И бретонска палачинка със сидр (ябълково вино) с намигване към Мика

ССиебер и аз ще проверя за гелчето. Милото детенце...
Пазете се (най-вече Бланш
), а Брит да го кара по-полека с нудизма

Аз виртуално ще хапна една от палачинките на Реми, че уж не се пълнеело от виртуално ядене

а техните родители със сигурност са правили не по-малко грешки от нас 

.Чакаме татито да се върне от Швейцария и да донесе някакви капки,които са му препоръчали там.Уж били ефикасни 

Нещата започват да се нормализират!!!
Пак има моменти в които много се дърпа като му намалее притока на кърмата, но вече са по-рядко. По този повод исках да ви питам дали когато е Калоян е приключил с едната гърда и аз се опитам да изцедя нещо от нея с помпата, но нищо не излиза това означава че от нея вече е привършило млякото. Единственото притеснение което ми остава е дали добре се изпразва гърдата. Питах и в кърмаческия и ми отговориха че най-вероятно се изпразва, но ми се иска и вашето мнение.

, Коте бьркам ли или на теб прилича, така ми се струва( да не чуе П) 

на Валери, мама да даде малко повече инфо и добрите,, каки,,
ще го впишат при най-прекрасните деца на света
, може да липсвам една седмица, но докато закачат нета, подредя уф ужас, пожелайте ми успех
Пу-пу! 
Точно в десятката!

(някога бях фенка на Стивън Кинг); благодаря за загрижеността на теб и на Меган 
); опитай да подхождаш към мъжа си с "кадифена ръкавица"; мъжете имат нужда да бъдат приласкавани, прелъстявани и т.н.(Ея вече ти е дала подобен акъл
); да им се показва, че са нужни и важни; аз преди няколко години , в един неангажиращ разговор с мъжа ми, изтърсих ужасна глупост: говорихме за планове за бъдещето, за нашата връзка, за деца(тогава още Мари дори не беше проект
) и аз казах, че децата ми винаги ще бъдат преди него; и до днес помня реакцията му-все едно го ударих, все едно нещо се пречупи....не го излъгах-разбира се, че децата ще са най-важни за мен, жените сме така устроени, майчиния инстинкт често доминира над всичко, но беше абсолютна глупост да го казвам; имай предвид, че мъжете винаги проявяват ревност когато се появи детето, независимо дали го показват или не; така, че бъди по-любвеобвилна към него, дарявай го с вниманието си(въпреки, че сега е дефицитно) и му казвай по-често "Обичам те!"; така ще го привързваш повече към себе си и вашето семейство и ако не е глупак, ще може да игнорира "добронамерените" съвети на майка си и сестра си; така виждам аз нещата 

)
)

Днес имахме гости и малкия се радва на много внимание. В общи линии нищо ново и интересно при нас!