Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите възгледи за имената Максим и Мария за деца?
Къде е най-подходящото място за бебето да спи?
Къде е най-добре да се къпе бебето през зимата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите възгледи за имената Максим и Мария за деца?
-
Къде е най-подходящото място за бебето да спи?
-
Къде е най-добре да се къпе бебето през зимата?
-
Какво е значението на името на детето?
-
Какви са някои хомеопатични средства за лечение на хрема по време на бременност?

, за тези които искат да поръчват мисля че някъде из темите на ларедукта имаше подробно обяснено с превод как става самата регистрация и когато поръчваш през какви стъпки минаваш, не е много трудно
, макар че аз цяла седмица не спах първият път докато се регистрирам и платя
но и не разбирам грам чужд език, после вече се свиква
за да не пазаря нищо предварително, аз самата не искам да вярвам в никакви такива поверия и ми се пазари, май ще го правя тайно
. Хубавото е, че може да се ползва и обикновена карта Виза (не кредитна). Аз си пускам малки поръчки, под 2 кг, и те идват в пощата до нас и пристигат с около седмица по-рано. Иначе по-големите колети пристигат в митницата, а нейното работно време е супер неудобно, а и също така събират такса от 4 лв при получаване.
.
Някак заразително е груповото бременеене, та дет' се вика "събрах кураж".
, понеже съм висока, краката са ми слабички и те мислеха, че се шегувам. Но в крайна сметка не ми стояха добре, на коремчето как да е ставаше, но надолу -направо палатка - много широки и смешни. Така че живот и здраве, края на месеца сме на преглед в София и ще отидем до едно магазинче на " Граф Игнатиев" да си взема поне още един панталон, по-плътен за зимата.
Уж трябваше обаче да са ниски и удобни, а пак си ги взех на токче... ама не мога без токчееее
Дано все пак да са удобни
Малко ми е рано нали