,,Ясновидци,,-сезон втори.

• 32 144
  • 463
  •   1
Отговори
# 330
  • с/у ОколоМръсТното
Макар, че еп.2 успях да го гледам в четвъртък още, преди малко го изгледах по-подробно от сайта на предаването.
Но с еп.1 не ми се получи. Почна да накъсва звук и картина точно през 2-3сек.  Tired
Ще опитам пак, де.

# 331
 Аз съм малко пристрастна , защото едното момче ни е съседче.

Иначе Христо има впечатляващи умения , стига това да не е много добър сценарии.

# 332
майка ми чела (в жълт вестник),че николета от 'ясновидци'1 се обадила на водещия ники и му обяснявала, че христо се занимавал с черни магии и бил дявол и че на финала били той и руса жена живееща до морето. newsm78 може,ще видим.

# 333
  • густо майна Филибето
Русата живееща до морето до момента не се е представила блестящо Rolling Eyes

# 334
майка ми чела (в жълт вестник),че николета от 'ясновидци'1 се обадила на водещия ники и му обяснявала, че христо се занимавал с черни магии и бил дявол и че на финала били той и руса жена живееща до морето. newsm78 може,ще видим.
Ако вестникът е ШОУ... Tired Как пък не, Николета ще звъни на Ники да му казва кой ще е на финала...

# 335
Аз мисля, че от Николета всичко може да се очаква. Mr. Green Едва ли вестник ще пише неща които не са се случвали всъщност.

А циганите традиционно се занимават с гадания и магии, така че, нищо чудно.

Петя кой ти е съсед и с какво мнение си за него?

# 336
Аз мисля, че от Николета всичко може да се очаква. Mr. Green Едва ли вестник ще пише неща които не са се случвали всъщност.

А циганите традиционно се занимават с гадания и магии, така че, нищо чудно.

Петя кой ти е съсед и с какво мнение си за него?

Роберто.Имам само добри впечатления от него , но докато не го вдидях по ТВ , нямах представа ,че има способности.Но все пак не го познавам добре.
 Прсото му симпатизирам.

# 337
  • Добрич
Онзи ден разгледах сайта на Христо и малко се озадачих от прочетеното за магии, събиране на разделени сем., помощ в любовни отношения и т.н.  Confused
Петя, поздрави Роберто от нас! Справя се много добре!   bouquet

# 338
mariqna ima izlachvane  Thinking na qsnovidka... chakam s netarpenie da vidq kakvo 6te stane s neq, vse pak sme sagrajdni

# 339
mariqna ima izlachvane  Thinking na qsnovidka... chakam s netarpenie da vidq kakvo 6te stane s neq, vse pak sme sagrajdni

Има излъчване на темерут, не на ясновидка.

# 340

Има излъчване на темерут, не на ясновидка.

Напълно подкрепям Peace

# 341
И аз изгледах днес епизода, че в четвъртък не успях. Свалих си го от www.nanoset.net.
И на мен ми е интересно Христо без кафе може ли да познава нещо newsm78

# 342
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
vze da stava napecheno vav foruma Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
 Laughing Laughing Laughing
И аз изгледах днес епизода, че в четвъртък не успях. Свалих си го от www.nanoset.net.
И на мен ми е интересно Христо без кафе може ли да познава нещо newsm78

JeniB dobre misli6 Thinking Thinking, az sam vse o6te mlad no iskam hristo da go vidq da gleda bez utaika v vtoriq sezon na qsnovidci... i togava moga da kaja che e dobar no vremeto 6te pokaje i istinata 6te izleze naqve, no za sega moq faforid e mariqna ot varna Laughing Laughing

# 343
Не подценявайте Марияна - все пак са минали само две изпитания.

# 344
Уважаеми Вокил !
Какво означава, че са минали само 2 изпитания  newsm78
Това не е петобой, че да се гледа средно аритметично  Thinking

Или си ясновидец или не си. Иначе може и с налучкване ...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт