Математически турнири

• 109 636
  • 847
  •   1
Отговори
# 765
От къде мога да проверя официална информация за  броят точки необходим за преминаване на втори кръг на Математическата олимпиада? Учителката на синът ми- 4клас - е казала, че е необходим максимален брой: 21 от 21.

# 766
От къде мога да проверя официална информация за  броят точки необходим за преминаване на втори кръг на Математическата олимпиада? Учителката на синът ми- 4клас - е казала, че е необходим максимален брой: 21 от 21.
    Не, мислия че максималният брой точки е 24, а за да премине на следващия кръг са  необходими 16 точки... Поне така е било до миналата година...

# 767
Здравейте
синът ми се яви на Европейското кенгуру в събота на 21,03,09
може ли да ми помогнете да намеря къде да следя за резултатитеHug

# 768
  • София
За националната олимпиада максималният брой е 21, а за да се класира за общинския кръг трябва да има над 16, но не се сещам в момента за линк с регламента.
Искам да попитам и аз за едно състезание: синът ми се явява в събота след обед в СМГ (след Кенгурото  #Crazy) на някакво състезание, ама и той не знае на какво. 9 задачи за 3 часа, били много труди и за пръв път стоя докрая, даже не му стигнало времето... Shocked Каза, който се класира ще ходи на състезание в друг град , което май щяло да бъде на 29 март. А дали се класира, щяло да се разбере "тия дни"  Thinking

# 769
Здравейте
синът ми се яви на Европейското кенгуру в събота на 21,03,09
може ли да ми помогнете да намеря къде да следя за резултатите:hug:
Проверявай страниците на СМБ и РИО за вашата област, а националните ще излязат тук, вероятно поне след месец.
http://www.math.bas.bg/smb/kenguru/index.htm

# 770
А мами, чухте ли за Кенгуруто по Английски...?

# 771
  • София и там където не се пуши
А мами, чухте ли за Кенгуруто по Английски...?

За Австралийското Кенгуру ли  newsm78

# 772
# 773
За друго не знам.

# 774
А Австралийското кога е...? То не мина лиии...?

# 775
А Австралийското кога е...? То не мина лиии...?

лятото- юли месец.

Сега имаше с Европейското и на френски, но разкажи за такова на английски в България.

# 776
  • Sofia
Да ви кажа доста съм озадачена от факта, че 2 кръг на олимпиадата по математика , и великденското математическо съвпадат  Crazy. Тези хора сигурно не са добре ,щом могат да направят 2 сътезания по един и същи предмет, в един ден!
 Ако някой намери информация за смяната на датата на Великданското ,моля да сподели!  Peace

# 777
Искам да попитам и аз за едно състезание: синът ми се явява в събота след обед в СМГ (след Кенгурото  #Crazy) на някакво състезание, ама и той не знае на какво. 9 задачи за 3 часа, били много труди и за пръв път стоя докрая, даже не му стигнало времето... Shocked Каза, който се класира ще ходи на състезание в друг град , което май щяло да бъде на 29 март. А дали се класира, щяло да се разбере "тия дни"  Thinking
http://www.smg-bg.info/content/category/5/75/62/
Но не виждам състезание от 21.03.
Да не е пробен изпит?
Може да идете в Ямбол. Стискам ви палци  Peace

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 12:15 от Знаток

# 778
На второ място е моето дете, в тяхното училище Simple Smile - 125-то, на Кенгуруто.
Ще докладвам подробности - довечера, като видя класирането. Peace

# 779
  • Пловдив
Обявиха ли вече резултатите? Много бързо, очаквах, че ще се забавят поне 2-3 седмици. Къде да ги гледаме?

Общи условия

Активация на акаунт