Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 560
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
Хей, най-накрая щастлива новина: Катенце, честито! Много здраве на малката принцеса, а на вас само хубави емоции с новото попълнение в живота ви! Бързо възстановяване!
Аз отдавна май не съм писала, та Алекс от понеделник пак е на ясла, пак ужасен рев и опявания всяка сутрин, че не иска при децата и лелките, направо незнам какво да правя! Вечер пък явно й се доспива и става една, търси само майка ми, или баба ми, не ме иска, та се налага да я плаша с Торбалан, и аз бях против, да й говоря за измислени страшни герои, но вече съм се видяла в чудо. Незнам, но е ужасно стресирана, нищо не иска да разказва за там, и само като я попитам , се почва: "Не ика лелките, не ика цата (децата)" и така до припадък, дали ще мине този период, просто незнам.
Дина, Кали не се отчайвайте, и на мен ми е супер напрегнато в последно време, ако има как да се махна някъде, за малко, сама, но няма, и трябва да се взимам в ръце.
Лека и спокойна вечер

# 61
4естита принцеса Кате,да е жива и здрава
Гер4о секцио ли е било?
Оф и аз съм в някаква дупка,ве4но депресирана си ходя,та и затова не пиша,4е не оби4ам да говоря за проблемите си.
Калина един съвет от мен,пусни Кайо на ясла само,когато е напълно здрав,а не полуздрав,защото имунната му система още е много слаба и много лесно прихваща вирусите.Даваш ли някакъв имуностимулатор?За апетита ти препоръ4вам п4елно мле4ице или поне по лъжи4ка мед на ден,ако ве4е даваш мед Hug
Пате стискам палци бързо да оздравявате Hug

# 62
4естита принцеса Кате,да е жива и здрава
Гер4о секцио ли е било?
Да, планово секцио. До днес я чакаха за нормално, но не стана и минаха на вариант секцио

# 63
Честита бебка , Кате! Да ви е жива и здрава и много да ви радва, нека има много късмет в живота!!!! На теб много сили и търпение, бързо въстановяване !!!

# 64
Честито ,момиченце Кате!
Да сте живи и здрави и мнооого щастливи, ти и цялото ти семейство. 
bouquet

# 65
Кате, Честито и от мен  Hug да ти е жива и здрава малката принцеса  Heart Eyes
Бързо възстановяване ти желая  Hug

# 66
  • София
Честита беборана на Катето Hug Да папка и да спинка , да не тормози мама и всички да ви помагат Hug

# 67
Изинете ме, че нахлувам в темата ви, но не мога да се въздържа:

Кате, честита рожба Ева!!! Нека расте здрава и усмихната, да радва мама, тати и батко!!! На теб бързо възстановяване!!!

# 68
Кате,честито бебенце!
Живо и здраво да ви е,да расте послушно и усмихнато!

# 69
Честита малка госпожичка Кате, нека бъде много жизнена и здрава  Hug и много да ви радва  Wink

# 70
Честита бебка Ева, КатеМ! 4470 Да ви е жива и здрава! НА теб бързо възстановяване!  bouquet  bouquet

# 71
Честита дъщеричка ,Кате и от мен. HugМного здраве,късмет и усмивки.  bouquet

# 72
ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА, КАТЕ!!!   bouquet   bouquet   bouquet Много да слуша и да ви радва и тримата  Hug
Между другто на мен един от вариантите за име ми е "Ева"  Grinning

Терина, мното съжалявам, че първата операция не е имала желания резултата  Sad Дано се оправят нещата с втората  Praynig  Praynig  Praynig

На всички в разни дупки, да се измъквате бързо  Hug Идват много празници  Grinning

И сега и аз да се похваля. Днес бях на ФМ. Бебето е добре - има си всичко и му е на мястото  Grinning И е МОМИЧЕ  stork-girl Аз съм много щастлива, за таткото не знам  Mr. Green

# 73
Здравейте!
Кате, честита бебка и от нас ! Да е здрава и весела и само да ви радва!
Веси, много се радвам и че с твоето бебче е ок. Simple Smile

# 74
ЕЕЕ Веси много се радвам за теб,нали моми4енце искаше stork-girlИ на мен много ми се иска някой ден да си имам и моми4енце Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт