Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 601
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен  Hug
Кетито ,ами и аз ги разгледах естествено   Grinning Heart Eyes ей страшни сладури са  и двамата и сигурно вече ти е писнало да го слушаш това ама немога да не кажа СТРАХОТНИ ОЧИ бееее ,ей направо да застине човек  Heart Eyes

Денерис, за спането де   Grinning аз се бях подкарала така лягам към 3 и ставам в 7 ама след няколко такива месеца взех да каталясвам та започнах да лягам рано към 11 и в 3 бях готова  Joyама и така не става в 3 часа е голяма тъпотия всичко живо спи. Та с големи усилия напоследък лягам към12.30 и ставам в 7.15 което вече си е о.к

За детските- ние гледаме Пепеляшка, Уди кълвача, Ну Пагади, Черният красавец, Херкулес, Книга за джунглата, Спящата красавица,Палечка и още някъкви където не им помня имената  newsm78

# 136
Баща й е принцът всяка вечер.Или ако срещнем момченце на разходката навън,веднага го обявява за принц хваща го за ръката да я водел на бал...а то милото гледа като паднало от небето. Laughing
Много весело Simple Smile Ние пък като бяхме на гости на сестра ми лятото и племенничките ми си играеха така и се обявяваха те за принцеси,а Виктор за принц Simple Smile

# 137
Ние сме на вълна В търсене на немо, чудовища (много симпатични герий - не се водете от името) и Франклин (кратки филмчета за ежедневните ситуации на едно костенурче). Нон стоп търсиме Немо, а Франклин направо го знам на изуст. Чудовищата са от вчера - едвам го приспах - толкова му беше интересно. Това са нашите фаворити.
Терина - нашето педи беше категорично да си избера противоминингитната или противохепатитната. Избар противоминингитна Мининго а+с или нещо подобно... А за противохепатитната се разбрахме пролетта. Според нея е рисковано да се слагат ваксини толкова сбито във времето. Незнам дали съм направила правилния избор, но така ли иначе хепатита нали е "по-лятна" болест, та се надявам да е отминал сезона. Иначе и ние досега не сме правили реакция от ваксините, но аз страшно се уплаших като си сложих противогрипнаваксина на себе си с леко червено гърло - 2 седмици щях да умра просто - влачих се болна с температури и т.н. Всички казват, че е от ваксината  Sick Sick Sick...

# 138
ние сме на Гунчо (ну погоди) Гена и Чудадашка, Хепи фийт (мюзикъл за едни пингвини), аладин и книга за джунглата.

за коледното парти помислете добре дали ще се организираме, малко недоверчиво гледам вече, след случката с общия рожден ден, когато се събрахме 5 деца и таксата беше 50 лв. иначе ако се съберем повече, би било супер.

боите и буквите и при нас са хит (с тати се гледат филмови и се старая да разнообразявам с други забави).

снимки още не съм качила от гората, но тук има няколко от рисуването (може и да съм ги показвала ??)

http://www.flickr.com/photos/kalikayo/2896302968/

(хмм.. само 2... ама в този сайт качвам повече снимки от другия, и са ми най-любимите)

# 139
за коледното парти помислете добре дали ще се организираме, малко недоверчиво гледам вече, след случката с общия рожден ден, когато се събрахме 5 деца и таксата беше 50 лв. иначе ако се съберем повече, би било супер.

Точно затова наблегнах на факта , че към 20-ти всеки ще хукне  да празнува извън София и  пак някой ще изгори. Този път предлагам да се съберем преди партито и всеки да даде пари предварително .

# 140
Привет мацки!

Теди честит рожден ден на патерици! Бъди много много щастлива и обичана!   bouquet

Кате,  Hug чакаме новини и снимки за Евичка Simple Smile!

Мале, как лети времето, Коледа съвсем скоро ще дойде. То в това разкошно топличко време съвсем се отнася човек 4е идва Коледа.
Ние бяхме на планина за  4 дни в Лещен. Едни разходки по горите, едни въргаляния по полянки, жесток кеф.... Хич не ни се прибираше, но няма как

За партито съм навита, но и аз като Кали и Цеци малко недовер4иво се отнасям. Въпреки, 4е коледните партита са били с голяма посещаемост, а пък общия рожден ден все пак беше след доста много други рожденни дни.  Незнам ако искате наистина да съберем парите по-рано - примерно мак 1 седмица преди датата  newsm78

Кали, просто невероятни кадри заснемаш !!! Уникалниии!

Нели, и аз разгледах всички снимки и аз да кажа, ЧЕ СТЕ СТРАХОТНИ! Няма такива очииии!!!  Heart Eyes

Дина, страхотни морски снимки Simple Smile!

Мики, кофти работа с тая Т Sad Как е Алекс?

За филм4етата при нас на по4ит са Ну погоди, Немо, Русалката и др от типа на Червената шапцича, Пелеляшка (Пепеляшка). Задължително се гледат по 2 пъти един след друг!

И последно, да направим една срещичка в неделя за един обяд по женски а ?Simple Smile Какво ще кажете?

