Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 579
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Ще се моля от сърце вторият имплант да е успешен. Ще помогнем разбира се за събиране на средствата. Не са непосилна сума, трябва и ще се съберат. Кураж за вас Кате и за малкото изстрадало дребосъче Елинка.

# 31
Кате, не губете кураж, ще се молим втората операция да е успешна! до кога е срока за събиране на средствата? наистина не е малка сумата, всеки ще помогне  колкото може, стискам палци и се моля малката Елинка отново да чува!

# 32
Терина мили4ка толкова мъ4но ми стана Cry,направо незам какво да кажа,дано да съберете скоро сумата,ще помогна и аз с каквото мога,да нацелуваш Ели от нас с Дани Hug
Гер4о няма ли още новини от Катето?Кога и беше терминът на нея?
Калаза 4естит рожден ден на патерица,много щстие ти пожелавам Hug

# 33
Гер4о няма ли още новини от Катето?Кога и беше терминът на нея?
Калаза 4естит рожден ден на патерица,много щстие ти пожелавам Hug
22.10 и е термина. Ще я чакат да и изпълнят мечтата за естествено раждане до края на седмицата и ако не стане - другата секцио.

# 34
терина, надявам се да мога да помогна и аз скоро. Hug Имай вяра и ние ще се молим втората операция да е успешна Praynig
Катенце, стискам палци да родиш нормално Peace
оф, много  се натъжих........

# 35
  • София, център
Здравейте,

Терина смелост и успех на вашето семейство, Бог да е с Вас!!!

Момичета ще има ли среща или всичко се уталожи бързо, бързо...

целувки

# 36
Катето не е родила още....

А сега да ви разкажа смехориите с Иван. Последните 5 дни беше при баба си, че аз бях болна и днес реших, че ще четем приказки и разглеждаме едни животни. Стигаме до една жаба и Аз - Това кое животно е? Той поглежда и Ааааааааа, динозавър! Аз - Не, това е жаба! След малко гледаме други картинки и стигаме до една по-голяма жаба. Аз - Това животно кое е? Иван - ами Костенурката Нинджа    . Ей хора, ако искате вярвайте, ама се смях с глас над 30 минути... Може ли да я докарам дотам, че детето да не знае жаба, ама да знае такива простотии 

# 37
Добро утро,

айде, бе, Катеее... Laughing

Ние събота и неделя ги изкарахме спейки Rolling Eyesотспахме си следобедите и през нощта, добре ми дойде. В събота сутринта ходихме с Али на Трите прасенца. Всичко добре, докато не се появи "Кувулчо" и реши да духа сламената къщичка на едното прасе. Почна се един рев, едно чудо ooooh!измъкнахме се на пожар от театъра. Та два дни поред слушам само въпроса "мамо, защо ме заведе да плача" ooooh!все едно съм знаела и съм го направила нарочно Crossing Armsслед това видяхме една жена в инвалидна количка и наш'та девойка, нали е самата деликатност, като почна "мамо, защо каката е в количка, защо я бутат?" и тъй като аз се правя на глуха, детето извиси глас до кресчендо, мале щях да умра от притеснение, щото нямаше начин жената да не ни е чула ooooh!въобще на път съм да полудея от въпроса защо. А ако недай си боже не й хареса отговора, трябва да намериш друг. Хванала оня ден и говори по домофона. Обяснява надълго и нашироко как е яла, спала, разхождала се, кой видяла, какво правят мама и тати в момента....викам си брях, детето си има въображаем приятел. Пък по-късно една съседка каза, че с нея си били говорили и тя я разпитвала, а наш'та докладва. А, да, децата на площадката не са й приятелчета, а колежки и правели заедно вино Rolling Eyesтова явно идва от "мама работи вино, а тати прави парички", наясно е даже и детето колко пари нося вкъщи.

# 38
Терина , пожелавам ти кураж и много сили - на теб и на Елинка Hug Hug Hug

Герчо , и аз наскоро се забавлявах по същия начин с Ели - купих и една книжка (от тези с очичките) - за едно кученце и самата книжка е оформена като кучешка глава  , вътре са изобразени - бобър , прасе , мишле и овца , но за нея всичко беше "ПИСЕ" , много трудно я убедих , че никъде из книгата няма нарисувано ПИСЕ. Доста народ развеселихме по улиците (защото тя не се разделяше с нея първите дни) . Който ни срещне и пита: Я каква книжка имаш кученце ли е това?" а тя: "НЕ ТОВА Е ПИСЕ Naughty"
Вашите деца как заспиват? Защото Ели - задължително с приказка и после песничка до припадък...лошото е , че напоследък държи татко и да я приспива и става весело като го накара да и пее Joy
Онзи ден я приспивам с дежурните ритуали и по едно време заспивайки тя ми вика: "Мамо , тати не може да пее , само ти можеш" Joy
А приказките сме ги научили наизуст (вклюително и Ели) , защото ги четем на тъмно Laughing

Ето малко снимки и от нас:

http://cvetigencheva.multiply.com/photos/album/14

# 39
Цеци, друго имах предвид... Смятай и аз колко съм се отнесла, щом детето знае за динозаврите преди да е научило кое животно е жаба  Joy Joy Joy

# 40
Цеци, много е сладка Ели, страхотни снимки  Hug

# 41
  • София
Привет! Hug

Гледам вчера Герчо е писала и си викам сигурно има новини Wink,а тя с това започва:" Катето не е родила още..."  Grinning
Герчо ,пропуснала си урока за жабата Joy  Joy

Дина,милата Али,много е жалостива.На Дани много му харесаха Трите прасенца,не откъсна поглед от началото до края,ама той е мъж,него вълци не го плашат Joy А тая събота го водих на "История с мишки" в 199.Май не остана много очарован,издържа до края де,ама бях на границата да си тръгнем.Препоръчаха ми "Любопитното слонче" и мисля другата събота да го заведа в Кукления,подходяща за възрастта им и била много интересна постановка.Май повечето постановки са за мааалко по-големи дечица от нашите...

Цеци,много е сладка Ели Hug,как спинка като ангелче!

Успешна седмица ви пожелавам,момичета! Hug

# 42
 Hug Hug Hug
Страхотни сте момичета  Hug Благодаря ви за подкрепата  Hug
Още чакам ако до 22-ри не стане нормално тогава ме режат  Whistling Постигнах успех все пак до термин ще ме чака  Wink
За капак на всичко, т.к съм кълбо от нерви, Михаил е с Т от събота и това ме изнервя още повече  ooooh!

Терина, моля се за вас  Praynig Praynig Praynig успех  Praynig Praynig Praynig

# 43
И аз като прочетох,че последния пост е на Катето,реших,че има новини. Simple SmileКате,споко.Аз съм от родилите нормално,подкрепям те с две ръце в това ти решение. HugТърпи се,всичко ще бъде наред. HugА защо само до термин ще те чакат?Разхождай се.Дано Мишето се оправя вече,да не го мислиш поне него.
Аз пък днес купих билети за концерта на Депеш през май,че първият го изпуснах и ме беше много яд.Още от сега си се кефя. Party
Освен това,мъжът ми е рожденик...довечера ще ни води на ресторант. Grinning
Хубав ден.

# 44
Терина много мъчно ми стана, направо незам какво да кажа, дано да съберете скоро сумата, ще помогна и аз с каквото мога. Гушни Ели от нас  Hug

Кате дано родиш нормално. Сискам палци всичко да мине леко, но и секцио да е, важното е да сте живи и здрави.
Бяхте писали за секцио - при мен втория път много по-малко ме боля и се възстанових много по-бързо, и вече болката почти отшумява, докъто предния път си ме наболяваше близо два месеца.

При нас явно вируса си го въртим и не се оправяме и четиримата  Sad гърло и кашлица. Ина след АБ отново вдигна Т за 2 дена  Tired а още няма и месец... не зная вече как да се излекуваме, нямам сили... какво ли не пихме. Последно с мъжа ми пием ехинацея, като че ли има подобрение, но не се оправяме /+ всякакви мазила, пръскала, капки/.

Относно имуностимулаторите решихме да пробваме тези водорасли на аква сорс. Някой ползвал ли ги е и има  ли резултат, че доста скъпички? Но ако има - по-добре пари за профилактика, отколкото за лечение и АБ.

Общи условия

Активация на акаунт