нямам време.
Моля,пишете ни и нас с Виктор за партито.
Ние в неделя с него писахме писмо до дядо Коледа и той си поръча гараж за коли и книжка с животни:)) Сега уговорката е много да слуша за да има подаръци Simple Smile
Аз все още слагам нощем памперс,но напоследък е сух,даже нощем ако му се пишка се буди,казва и ставаме да свърши работата.Пу-пу!
Силве,и на нас ушите са ни слабо място.Като се започне с хрема,после кашлица и накрая го удря в ушите.Последните 2 пъти се разминахме без антибиотик,благодарение на един доктор в ИСУЛ-много съм доволна от него.
Денерис,какво е това чудо парктроник че не съм го и чувала Embarassed
Виктор от понеделник е на градина след 2-седмичен престой в къщи.Доволна съм,даже го похвалиха че не е забравил нещата дето са учили,докато е отсъствал. Simple Smile

# 254
Теди,честит ти именик!Много здраве за малкия Виктор,късмет и усмивки! Hug
Как сте вие?Вики?Оправи ли се вече?Ще дойдете ли на коледното парти?

Мерси за поздравленията.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт