Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 571
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
terina Прегръщам те силно и вярвам, че този път ще успеете. Вярвай и ти и всичко ще се подреди Hug
Във Вторник ще пусна парички и аз.Писах и в темата родени 2008 където също пиша и няколко майчета казаха, че ще се отзоват Hug Надявам се да съберете парите, не са непосилни. Дано се отзоват добри хора Praynig
Но най-вече се надявам всичко да мине идеално и ти го пожелавам от сърце Hug

# 76
Привет!!! Ужас все немога и два реда да напиша........от толкова време.........
Ще има ли скоро среща без деца?Да се видим някой уикенд!!!

Терина,искрено се надявам всичко да мине добре!!! Praynig Дано втората операция бъде успешна!!! Praynig Praynig Praynig
Ако не сме закъснели,ще помогнем и ние. Hug

КатеМЧестита бебка!!!Да Ви е жива и здрава!  bouquet

# 77
Извинявайте че нахлувам така в темата ви, но искам да кажа на Катето - Честита принцеса и от мен ! Нека расте здрава , послушна и много красива .Честито на цялото ви семейство !

# 78
Успешна и хубава седмица на всички!
Веси,много се радвам,че всичко е наред с бебенцето и че е момиченце,каквото си искала Simple Smile
Вчера разбрах за 2 мои приятелки че ще имат бебенца и ми стана много хубаво.

# 79
Честита бебка, Кате! Да ви е жива и здрава и да порастне безгрижно! На теб бързо въстановяване!

Веси честито розово щъркелче! Радвам се, че бебка е добре!

# 80
Честита принцеса на Катето Hugда е жива и здрава, много да радва мама и тати, да слуша батко си, да спи по цяла нощ, много да папка, много да се смее и много да беснее Hugпрекрасно име Hugнямам търпение да видя снимки, дали прилича на Мишето Rolling Eyes

Ех, че хубаво Heart EyesВеси, пак девойка, хайде честито Hug

Е, браво, добре че влязох в темата да си повдигна малко духа Rolling Eyesние в последно време сме го позакършили здравословно цялата фамилия. Майка ни сюрпризира с остър цистит една нощ, не мигнахме от притеснение какво е туй чудо...ударил я грипа в бъбреците, пък едни кръвоилизи, едно чудо ooooh!съответно пък баба ми, която играе първа резерва в отбора по отглеждане на Алис я повали някакъв камъняк из жлъчката, който явно е решил да види белия свят. Много неподходящ момент според мен, ама какво да го правиш CrazyБаща ми еВстеВствено се оказа командировка из дън горите тилилейски, та леко увиснахме с детИто. Колко тайно щастлива бях Иво като се тръшна от грип и си остана вкъщи да я гледа. Естествено той не можа да се стърпи и зарази детето, та и то горкото се разболя. И тъй като световните проблеми не могат да почакат, ходи по разни срещи, нищо, че е болничен, та аз притичвам по квадратно-гнездовия метод да го замествам Crazyоу...и да не пропусна нашите мили масйтори - покриваджии, които така любезно внасят емоции в нашето твърде спокойно ежедневие и очевадно нямат намерение да спрат с простотиите и да оправят най-сетне покрива...л-у-д-н-и-ц-а...аз освен, че се блещя по цяла нощ в тъмното и служебните бъкии мира не ми дават съм уДжасно много добре...та такааа...нищо, де, все още сме (полу)здрави и прави, та ще се измъкнем оттаз дупка. Кат' че ли се изказах, още малко остана, но пък нека има и мат'риал и за следващия път. Чао Hug

# 81
  • София
Денерис Е как можа в толкова неприятни неща, такава ирония да вкараш Joy Хем се смея, хем ми е гузно Blush Mr. Green
И ние правихме покрива до миналата седмица-та знам какво ти е  Confused А да не ти казвам, че ми надупчиха и тавана и беше като в гълъбарник.

Моите юнаци и двмата са болни Sad Пфу

Весе, честита дъщеричка   bouquet.Абе друго си е да си имаш момиченце. Чистокръвна порода са Whistling

# 82
Абе нещо тази есен ни повали всички, заоплаквали сме се като пенсионерите, че и повече, май наистина трябва да се съберем, да се наоплакваме, да се наприказваме, пък дано ни мине. А аз одеве как щях да се набия в един, ама кой им дава книжка се чудя, в последния момент реши, че ще свива в дясно от най-лявата лента, и направо си мина пред мен като пич, а аз добре че карах бавно и набих спирачки, но се уплаших много. Имам и куп други неразбории, но какво да ви занимавам, няма смисъл.
Е, Веси, дано бебето наистина е момиче, че не е ли рано още да определят, но щом искаш пак момиче, дано всичко мине ок и да си имаме още едно мартенче.
Хайде лека от мен

# 83
Веси, честито и от мен, дано всичко до края е наред и гушкаш още една принцеска!

като сме се заоплаквали и аз да си кажа, че и моите хубостници продължават да са болни вече не знам коя седмица подред.... Писи ходи точно два дни на ясла и пак е болна, а директорката продължава да ми твърди, че нямало как от яслата да се е разболяла...Лъчко все е с температура и ми е много притеснено, уж било от зъбите, а пък не минава, възможно ли е?

# 84
Здравейте!
Криси вече може да се каже, че свикна на ДГ. Тази сутрин само промрънка, но с лека усмивка (нали се сещате  Wink ) Ама да не чува дявола, чукам на дърво  Mr. Green
Денерис, умрях от смях с  твоите писания. И аз като кетито ти се чудя как можеш да вкараш в такива неприятности в толкова смях  Hug

Силве, вие как сте? Алекс посвикна ли вече  Heart Eyes

Веси, не помня дали ти честитих за бебчето Simple Smile Ако не съм - ЧЕСТИТОООО! Да е най-вече живо и здраво де  Heart Eyes

# 85
Здравейте.
Денерис,много забавно си описала нещата.
Ние сме си все болни и няма оправия.Виктор от вчера е пак с температура.Тъкмо мислех днес да го пускам на детска,че откога вече не е ходил,ама пак промяна в плана.Чудя се вече за какво ги плащаме тия пари,след като той не е ходил и половината от времето. newsm78
Нещо и аз съм влязла в една дупка...Явно е онази предрожденическата Sad

# 86
Привет. Hug
Много болни пак.А зимата още не е дошла.Не ми се мисли направо... ooooh!
Безмерна,Т дни наред хич не е от зъби за съжаление,още повече щом имате и болен в къщата.Явно с Писи си обменят вируси.
Теди,какво става с вас наистина???Като те чета,Вики все болен. Sad
Аз започнах Цитросепта,пък да видим.Имам малко зор с даването,щото мойта щерка сокове не пие,чай също.Остана мляко,което може да поглъща в промишлени количества,но нали казахте,че не може с него/а в листовката пише,че може/.И боза.Обаче,един ден като прочетох съдържанието й и видях шест на брой Е-та в състава и...започнах да я ограничавам.
Весе,радвам се,че всичко е наред с бебка. Hug

# 87
Благодаря ви за поздравите, мами  Hug
Силве, хич не е рано  Grinning Те се опитаха да го видят още към 15г.с., но тогава се криеше. И Маги ми казаха, че ще е мома по това време  Grinning И аз естествено, не можах да ес стърпя и на следващия ден купих едно гащеризонче с цвете  Mr. Green

И аз да се оплача сега  Mr. Green Мен пак ме хваща някакъв грип  ooooh! Вече ми иде да се гръман. Преди седмица се оправих от предишния  Tired Нещо май тоталн ми се е сринала имунната система  Tired

Маги си влачи малко сополи от две седмици. Но слава Богу нищо по-сериозно, пу-пу  Peace

На всички други болнички, бързо оздравяваве  Hug

Мами, хайде вярно да се видим тази събота или неделя. Тя мики беше предложила за предната май беше и пак нищо не стана. Какво ще кажете  Grinning

# 88
Ей че хубава новина!!!!!!

Катенце, да ви е много здрава, щастлива и пълна с късмет Евичка !!!    bouquet   bouquet   bouquet

Прекрасно име сте избрали !  Heart Eyes На теб ти желая бързо възстановяване !   bouquet

Веси, честита мома и на теб Simple Smile  И аз искам пак момиченце Simple Smile

Денерис, и на мен много ми харесва как си описала нещата, които се случват около вас - имаш страхотно дар слово Simple Smile

Оф много болнички Sad Дано бързо се оправят малчовците. Веси и ти не се давай на грипа - пий яко Вит С

Анна-Мария да чукна на дърво е здрава, по цял е навън сред деца. 

За среща съм супер навита, но незнам дали ще сме тук, напоследък всеки уикенд забягваме нанякъде с приятели.

Тасинка, преди време беше пускала линкове към тези игри - буквенки и цифренки, може ли пак да ги пуснеш 4е нещо не мога да ги открия? Мерси  Hug

# 89
Здравейте!

Ще ви следя за среща, но не обещавам нищо. Много ми се идва. Дано да я измислите в удобно и за мен време. Май ще ми се наложи известно време често ходене на зъболекар. Ходя при една приятелка, която работи главно събота и неделя, защото през останалото време си гледа детето. Та за това не знам колко време ще ми отнеме това влизане в бокса  Crazy Много ме е страх, дано да ми се размине леко   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт