Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 535
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Френското гадже днес става на два месеца (кога отлетяха  Shocked)

И бретонска палачинка със сидр (ябълково вино) с намигване към Мика

ССиебер и аз ще проверя за гелчето. Милото детенце...
Пазете се (най-вече Бланш  Wink), а Брит да го кара по-полека с нудизма  bombs

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 12:04 от megan77

# 151
  • Лондон
Ох, какви палачинки чудни! С такива ли закусвате във Франсето?
Много по-добре от английската мазнотийка...

Ние набрахме малко цветенца за Тристан днес! Да е жив и здрав!

И на Пинки честито!

Ковачева, сетих се за кое заведение говориш! Ще отида да проверя пазят ли стандарта  Wink

Ссиебер, едно малко кексче според мен ще помогне с мъжото  Wink

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 13:36 от eya

# 152
Здравейте и от мен!

ССибер миличка виж този линк http://www.bgstuff.net/content/view/2898/557/, доколкото разбирам полизилан е = на диметикон и има доста лекарствени форми. Консултирай се с педито дали някоя от тях (на друг производител) не е подходяща за бебчо, в случай че не намериш. Аз ще проверя тук също, имам познати в аптечен склад и ще попитам. Само кажи ако го има налично колко да ти вземем.
За мъжо не се тревожи, ще му мине. Но наистина трябва да говорите по въпроса, говори и с майка му ако се налага. Всеки трябва да си знае мястото в крайна сметка. Обясни му, че и детето и ти ще сте значително по-спокойни и щастливи ако той е твой партньор, а не вечна опозиция. Изнервени сте и двамата може би покрай проблемите на детенце, само дето мъжете са с по-лабилна психика и затова така се получава или поне така си мисля  Peace
Целувки и прегръдки и на Емчо и на теб  Hug

Верче Стефи е на 10 г. та незнам, ама нали казват "хвани си кака да те отрака"  Laughing

Меги честита месечинка на Тристан засмян и го нагушкай много  Heart Eyes Аз виртуално ще хапна една от палачинките на Реми, че уж не се пълнеело от виртуално ядене  Wink

Аз днес си направих лека шопинг терапия в Скай Сити Мол и съм доволна , и в настроение. В Хиполенд там има бебешки чорапогащници Wink

Хайде целувки и до скоро   bouquet

# 153
Много съм се вкиснала тия дни от български работи като тази тука: http://www.blizodobebeto.com/2008/10/14/%d1%88%d0%b2%d0%b5%d1%86 … 0%b0%d0%b2%d0%be/ и сериозно се замислям за стандарта на живот. Най-добрата ми приятелка дойде от Германия вчера и каза, че по отношение на цените се е забелязвала някаква разлика допреди 1-2 години, но вече не е така. Донесла е на малката разни дискове и двд-та с немски песнички и анимации и колкото и да ми е мъчно да си го призная, започвам да се замислям за работа в Германия. Аз много напирах да се прибера, но ако детето ми ще е потърпевшо на моя житейски избор, не знам дали това е добре. По-добре да си караме на ваканции при баба и дядо, а през останалото време да живее на чисто и да мога да й осигуря елементарни условия. Като чета какви суми за майчинството обсъждате, моето е 340 лв. (разбира се, то се повлия от болничните по време на бременността), но дори иначе нямаше да е повече от 400. И за какво... за боклука, дето не се извозва със седмици пред входната врата, разбитите улици, мръсния градски транспорт и ултра любезното отношение...  newsm78

Искам детето ми да играе с качествени играчки, а не с пластмасови боклуци и в градината да не гледа тв целодневно. Абе...  Sick

Вижте какви яки дървени играчки: http://www.selecta-spielzeug.de/index.php/selecta/produkte/kleine_welt

ssieber, искам да те успокоя, че много деца имат ГЕР в първите 6-12 месеца от живота си, операция се налага изключително рядко. Неприятно е, но не е сериозно заболяване, не се стресирай излишно. Иначе и аз като Мика не бих искала да се изказвам за взаимоотношенията между теб и съпруга ти (той швейцарец ли е, бтв?), само ще ти кажа у нас каква тактика работи. Аз на нашия татко не му налагам никакви виждания за възпитанието на детето, няколко пъти съм отсъствала и той я е оставял да реве, докато заспи - не съм му правила забележки и не съм се сърдила. Просто си правя нещата по моя начин, без да коментирам и когато той види, че работи, сам започва да се интересува и да се включва. Вече е даже по-голям привърженик на ЕБХ от мене, носи я в слинга и въобще малко по малко заемаме една позиция по отношение на отглеждането. Така че, ако изобщо мога да те посъветвам нещо, то е да се успокоиш и да не се опитваш да му се налагаш зорлем. Просто си гледай детето спокойно и таткото сам ще те потърси, ако установи, че неговите методи не водят до желания успех. И виж нещата така - всичките тия хора, дето ходят по Земята, и те някога са били на два месеца и всичките са оцелели  Wink а техните родители със сигурност са правили не по-малко грешки от нас  Peace

Меги, да е жив и здрав принц Тристан!   bouquet
И много да радва мама и тати  Heart Eyes

Чудя се да излизаме ли сега, да не излизаме ли...  newsm78

# 154
Честити малки рожденни дни на нашите прекрасни бебчовци.
Сиебер, мила спокойно, всичко с малкото мишле ще се нареди и той ще оздравее.  Гушкай го много, не се ядосвай, защото бебчовците всичко усещат. И аз ще потьрся този гел и ако има ще ти взема, само трябва да кажеш колко ти трябва . дано да има, гледам, че и Асето се е заела да потьрси, все някьде ще го има Peace
за таткото, незнам какьв сьвет да ти дам, че и аз понякога сьм в твоята ситуация, давай го малко с по- спокойно, вьпреки че почти е невьзможно, но мисля че ще има успех.
Яна, гледам Марулка с феЙшьн каскет  Mr. Green, модерната му работа, пусни малко фото та и ние да и се понасладим Wink
забравих друго какво щях да пиша Embarassed
лек ден засега

# 155
  • София
Здравейте, мамита и бебчовци!!!

При нас няма нищо ново.За съжаление си продължаваме с коликите Sad.Чакаме татито да се върне от Швейцария и да донесе някакви капки,които са му препоръчали там.Уж били ефикасни Rolling EyesТа ще ги видим.

Ние днес ставаме на 2 месеца.По случая ви черпя вируално кой с каквото обича(ще ме извините,ама не мога да слагам картинки Embarassed)

Честита ВТОРА месечинка и на Тристан на мама Меган77 и на Мартин на Бъдещата мама!Да са ви живи и здрави бебоците!!!

Това е от нас с Боби.Ставам,че е време за хранене Grinning

# 156
  • Бургас/Пз
Меги, честита втора месечинка на Тринстан, да е жив и здрав и голям юнак да порасне!!! smile3525

Момичета много ви благодаря че ме подкрепихте за кърменето.   mrstraetz Нещата започват да се нормализират!!! newsm10 Пак има моменти в които много се дърпа като му намалее притока на кърмата, но вече са по-рядко. По този повод исках да ви питам дали когато е Калоян е приключил с едната гърда и аз се опитам да изцедя нещо от нея с помпата, но нищо не излиза това означава че от нея вече е привършило млякото. Единственото притеснение което ми остава е дали добре се изпразва гърдата. Питах и в кърмаческия и ми отговориха че най-вероятно се изпразва, но ми се иска и вашето мнение. newsm78 newsm78

И още нещо, откога се започва да се повдига количката на първата степен. При нашата наклона е около 30 градуса ама нямам спомен от кой месец се вдигаше.

# 157
И аз_Валери съм роден през август,вече съм голям_смея се и гукам

# 158
Ани, най-вероятно се изпразва гърдата (почти), но принципно това, че не можеш да изцедиш с помпата, не означава, че няма кърма. Аз например нощем посмъртно не мога да изцедя нищо, а бебето си суче.

Ето снимки на Марулка с фьешън баретката  Mr. Green
Шийла, много си наблюдателна Wink  Heart Eyes

http://media.snimka.bg/1069/008392418.jpg
http://media.snimka.bg/1069/008392423.jpg
http://media.snimka.bg/1069/008392425.jpg

# 159
Ани, най-вероятно се изпразва гърдата (почти), но принципно това, че не можеш да изцедиш с помпата, не означава, че няма кърма. Аз например нощем посмъртно не мога да изцедя нищо, а бебето си суче.

Ето снимки на Марулка с фьешън баретката  Mr. Green
Шийла, много си наблюдателна Wink  Heart Eyes

http://media.snimka.bg/1069/008392418.jpg
http://media.snimka.bg/1069/008392423.jpg
http://media.snimka.bg/1069/008392425.jpg
ох че е Марулка сладурка Heart Eyes, Коте бьркам ли или на теб прилича, така ми се струва( да не чуе П) Mr. Green
Ани сьс сигурност не означава че е свьршила, аз от месец нищо не мога да изцедя но бебката си хапва Laughing
Брит, леко сьс нудизма, че току виж изстинала на точица манжата  Joy
Бланш сериозно се притеснявам за теб  af
Бобито да се яви на хоризонта и да не го крие този хубавец  Naughty
французоиката и англичанката Laughing, да вземете да ги сьберете тия деца вече, че като гледам не издьржат вече еди без друг, я какви влюбени погледи хвьрлят Heart Eyes
Ася какво стана с баба ти, дано не обьрках, баба ли ти беше? добре ли е?
мама Дона на отчет, буби?
 welcome на Валери, мама да даде малко повече инфо и добрите,, каки,, Joy ще го впишат при най-прекрасните деца на света
аз да се оплача утре се МЕСТИМ, и едни чували едни чудеса, абе луда работа направо ми се плаче като се сетя колко време сглобявахме кошарата и сега пак ooooh!, може да липсвам една седмица, но докато закачат нета, подредя уф ужас, пожелайте ми успех

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 20:06 от shiiila

# 160
Мартаааа, ама това Марулче е направо за схрускване това шапЕ Simple Smile  Heart Eyes Пу-пу!  Wink

Меги, честита месечинка на Тристан!!!! (все се каня да ти кажа, че името му всеки път ми напомня за Брад Пит в Legends of the Fall  Heart Eyes Embarassed)
Да е жив и здрав и неустоимо чаровен! И мерси за специалната почерпка!!! Hug Точно в десятката!  Wink

Шийла, успех с местенето! И се опитай да запазиш спокойствие. (Аз с моя завиден опит в този род упражнения мога само това да те посъвевам...)

Ани, аз наистина съм много доволна от нашата педиатърка. Тя е от типа, за който Уудхаус би казал "расла на чист въздух и хранена с едро зърно и прясно мляко"  Laughing 
Има 4 деца и е истински хардлайнер на тема кърмене.  Mr. Green
Не си пада по лекарствата и мазилата за щяло и нещяло и изобщо много ми допада...  Simple Smile

# 161
  • Germany
Добър вечер!

Меган 77 - хубава почерпка, да ти е живо и здраво момчето и много да се обичате  Heart Eyes

Шийла, успех с местенето  Peace

Коте, ама много е сладка Марулка. Сега да попитам тя винаги ли седи с удоволствие в слинга? Защото Калина в последно време го използва предимно за смучене и спане, а като се събуди е едно пъшкане и опъване, докато не я извадя, при вас как е?

И сега нещо ново - нали съм ви разказвала за моята позната, с която родихме децата си в един и същи ден, но нейния термин беше 15 август. Та чуваме се с нея периодично, днес пак, и тя направо ме разби - Мариянчо тежал 7800 кг (роден 1690)и е дълъг 67 см., вече яде само кисело мляко и пюрета, направени са му всички ваксини, казва мам, дай и не, седи, а напъва и да ходи, всеки ден купуват книжки, които вече са скъсани от четене и разглеждане, пее песни непрекъснато, хваща и завира в устата си всички играчки, а в ръцете е толкова силен, че разпердушинил една играчка, която вчера му била купена.  Shocked, в сравнение с него моето дете е като бавно развиващо се. Да се притеснявам ли или да се смея?

# 162
Бланш сериозно се притеснявам за теб  af

Споко, жива съм, може да си сменя ника на Подпалвачката Joy rotfImao(някога бях фенка на Стивън Кинг); благодаря за загрижеността на теб и на Меган Wink

Ssieber-стискам палци Емчо да е добре, да израсте проблемите и вие скоро да изпълзите от "дупката"; и аз се въздържам от даване на акъл относно отношенията м/у мъж и жена; много сложна и деликатна тема, а и няма някакви универсални правила за успешна връзка: там, където нещо работи успешно при двама души, при други не е ефективно; и все пак, колкото и клиширано да звучи-компромисът и толерантността са в основата взаимоотношенията(казвам го от личен опит, все пак имам известен стаж в брака-13 г Flutter); опитай да подхождаш към мъжа си с "кадифена ръкавица"; мъжете имат нужда да бъдат приласкавани, прелъстявани и т.н.(Ея вече ти е дала подобен акъл Sunglasses); да им се показва, че са нужни и важни; аз преди няколко години , в един неангажиращ разговор с мъжа ми, изтърсих ужасна глупост: говорихме за планове за бъдещето, за нашата връзка, за деца(тогава още Мари дори не беше проект Wink) и аз казах, че децата ми винаги ще бъдат преди него; и до днес помня реакцията му-все едно го ударих, все едно нещо се пречупи....не го излъгах-разбира се, че децата ще са най-важни за мен, жените сме така устроени, майчиния инстинкт често доминира над всичко, но беше абсолютна глупост да го казвам; имай предвид, че мъжете винаги проявяват ревност когато се появи детето, независимо дали го показват или не; така, че бъди по-любвеобвилна към него, дарявай го с вниманието си(въпреки, че сега е дефицитно) и му казвай по-често "Обичам те!"; така ще го привързваш повече към себе си и вашето семейство и ако не е глупак, ще може да игнорира "добронамерените" съвети на майка си и сестра си; така виждам аз нещата Peace
Коте-баретката много й "ходи" , а виждам, че сте и в актуалната лилава гама
smile3522
Относно темата за дереджето в България не ми се коментира, а нямам и време; аз съм направила своя избор все пак и въпреки ежедневните парадокси и недомислици, с които се сблъсквам, съм сигурна, че мястото ми е тук
Виждам как Велла и Тристан са се нагиздили и флиртуват тук безсрамно-ами щом се харесват младите, да се вземат newsm03
Сватбарката Мамадона да се появи и да докладва как е минала социалната проява(че то в нашето положение си е цяло събитие да си обграден дори за малко от толкова възрастни хора
newsm47)
Да ви се похваля милички-аз днес следобед бях в Синеплекс-а на кино с голямата ми дъщеря, а Мари беше в парка с баща си; супер си изкарахме; ама и на тия мъже как им върви -не е истина! Оставих ги вчера и двете с него да отидат на разходка(а аз излязох и му купих подарък за рождения ден в това време); те се отбили във "Фантастико" да напазаруват и в това време ги видели две съученички на Али с майките им и тия ми ти женки веднага изпаднали в захлас какъв златен мъж съм била имала: дечицата с тати на разходка , а мама-на шопинг(веднъж да ги изкара и веднага му тръгна славата, както и моята smile3506)
Такаа...сега ще ви оставям, че Мариела вече го докарва плача на фалцет, ще взема да я къпя, храня и хоп-децата по леглата и после настъпват моите 2-3 часа спокойствие  love001

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 20:38 от бланш

# 163

И сега нещо ново - нали съм ви разказвала за моята позната, с която родихме децата си в един и същи ден, но нейния термин беше 15 август.....

Въх, Ковачева, ти мъ уби ! #Crazy  hahaha Joy

# 164
Мили бебчета Тристан Константин, Боян и Мартин, пожелавам ви цялото щастие на земята, много здраве и мама и татко да са винаги до вас!  Heart Eyes Heart Eyes

Ние пак сме си вкъщи и никъде не можем да излезем- 4 ден Пфу  Tired Днес имахме гости и малкия се радва на много внимание. В общи линии нищо ново и интересно при нас!

Ани и аз след кърмене не изцеждам почти нищо от гърдата, малкия понякога се дразни че върви по-бавно пуска, рита, аз му предлагам пак, вижда че и той трябва да се помъчи и даде нещо от себе си - кротва и засуква!

Да ви кажа не знам дали е хубаво това изцеждане -  когато използвам помпа на следващото хранене гърдите ми стават на камък болят ме ужасно, сега съм спряла с цеденето и се чувствам добре, знам ли кое е по-добре  newsm78

Ssieber, подкрепям мнението на Бланш и ти желая скоро нещата да се стабилизират вкъщи - нека настъпи хармония и щастие, все пак най-важен е Емчо! Hug Hug

Ковачева и мен ме уби, то бива бива напредничево и развито бебе, ама на твоята приятелка детето май ще излезе че е прескочило първите 6-9 месеца  Joy

Общи условия

Активация на акаунт