,направо незам какво да кажа,дано да съберете скоро сумата,ще помогна и аз с каквото мога,да нацелуваш Ели от нас с Дани 

измъкнахме се на пожар от театъра. Та два дни поред слушам само въпроса "мамо, защо ме заведе да плача"
все едно съм знаела и съм го направила нарочно
след това видяхме една жена в инвалидна количка и наш'та девойка, нали е самата деликатност, като почна "мамо, защо каката е в количка, защо я бутат?" и тъй като аз се правя на глуха, детето извиси глас до кресчендо, мале щях да умра от притеснение, щото нямаше начин жената да не ни е чула
въобще на път съм да полудея от въпроса защо. А ако недай си боже не й хареса отговора, трябва да намериш друг. Хванала оня ден и говори по домофона. Обяснява надълго и нашироко как е яла, спала, разхождала се, кой видяла, какво правят мама и тати в момента....викам си брях, детето си има въображаем приятел. Пък по-късно една съседка каза, че с нея си били говорили и тя я разпитвала, а наш'та докладва. А, да, децата на площадката не са й приятелчета, а колежки и правели заедно вино

"

,а тя с това започва:" Катето не е родила още..." 

А тая събота го водих на "История с мишки" в 199.Май не остана много очарован,издържа до края де,ама бях на границата да си тръгнем.Препоръчаха ми "Любопитното слонче" и мисля другата събота да го заведа в Кукления,подходяща за възрастта им и била много интересна постановка.Май повечето постановки са за мааалко по-големи дечица от нашите...
,как спинка като ангелче!
Благодаря ви за подкрепата
Постигнах успех все пак до термин ще ме чака 
успех
Кате,споко.Аз съм от родилите нормално,подкрепям те с две ръце в това ти решение.
Търпи се,всичко ще бъде наред.
А защо само до термин ще те чакат?Разхождай се.Дано Мишето се оправя вече,да не го мислиш поне него.

гърло и кашлица. Ина след АБ отново вдигна Т за 2 дена
а още няма и месец... не зная вече как да се излекуваме, нямам сили... какво ли не пихме. Последно с мъжа ми пием ехинацея, като че ли има подобрение, но не се оправяме /+ всякакви мазила, пръскала, капки/.Препоръчани теми