,,Ясновидци,,-сезон втори.

• 32 177
  • 463
  •   1
Отговори
# 165
Вокил , би ли казал коя е сградата , пред която бяха снимките.
Мен ми биеше на стената на плача.  Thinking
Аз също реших така Simple Smile

# 166
# 167
  • густо майна Филибето
И аз искам да зная коя е сградата. Безумие е такава сграда да бъде изоставена  ooooh!
Аз също предполагам, че журито ще включва финалистите от предното предаване. Rolling Eyes

# 168

От други сайтове нищо не ми върви бееее! #Cussing out Искам си го на сайта на бтв! #2gunfire

# 169
  • София
Седя и си гледам , казват, че след малко ще видим и първото изпитание и аз си чакам и шляп: Следва продължение.. Ей това не ми хареса.А като цяло ми се струва, че доста от участниците имат доста добри заложби. Ще гледам, за да разбера дали е така.

# 170
Първите задачи

Експеримент 1: "Похитеният"
Отвлечени, изгубени, похитени. В новините непрекъснато се съобщава за хора, насилствено откъснати от близките им.

Ще проверим възможно ли ясновидците да открият заложник. Десет минути делят един човек от спасението или смъртта. Ще бъде ли намерен похитеният?

Експеримент 2: "Писмото"
Един възрастен мъж държи в ръцете си 60-годишна тайна. Каква е тя и защо не му дава мира?

Една от най-силните истории, разказвани в двата сезона на "Ясновидци" ще ви шокира и трогне.

# 171
  • Добрич
Четох някъде за експеримент 2. Изключително много ще се радвам да го видя. Нямам търпение!  Peace
Вокил, мерси!   bouquet

# 172
   ВОСКИЛ  благодаря за анонса!Трудно ще бъде на участниците! Надявам се и в България да се използват Профайлъри!
   Нещо само веднъж седмично ,не ми харесва,но какво да се прави?! Успех желая!

# 173
Я, да се запиша и аз в тази темичка  Sunglasses

# 174
Сега го гледам на запис, изчетох какво сте писали, явно ще е по-добра селекцията от миналата година  Peace . Надявам се да няма недоразумения като Баба Йога  Laughing .

# 175
  • Добрич
Ooo, Баба Йога много вдигна летвата мин. сезон, не знам дали ще има такива таланти като нея в този.  Mr. Green

# 176
Ох, и мен ме беше обзела носталгията по баба Йога като гледах откъсите -"Те га тее..." Laughing
Сигурно тайничко са взели Василка и тази от Рибарица с цел да заместят празнотата, но няма да успеят. Mr. Green

# 177
чакам с нетърпение епизода в четвъртък Crazy

# 178
  • Sofia, BG
Ooo, Баба Йога много вдигна летвата мин. сезон, не знам дали ще има такива таланти като нея в този.  Mr. Green
Joy
Тази, дето я нарочиха за заместничка на баба Йога хич не ме впечатли - и аз не вярвм, че ще надмине артистизма и трагикомедията, която беше в миналия сезон  hahaha

# 179
  • out of space
Не знам дали е епилепсия, това за сефте вчера го чух. Но че баща му го е бил като куче - в това съм сигурна. Но пък сега с баща му се държат като с куче, то всичко се връща.
Ако пие лекарства за епилепсията, трябва да е умрял, комбинирайки ги с алкохол.
Вчера, като го гледах, направо не го познах, изглеждаше съвсем нормално. Кво ли не правят медийните изяви с хората.

Моят мъж ми разказа, че не точно баща му е бил основния виновник за състоянието му...Баща му наистина го е бил, но колуминацията дошла като е бил войник. Спуквали са го от бой старите войници, правили са си гаври, които е трудно да се опишат...уволнил се половин човек  Sad

Общи условия

Активация на акаунт