Януарските бебоци много наедряха, дрешките на мама доста утесняха

• 17 751
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Добро утрооооо!
Как сте днес?Моят вирус май вече си отива Laughing........днес съм по-добре,даже и носа ми е отпушен.
И аз се кандидатирам за вестоноска.Би ми било много приятно да получавам и разпространявам радостни новини.
       0898/31 57 47-Краси
Приятен ден! smile3525Дано и слънцето да се покаже!

# 211
  • Варна
Здравейте и от мен!
Преди всичко да кажа, че пожелавам бързо възстановяване на доня Коприва. ВЯРВАМ, че всичко ще е наред!
ЧРД на патерици на Цвети!

А Лорини направо ми взе мислите:) за телефоните. Точно щях да предложа да ги съберем и някоя ако изчезне да и пишем. Ей сега пращам на лични тел-а си:)

За ваксините, моята док ми забрани. Иначе на консултации ходя на 3 седмици - ама бебка сме я гледали много повече, че нали то не бяха и отлепяния и контракции, а сега дето върви дребна пак съм другата седмица.

Пожелавам ви много хубав и слънчев ден!

# 212
Добро утро на всички!
Тези дни нямах време да се включа, пожелавам на доня Коприва по-бързо възстановяване и дано всичко да е наред!

Хайде кафенцето да е от мен тази сутрин!

# 213
Добро утро на всички, при нас положението е едно и също, надявам се така да е до края.  Hug Heart Eyes

# 214
  • София
Добрютрууу!
Идеята за вестоносците не е никак лоша. Само имам 3 конструктивни предложения и се надявам, че ще се съгласите с мен.
1. Можем да направим вестоносци по градове, че нали покрай срещите някои от нас се и познават Simple Smile
2. Момичета, живеем в свят, в който интернет е много широко пространство. Идиоти има всякакви-дайте телефоните да се разпространяват на лични. Аз лично съм страдала и затова съм толкова мнителна...
3. И да се кажат кандидатурите, но да ги изберем така, че да са разпределени равномерно, че да не се окажа, че всички вестителки са в болницата по едно и също време Joy
Моят телефон също го имат доста момичета. Термина ми е в края, така че съм удобна за мамите с по-ранен термин Joy А аз ще трябва да се спра на някоя мама с ранен пък Hug Та така де...аз по свекървенски да си кажа каквото имам, пък да видим вие дали ще се съгласите с мен.
И така засега кандидатури под ред на номерата са дали:
1. Лорини(София) - Мтел
2. Мини 79(Ст. Загора) - Глобул
3. Кали(Пловдив) - Глобул
4. Аз...(София) - Мтел и Вивател

И така лошата новина до тук е, че всички сме с термини след 20-ти...Хайде някоя мама и от първите дни да се включи.
Ще поместя списъка в началото на следващата ни тема. Написах и операторите, защото да речем всеки си прави сметка с кой оператор как говори Rolling Eyes

# 215
Добро утро Hug
hris1981  много вкусно кафенце...  bouquet
Цвети ЧРД на петерици-да получиш най-хубавия подарък през януари-здраво и хубаво бебче...   newsm51
Имам един въпрос и се извинявам ако сте го коментирали вече,ама не помння Blush
С какъв крем се мажете против стрии...,защото аз въпреки че се мажа някъде от третия месец, вече имам #2gunfire  newsm45 и незнам какво да правя....,то май нищо не може да се направи,ама все пак ще съм благодарна ако споделите  bouquet
До скоро Hug

# 216
  • Бургас
Добър ден!
Подкрепям с две ръце предложенията на Доника.   newsm26
Честит рожден ден на патерици на Цвети и всичко най-хубаво ти желая  babydust7
За стриите - мажа се с крема на Дева против стрии. Прилично евтин е и ми го препоръчаха мои, вече минали по този път приятелки. Всъщност сутрин се мажа с него, а вечер с масажно олио /имам останало, а като свърши ще си купя някакво масло на Икаров/. Нямам стрии, но и коремчето ми не е от най-големите.  Blush

# 217
И аз подкрепям казаното от Доника.  Peace
Днес няма ли вести от Доня???
Аз се мажа с каквото ми падне в момента едно бебешко олио и лосиона на детето (Мустела). За сега нямам нови попълнения, но от миналия път съм доста нацепена, не го взимай на сърце.

# 218
ВИЖТЕ ГО!!!
И ТОВА СЪЩО!!!
изпрати ми ги мамата, която ще ми поръча чантата от ла редут...много съм доволна и си я чакам с нетърпение...
за стриите да си кажа...имам само по лявата гърда отдолу...въпреки че се мажа...със бебешкото олио на Евент...и още някъв крем на Avon...иначе да кажа и аз като Доника мисля че е по-добре момичетата, които са си написали телефоните да си ги изтрият скоро, за да няма спекулации...наистина има всякакви хора...

# 219
lorini   много е хубаво, а как може да си го поръчаме?

# 220
Това първото си го поръчах на една мама която прави поръчки от Ла редута, след 3 седмици ще е тука.

# 221
Леле Лорини, това първото е страхотно! Можеш ли да помогнеш да си го поръчам, явно вече знаеш пътеката..

# 222

И така лошата новина до тук е, че всички сме с термини след 20-ти...Хайде някоя мама и от първите дни да се включи.

Хайде хоп и аз  да се кандидатирам. Термина ми е края на декември-началото на януари, София, Глобулски телефон (някои момичета ми го имат).

# 223
ще кажа пак за всички... ЕТО ТУК може да намерите за различните градове различни мами които правят поръчки, ако не ви се занимава...иначе в темата е обяснено всичко подробно, за да може всеки сам да си направя поръчка...успех на тези, които искат нещо от сайта Simple SmileSimple SmileSimple Smile

P.S. mini_79 дрешките са много готини...и ми хареса на късия панталон колко му е голям ластичния колан...

# 224
Лорини и на мен страшно ми харесват и двете и много искам да си ги поръчам, но като гледам няма мама за моя регион Cry а разгледах сайта на Ла редут, но не ги открих там

Общи условия

Активация на акаунт