Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 575
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Аз също ще дойда  Peace дано само да не си вися сама  Crazy

# 271
Аз също ще дойда  Peace

# 272
потвърждавам, че ще дойда

# 273
Привет !

Леле как се уплаших в4ера и днес от земетресениета  #Crazy 4ета 4е о4акват цяла седмица леки трусове  Shocked
 Ужас!

Няма да мога да дойда на срещата 4е няма кой да ми гледа детето, наште са в 4ужбина а Ль4о не може днес  Sad А така ми се идваше!

Дина горе главата мили4ка, не се нервирай за работа, няма смисъл !  Hug

# 274
  • София, център
И аз идвам!!!

Добре дееееее, що не грабнете децата и с тях... к`во толкова, така или иначе е празен ресторанта...огромен...а и 4-5 майди все ще се оправим с 2 деца ( АннаМария и Алекс)!!!

целувки

# 275
Ох за земетресението -направо умирам от страх  ooooh!. Снощи не го усетих бяхме в едно заведение и всички го усетиха без мен Shocked аз само видях ,че лампи и цветя се клатят ,а сутринта не съм се и събудила . Вчера и свеки и децата не са разбрали въобще, май към Надежда беше по-слабо.

# 276
С удоволствие, но Алекс още й тече ушето и спи по това време. Иначе да пиша, че няма да дойда, причината ми е същата, като на Зори и много ме е яд, майка ми все е много заета, а баба днес не може да я гледа, т.ч..... Весело изкарване.
А за земетресението, аз го усетих и двата пъти, особено снощи бях права и така се разстресе земята, че добре, че се хванах за плота, иначе..., а сутринта все едно някой ми бутна леглото.

# 277
И мен ме вързаха за детето  Tired Мъж ми се обади сутринта да се прибирам, че се налагало да излезне  ooooh!

# 278
  • София, център
На срещата си се наприказвахме добре..., както винаги... посмяхме се на цветните случки на Герчо... трябва да се съберем по-голяма тайфа следващия път... и да е скоро, а не чак на коледното парти да се видим... Mr. Green

лека нощ, отивам да спя smile3524 блаженно...

p.s. Мики ново име ли си има Алекс...хахха

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 23:23 от adiland

# 279
Ади, заплетена история ,нарочно е така  Wink
За вчера и аз да кажа ,че искарахме страхотно ,ей много е разтоварващо така да се наприказва човек без да бърза  Heart Eyes

# 280
Я,как никой не пише.Ехо...
Може и преди да е ставало въпрос,ама не си спомням,та да ви питам.Давате ли на децата да играят с пластелин?Защото в детската градина са им давали и сигурно им е интересно.
Хубава седмица на всички,и здрава!

# 281
  • In the jungle out there..
Аз давам, да. Много му е забавно, това е едно от нещата, които използвам да го укротя когато е в дивашка фаза. Също и рисуването с водни бои и рязането с ножица. Успокоява му нервите Crazy Затваряме се в кухнята, че най-лесно се чисти и започваме да мажем Mr. Green

# 282
И аз давам пластелин  Peace Общо взето си прави разни фигурки от него. Веднъж й показах как се прави човече. После и та направи едно. Е, беше абсолютен Квазимодо, но сега общо взето сме решили, че фириономията на човечетата е по диагонал на лицето  hahaha
Водни бои също съм купила, но още не сме рисували. В момента сме в процес на местене и всичко е по кашони  ooooh!
Мсля да й взема эи гланцови блокчета и някаква малка деткса ножичка. И тя много обича да реже  Peace

# 283
Да,и аз давам пластелин,бои,гланцови блокчета,ножици...Много й е интересно.
Като заговорихме за тези неща,какво ще подари дядо Коледа на децата на партито?Според мен нещо такова е добър вариянт.Други идеи? Wink

# 284
За партито предлагам всяка мама да си купи подарък за нейното си дете и да си го опакова и така. Няма как да направим организацията с еднакви подаръци за всички, а и ако пак се избере някоя символична сума ще има пак едни 10 еднакви книжки, които да се въртят... Няма смисъл - всеки да си купи каквото пожелае на неговото си дете, да го опакова и дядо мраз ще прочете името му... Това за мен е най-добрия вариант-

Общи условия

Активация на акаунт