Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 576
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за отговорите, а следващият ми въпрос е от къде да я купя тази помпа, защото съм поръчвала няколко пъти от този ДаНет магазин, но до доставка така и не стигнахме, т.к. все нямаше това, което исках. Вие от къде си ги взехте?
На нас ни каза днес ушната лекарка, че всяка следваща инфекция ще я удря в ухото и трябва много да се пазим и сега да сме си в къщи 2 седмици, после пак ще трябва да свикваме с яслата, ужас, ама да ми е жива и здрава.
Лека вечер ви желая

# 211
Силве, аз си го поръчах от Данет. Нямах проблем с доставката  Peace Но други места не съм ги виждала  Rolling Eyes

# 212
13ти е заето като дата в Бъни. Вчера звънях - добрия дядо мраз продължава да работи при тях. Ако искате 14 да запазваме като дата.

# 213
13ти е заето като дата в Бъни. Вчера звънях - добрия дядо мраз продължава да работи при тях. Ако искате 14 да запазваме като дата.
Направо запазвай докато е свободно.

# 214
Силве, донесоха ми помпичката в офиса преди около половин час. Не изглежда толкова зловещо колкото звучи  Mr. Green Ако искаш, поръчвай, сигурно е, че сега има наличност Wink

# 215
Ами то хубаво да запазвам, ама то желаещите изобо за парти са 12 човека, от които 7 за съботата  Joy. Ако няма други желаещи по-добре ми елате на гости  Joy. В толкова камерен състав направо не си струва да се резервира кубче. Аз за цена не съм говорила, но със сигурност ще се върже по 50 лева ако сте 5 човека. Казвайте кво правим, че да не хартисаме без дата.

# 216
  • София
Аз съм ок и за неделя,както казах,промених си гласа в анкетата.Ами ако някоя от мамите гласували за събота имат нещо против неделята, да казват и да се преброим вече.

# 217
И аз сега видях, че моят глас е за събота и го промених, но това не променя особено крайния резултат - за 7-10 деца е безмислено въобще да организираме каквото и да било.

# 218
И аз промених гласа си за неделя.Няма проблем. Peace
Освен това ми се иска да взема с нас и племенника ми.Той е с 5 месеца по-малък от Яна,от юлската темичка,но там никога не организират подобни партита.Мисля,че ще се зарадва детето.Ако нямате нещо против...моят глас го бройте за два. Peace
Остава наистина въпросът дали ще се прави нещо въобще...За 10 деца по колко горе-долу ще ни се върже?

# 219
здравейте, и аз гласувах за неделя, дано още мами се включат

мисля, че и ние сме от най-трагичните случаи с памперсите, докато спи преливат, но това не ме безпокои чак толкова, колкото това, че продължава да не иска да ака на друго място освен в памерса, това вече три месеца, вече има запек от това и не знам как да излезнем от омагьосания кръг. Имам чувството, че на Лъчо ще му махна памперса преди нея.

На нас здравословно нещо не ни върви, откакто се върнахме от морето, вече цял месец Писи и Лъчо боледуват, а и аз покрай тях, Лъчо все вдига инцидентно някаква температура , после изведнъж му минава, а има само един зъб. Ако е от ушите, няма ли да покаже, че го боли по някакъв начин, нямам опит? Вечно са със някакви сополи, които не се виждат, само ги чувам докато спят. Мисля, че Писи ги домъкна от тридневния си престой в яслата, ама отърване от тях няма.

Друго какво да ви се пооплаквам Simple Smile, Лъчо не иска да яде почти нищо освен кърма и на всеки три часа като новородено иска да яде, това ужасно вече ме изтощава, вместо да става по-добре и да започна да спя по малко, то точно обратното.По едно време мислех да почвам работа, ама не виждам как ще стане при това положение. Освен това сме решили да емигрираме в Канада и се занимавам само с разни документи относно заминаването ни.

Любимият герой на Пресияна е Факин, с ударение на а-то (Франклин). Всеки път ми става много смешно като заразправя за Факин. Не съм решила какви подаръци да купувам.

# 220
И аз си промених гласа за неделята  Peace СПоред мен ще се съберем поне 15, така 4е мисля да запазваме щото ина4е ще увиснем

# 221
И аз промених гласа си за неделята  Peace

# 222
Теди,честит ти именик!Много здраве за малкия Виктор,късмет и усмивки! Hug
Как сте вие?Вики?Оправи ли се вече?Ще дойдете ли на коледното парти? Wink

Честито на празнуващите днес.  bouquet

# 223
Е, аз въобще съм изключила, че днес имало именници! Да са живи и здрави!
Ами, Дани, Алекс ушите всъщност не я боляха зверски, но почна да не дава да я пипам и постоянно си дърпаше косата и си чешеше ухото, но много внимавайте, защото този вирус явно ги удря в ушите. Днес едно дете пред кабинета на ушната, уж нямало висока Т и хоп ухото протекло, ама ние... И тази вечер пак ходихме и пак и аспирираха и ухото и носа, егаси гадостта, изтормозиха ми детето, в четвъртък пак, и днес пак чакахме 2 часа, че и повече, супер грижа за децата, нямам думи, пък после искат да има раждаемост, то не стига, че парите не стигат при повечето, но и като минеш през всички тия глупости и градини, и болници, абе аман, нещо така ми е втръснало, аз по принцип са оптимистка, но напоследък се замислям дали някога ще се живее по-добре в тази държава.
Хайде лека, че се отнесох

# 224
Значи мами - промяна в плановете 14.12.2008 вече е заето с коледно парти, но 13.12 се е освободило. Та запазих 11 часа на 13.12. Чакам да ми пратят някакви цени и ще ги копна тук. Моля да се изредят поименно кои ще дойдат на партито и да направим списък. Датата и часа са ясни, та направо тасинка да ни преброи - аз съм там - 1. Резервацията е за 15 деца.

Общи условия

Активация на акаунт