Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите възгледи за имената Максим и Мария за деца?
Къде е най-подходящото място за бебето да спи?
Къде е най-добре да се къпе бебето през зимата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите възгледи за имената Максим и Мария за деца?
-
Къде е най-подходящото място за бебето да спи?
-
Къде е най-добре да се къпе бебето през зимата?
-
Какво е значението на името на детето?
-
Какви са някои хомеопатични средства за лечение на хрема по време на бременност?

А и тъй като моята мама е в София,свекито ще е около мен и ще помага.
за майсторката!
В крайна сметка ми изписа Но-шпа и утре пак ме вика.

), че офф-топик ще пиша, но искам да попитам тези от вас, които са раждали вече - какво всъщност представлява тази тапа, която изхвърляме някога си и колко време след това настъпва раждането? Аз сега много се ужасих, щото ходих до 00 и паднаха няколко капки (ако въобще може да се нарекат капки) нещо жълтеникаво и слузесто... пък съм чела описания и май на това ми прилича, ама възможно ли е???? толкова рано??? Обяснете ми, моля ви..
От една страна ме съветват да е при нас, от другата - ме съветват да е в отделна стая, абе ужас. То ще вземеда се роди, а аз още няма да съм го измислила.
Но аз все се успокоявам, че го кръщавам на майка си...
,ще разчитам изцяло на нея...
Много съм доволна че попитах ... Много съм ви благодарна момичета за помощта 
не е добре . Катерина и Йоан са прекрасни имена . Аз също исках много да кръстя щерката Йоана , ноо свекито кат се запъна
, казвам хайде от мен да мине
Моята лична лекарка ми изписа пак някакви хомеопатични, но още не съм си ги купила.Ще си ги взема днес и ще се моля да подействат, че сега как да е търпи се, но довечера като си легна...