Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите възгледи за имената Максим и Мария за деца?
Къде е най-подходящото място за бебето да спи?
Къде е най-добре да се къпе бебето през зимата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите възгледи за имената Максим и Мария за деца?
-
Къде е най-подходящото място за бебето да спи?
-
Къде е най-добре да се къпе бебето през зимата?
-
Какво е значението на името на детето?
-
Какви са някои хомеопатични средства за лечение на хрема по време на бременност?
Аз лично съм се спряла на една датичка, но...да видим какво ще каже доктора през декември.
Яд ме е само, че в яда си не му записах номера-ще му почерня живота. А и според законодателството мога да го съдя за нанесена обида и психически вреди...Писах на Господари на ефира-надали ще ми отговорят(то от общината не обърнаха внимание, та те ли, но ще чакам) Мисля и да телевизиите да се обърна. Казвам ви-не се живее така. Къщи се тресат, не можеш да излезеш на вън а сме малка квартална уличка. С тежестта си камионите трошат водопровода, отделно и със Софийска вода имахме разправии, защото асфалтираха една шахта пред нас(че им писнало всяка седмица да я сменят) То на цялата улица ги асфалтираха де. И сега при един дъжд всичката вода се стича в нас, понеже сме в най-ниската част....Не знам кой в тази тъпа държава разрешава изграждането на индустриални предприятия в населена зона?!?

) когато някои ще са с бебчета. Всичко с времето...
мн. често като пристигнат или не стоят добре на фигурата или са др. размер ( все пак всички сме различни, като телосложение).....Скоро една съседка по офис беше донесла едни обувки от Ла Реута- страхотно елегантни, но на нея са и тесни на ширина( иначе номера и става), просто е с по- широко стъпало. Предлагаше ни ги- който иска да ги мери и купи.....Е, естественно и аз не останах по назад
Та за това съм много "боса" по отношение на тези сайтове за покупки в Нета.

(защото там няма да ми одерат кожата за нещо, което ми се полага по право... пък и ми е по-близо и пак било чисто и само хубави отзиви чувам...) Момичетата, които ходихте на отворените врати във Втора градска - какво ще кажете - какви са ви впечатленията? (простете, ако вече сте писали по въпроса, а аз не съм го прочела... - в такъв случай само кажете - ще се разровя из задните теми