# 141
Момичета, пускам ви това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0 Който има възможност да помогне 

# 142
Мойто дете гледа само Аламинут ooooh!и едно шоу сутрин по ТВ7 - Детския влак, Чудния влак или нещо от сорта. За довечера имам покана за едно парти, на което гости ще са актьорите от Аламинут. Специално питах мога ли да я заведа, веднага се появиха и сюрия гледачки. Би се изкефила страхотно. Само дето нямам сили да я заведа Confusedуморена съм до припадък, днес не съм яла даже. Като си представя да ходя в тия задръствания и да я взимам, после пак в трафика Crazyпък къде ще паркирам. уф незнам, нямам сили. ама пък как би се изкефила, умира си за тия актьори.

# 143
  • София
Благодаря ви Hug
А някой знае ли защо не ме пуска в замунда при регистрация Sad
Ей, това ми пише
The following errors occured:
Sorry, user limit reached. Please try again later

# 144
Кетито,и при мен е така от година. LaughingИма други места,от където можеш да си свалиш филмчета.А ето тук има цяла тема с торенти за детски филми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=221774.0

За Коледното парти:незнам дали е добра идея да се плаща предварително,зимен период е,никой незнае дали ще му е здраво детето точно на тази дата.И честно казано,предпочитам да дам 50 лв.,но да има само здрави деца,а не 15 лв. и някое да се изкашля в лицето на детето ми...както се случи миналата година.Моля ви,нека не водим болни деца на партито. PraynigЗнам,че съм станала прекалено чувствителна на тази тема,но знаете,че си имам причина. HugЗа датата ,аз нямам претенции,само ми е необходимо да я знам до края на този месец,за да си освободя съботата-неделята .
 Hug

# 145
  • София, център
Здравейте,

не сме се отчитали отдавна... Мария беше болна отново след 2 дни на ясла.Починахме си 10 дни в къщи,пощръкляхме в нас и от вторник тръгна пак-4 дни сме на линия. Ей, направо бях луднала от седене в нас, детето и то...сега се наслаждавам на свободата си  Mr. Green Дай Боже да се задържи здрава! Днес ще идва една приятелка да ми направи прическа, че довечера сме на рожден ден...малко кеф!

Целувки от нас с Мария Hug

# 146
  • София
Момичета, да кажа и аз че 20 декември е работен ден и сигурно ще има майчета, които няма да могат да дойдат и да искат.
Може би малко по-рано да изтеглим Коледното парти  Peace

# 147
Наде,  Shocked. Не знам какъв е случая с миналогодишното парти, но честно казано не вярвам да има толкова безотговорни родители, че да си измъчват детето, водейки го болно където и да било. Но след този призив аз лично бих се въздържала от посещение, защото ако детето ми се изкашля по някаква причина ще се чувсвам виновна... Честно казано подобен призив лично мен ме засяга Sick.

П.п. не съм била на въпросното парти...

# 148
Наде, извинявай, но аз дори и да дам пари предварително, не мисля, че ако детето ми е болно, ще го заведа където и да било. А за съжаление колкото и да пазиш Яна, като тръгне на градина или ако не на училище, ще се разболее, ако така е писано. Алекс и тя не ми беше боледувала сериозно досега, а сега като тръгна на ясла вече цяла седмица с антибиотик и не може да свалим Т, т.ч.... Ама детето е твое и изборът е твой, а аз още веднъж 50 лв нямам възможност да дам, защото и аз бях от тези майки, и честно казано ми стана доста обидно тогава, но както и да е.
Лек и усмихнат ден на всички

# 149
Герчо,нека не издребняваме.Значеш,че не говоря за това.Кашлицата на това детенце беше влажна,с храчки,откъртваща.Това е факт.Последното нещо,което бих правила е да си измислям.Майката,чието е детето пише и до днес редовно тук.Не искам да споменавам име,защото тогава реших да замълча,редно е вече и сега да го направя.В призива си не влагам нищо лично към никоя от вас...но факт е,че има сред нас и от другия тип хора.А реплики от сорта...ама кашлицата е остатъчна и хремата е от един месец насам и не е заразно...въобще не ми  минават.Кашлица и хрема не са от добро здраве.Силве,на 10 декември Яна ми направи първия фебрилен гърч,на 20 и някой си я водя на това парти...здрава... и й кашлят в лицето.Много ми костваше да замълча,уверявам те.И да,пазя я и ще я пазя докато не ги израстне!!!Имаме вече и втори гърч и голяма вероятност за трети.Не сучайно Яна не е на детска градина.Да,това всичко наистина си е мой проблем.Но защо все трябва да пазим здравите деца от болните,а не да ограничим контактите на болното дете????За това децата ви боледуват в детската толкова много,водят се недоизлекувани деца.Нормално е като тръгне дете на градина да преболедува,да изгради групов имунитет,но антибиотици през седмица не намирам за нормално.И причината е в нас.
И,моля ви,не ми изопачавайте думите...не съм дребнав човек....онази случка от тук нататък я считам за забравена...нека имаме поне елементарна здравна култура. Hug

Общи условия

Активация на акаунт