Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 564
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Привет  Wink

Ние с Илин ще присъстваме на Коледното парти / само здраве / , така че Тася моля включи ни в списъка  Peace

Честит Рожден Ден Кате, желая ти от всичко хубаво по-много   bouquet

Кали, аз като човек периодично виждащ Кайо и хремите му, да вмъкна, че това не е причина да не споделим едно Коледно парти!!! Нека си поиграят дечицата, а и ние  Wink
За албума и снимките   bouquet  знаеш, че ми е беден англ.  та не мога да намеря думи. Имаш уникално виждане, а пък обекта ти ми е много любим  Wink

# 256
  • София
Привет! Hug

Честит Рожден Ден,Кате!!!Много здраве,щастие и късмет във всичко!!!

Калииии Hug Hug Hug,страхотно ще стане,чудесни снимки си подбрала!И на мен алергичните сополи на Кайо не ми пречат Laughing,много ще се радвам да дойдете.

Копвам пак списъка и на тази страница.

БЪНИ 2 - до билата на булевард България.
13.12.2008 година
23 лева на дете - включва клубчето, дядо коледа, пица и сок.

1.Герчо-Иван
2.Денерис-Алис
3.Тася-Дани
4.Калаза-Ники
5.C-mira-Емка
6.Ketito-Дени
7.miki3-Алекс
8.Надето- Янето + още едно детенце
9.Веси+маги
10.Безмерна+Писи
11.Зори+Ани
12.Лили+Кати
13.Джеси+Юджи(+Петя)
14.Теди+Вики
15.Жужи+Илин
16.Кали+Кайо
17.Силвето+Алекс
18.Adiland+Мими
19.КатетоМ+Мишо

Как ще съберем парите?

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 11:57 от tasia

# 257
Уговорката ми с клубчето е да и оставя някакво капаро, но сега ми е запазила клубчето на честна дума. Казала съм и, че квото и да става 12 деца ще са там или ще платим за 12 деца. Ако в последния момент почнат да се отказват и дойдат по-малко от 12 деца тези, които не са дошли по този списък ще имат грижата да ме намерят и да си дадат паричките - аз ще го доплатя, че да имам очи и друг път да и искам услуги по телефона. Това е... Ако успеем да се организираме да се видим по-рано може и да ги съберем, ама иначе само за това няма смисъл. Иначе сме се разбрали като наближи да уточним броя на децата ако е по-голям за да могат да им осигурят храна. Това е. Мисля, че е ок на всички.

# 258
  • София
Ами да съберем парички на някоя среща newsm78 или да ти ги прехвърлим по карта, става ли newsm78
Аз нямам нищо против да платя предварително. Peace

# 259
  • София
Ииии,все забравям да споделя любимото филмче на Дани в момента-Хортън!Много е сладко,ако не сте го изтеглили ето ви линк http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=145169&hit=1

# 260
Hug
Tasinka, включи ни с Кайо в списъка.моля Simple Smile
ще питам утре дали и Саричка ще дойде. (все пак нали ни е дама)

# 261
И нас ни бройте, само да сме здрави!
Кате, ЧРД, да си жива, здрава и многооооооооо щастлива!
Алекс ме умори с тези уши, всеки ден сме на прегледи в ИСУЛ и ухото пак тече, уж било нормално, но ми измъчиха детето, така се е стресирало, че думи нямам.
Хайде лека от мен

# 262
Силве,съчувствам ти за болните ушички Hug При кой доктор ходите?

# 263
  • София, център
И ние сме там, щом е в събота коледното парти!!!

Ами айде да се видим в неделя, на по кафе-обяд и които сме там да съберем парички и да ги дадем на Герчо!!!

Мария е втора седмица на ясла, натъпкана с Цитросепт, преди това Изопринозин, а от днес и Ад Ликуид фор Кидс - ей не им давам на вирусите да дишат... Mr. Green

Калииииии
, много хубаво бееееееее, нИ тЪ ли беше срам - поне маааалко!!! Кога намери време и това да направиш бе жЕно, аз нещо подобно искам да сътворя от както Мария се е родила, но време САМО за това не намирам... Laughing

Айде махам се, че ме бленува вече,  един web site  на Photoshop-a...

целувки

# 264
Благодаря за пожеланията  момичета Hug
Ако имам помощник ще доведа и аз Мишо на Коледното парти  Hug  Simple Smile

# 265
Кате, ЧРД и от мен   bouquet

Мами, чух се с борива. Тя също ще дойде на партито. Каза, че ще дойде с още едно детенце, така че за нея + 1бр  Peace

Хайде наистина да се видим в неделя  Grinning Хайде този път да си харесаме направо място и час и който може да дойде  Grinning Само, моля да е сълд 13ч, за да мога да дойда и аз  Praynig

# 266
Кате, с малко закъснение ЧРД и от мен  Hug много здраве, щастие и късмет ти пожелавам   bouquet
За утре остава уговорката - В ,,ЧЕРГА ,, /нали така се казваще  Embarassed/ НА УЛ. ШИПКА /срещу О Шипка/ ВЪВ 13.30ч. който може да дойде  Hug

# 267
Здравейте,

честит рожден ден на Катето с огромно закъснение. При все това от повече пожелания глава не боли Hug

За утре няма да мога да дойда, защото имам ангажимент. Леко тъп, но наложителен. Трябва да си търся официален тоалет, а искам да си видя малко и детето, че му забравих сините очи Confusedа и не съм подходяща компания.

Пиша от офиса в момента. Дойдох да отметна малко работа, че вчера ме запратиха в изненадваща командировка и нямах време да си отметна задачите. Много съм угнетена наоследък ConfusedИмам безумно много работа, изнервена съм до краен предел, притеснена и отчаяна как всичко върви наопаки. Когато не ме прецака някой подизпълнител се прецаквам сама. вчера разбрах за една тъпа грешка, която съм направила и която ще коства доста пари и направо как не се хвърлих отнякъде незнам Confusedтолкова тъпа грешка, че ме е срам да я разкажа. Просто искам да минат тези две седмици, да ми мине събитето, да заредим Банско, да нагласим и коледната кампания и се надявам да си взема дъх. щото ако продължавам с тези темпове, мисля да напусна. нямам никакво време време, а лошото е, че нямам и желание от умора да си погледна ни детето, ни мъжа. всичко ми е като забулено в пелена, само за бачкане мисля и денем и нощем, щото не мога и да спя. двата дена които си взех почивка и ходихме до гърция ми излезоха не през носа, а незнам през къде Tired уффф...и съм толкова нервна, че просто ще се пръсна, пръст да ми покажеш почвам да крещя и не мога да се овладея. Момичета, съжалявам, ужасна съм. Дори и да имаше как, не бих дошла на срещата да ви развалям настроението.

Ади, за всеки случай пак ти казвам, щото незнам дали четеш, не давай на Мария Ад Ликуид.

# 268
Хайде обаче да се уговорим колко сме за утре, и ще се опитам и аз да дойда, но не съм сигурна дали ще има кой да гледа Алекс, иначе така ми се излиза поне за малко, но...
А, Дина, не така, моля те. И аз нещо съм се изнервила напоследък, покрай болеста на Алекс, така съм се изморила и вкиснала, това висене всеки ден в ИСУЛ по 2 часа минимум, направо ми взе здравето, днес другата и баба ми вика, е ми то така растат децата, да ама на нея са й помагали и майка й, и баща й и мъжът й, и са живяли заедно, а аз се лашкам за всички, добре че татко я кара поне до лекаря, и пак отсъствам много от работа, но няма начин. А аз толкова обичам да шия гоблени и така ме успокоява, но като се виждахме преди година там нали си взех един и още до никъде не съм стигнала, просто съм адски изморена, събота и неделя не мога да изчистя само, пък камо ли друго, но да сме живи и здрави.
Лек ден

# 269
Аз ще се пробвам утре да дойда, че в последната година май никой не съм виждала... Имам малко работа с Калина, та не знам тя как ще е с времето, ама ако и тя може да поотложи ангажиментите ще дойдем двете поне за час. Ще пиша по-късно кво е положението...

Общи условия

Активация на акаунт