Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите възгледи за имената Максим и Мария за деца?
Къде е най-подходящото място за бебето да спи?
Къде е най-добре да се къпе бебето през зимата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите възгледи за имената Максим и Мария за деца?
-
Къде е най-подходящото място за бебето да спи?
-
Къде е най-добре да се къпе бебето през зимата?
-
Какво е значението на името на детето?
-
Какви са някои хомеопатични средства за лечение на хрема по време на бременност?
Стаите са приятни, лекарите-нямам оплаквания и от предишното раждане (пак там). Стая ВИП е 54 лв. Не знам как е в другите болници. Избор на екип 900лв. Но ако не искаш ВИП и не си избрала екип не плащаш нито стотинка.Другото хубаво нещо ще е, че ще се засечем най-вероятно
Бръм и Кокосчето да си кажат мнението де, че аз съм предубедена 

Чета ви редовно почти не изпускам нищо.Аз също сам в голяма чуденка дали да започвам с пазаруването или таткото да я свърши тая работа, когато бебу се появи.Набелязала съм повечето неща, знам че за количка е рано ,но не мога да реша ,пък и никакъв опит нямам,така че ще ми е интересно много,когато започнете да пишете за това.
...такова удоволствие ми доставя!!! 
-но какво да се прави,такъв е живота.Вече ще създавам нови приятелства тук в Пловдив.Пък и София не е кой знае долко далече.Ще прескачам.
....май тази вечер ще се хапват бонбони- вкарваш в приключение бъдещите татковци
....Две сутрини ставам преди 6 ч., да им правя на моите мъже кифлички- да им е топла закуската
Само ровя из Готварския