През ДЕКЕМВРИ нов живот ще заживеем, вълшебни мигове ще изживеем

• 18 391
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
siseto84 , тези кошарки не са ли от МОЛ-а,по точно Хипото,з-то и аз от там си взех на промоция.А за ношници има на магазин Мадара,не за бременни де.Аз лично си взех от мама временно,после абсурд да ги сложа.
Майчета от Варна,от къде вземате сутиени за кърмачки?
ами незнам за МОЛ-а аз мойта я взех от МЕТРО за 102 лв.в МОЛ-а по колко са?а за сутиените за кърмачки видях в един магазин на РЕНИ-модата за бременни,който е на Ген.Колев.другата седмица ще ходя да видя дали още има и да си взема.
abel и аз съм чувала,че памперсите на Libero са по-добри от на Pampers и не съдържат алое,което в някои случаи дразни кожата на бебока.това за мокрите кърпички е добра идея Laughing
и относно бибероните имам въпросче:на AVENT хубави ли са? newsm78 аз мисля защото такива да си взема,както и такива шишета?

# 136
Здарвейте мами  Hug
ние с таткото днес пообиколихме тук там,ходихме да видим детската борса- бялата къща,не съм доволна,нещата не са кой знае какво а и нечак така евтини както се предполага,ходихме в щъркел и си харесахме количка но засега тя май ще остане последна покупка.Иначе реших аз да си купя гащи за болницата и да ги хвърлям,да не ги пера  ooooh! и въпреки че ми изглеждаха огромни се оказа че не ми стават  Crossing Arms а купих 4 чифта,ще трябва нови  Cry вса пак на бебо му коупихме едно гащеризонче и едни ританки.А да попитам един сутиен за кърмачки няма ли да ме оправи,аз си купих 1 такъв,все си мисля че мога да изкарам с един,щото по принцип не бих носила такъв сутиен. лека нощ момичета
ПС Николина много ме зарадва с новината,дъщеря ти е истински герой,милото какво преживя,да е жива и здрава и да се прибирате в къщи скоро   bouquet

# 137
Сега говорих с моята зълва за помпата и се оказва, че ще я получа чак на 26 декември - след дъжд качулка. Доставката е по-скъпа от помпата.  ooooh! Та ще се наложи да си купя някоя нискобюджетна за първо време, направо се обезсмисля всичко.  Confused

# 138
  • София
Сега говорих с моята зълва за помпата и се оказва, че ще я получа чак на 26 декември - след дъжд качулка. Доставката е по-скъпа от помпата.  ooooh! Та ще се наложи да си купя някоя нискобюджетна за първо време, направо се обезсмисля всичко.  Confused

Или пък да си вземеш ръчната на Медела, а като пристигне твоята можеш да я пуснеш за продажба Simple Smile
Предполагам, че ще се намерят желаещи. Друг вариант е да вземеш временно назаем, ако имаш някоя позната.
Помпата така или иначе подлежи на стерилизация - и двата варианта са приемливи.

# 139
Здравейте мами ! Относно сутиените - аз си купих 2 бр. на Anita от магазина на " И за мама " в МОЛ -а в Гео Милев / Sky sity / . - на 1-я етаж точно до "Фантастико " . Магазина е страхотен - имаше няколко модела и почти всички размери . Отделно страхотни бодита за новородено - от 44р-р до 60р-р / те бяха малко скъпички /

# 140
Здравейте момичета!
И аз да се включа в темата за сутиените - купих си един на Дона Балона от магазина за бременни във В.Търново. Памучен е, разтяга се - за сега ми е удобен и струваше 20 лв. Аз си мислех да си взема на Триумф, но предполагам за начало този да ми свърши работа, а в последствие да купя още един.
Ники, много се радвам за вас и само така Hug Hug
Лек ден на всички!

# 141
Добро утро  Hug

Искам да ви почерпя по случай рождения ми ден  Simple Smile

Абелче за нощниците, имам приятелка с магазин за бельо и съм и поръчала да ми намери като ги донесе ще ти кажа ако искаш да ти взема Simple Smile както и на всяка друга която има желание разбира се Wink

# 142
Invisible, Честит празник!   bouquet

# 143
Invisible, Ч. Р. Д, мила! Желая ти от здраве да не се отървеш, бъди много щастлива и обичана мама и любима!

# 144
Еми, честит рожден ден! smile3525
Желая ти здраве, много любов и най-прекрасното бебче през декември!

Майчета от Варна,от къде вземате сутиени за кърмачки?
Bella, хубави сутиени за бременни и кърмачки има в магазина на Триумф на Севастопол.

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИНВИЗИБЪЛЧЕ!!  baloni

Много ЗДРАВЕ,  любов и късмет..... другото само ще дойде smile3510

# 146
Аз сутиени ползвам само на Триумф. Има и за кърмачки, и за бременни - особено този с нарастващата чашка.

# 147
Чаена, моя договор е директно с банката. Тук нямат представители, вероятно затова.
Моят съвет е да се свържеш директно с банката и да поиксаш индивидуален договор, директно с тях. Моето впечатление е, че са доста гъвкави и отговарят на изискванията на конкретния клиент.

За сутиените за кърмачки - като дърта и върла кърмачка имам доста впечатления. Първо - сутиен за кърмене НЕ трябва да има банел - запушват се каналчета. По-добре е да е макс. еластичен, тоест чисто памучните не са много удачни. Като най-добри на БГ пазар са Анита и Триумф. Скъпички са, но ако мислите да кърмите дълго, инвестицията си струва. A i mojete da gi nosite oshte sega, shte vi e oshte po-udobno. Аз имам 1 Триумф от първата бременност и кърмене, един абсолютно същия от втората. Въпреки всекидневното почти пране, не са мръднали, нови няма да купувам. Е, единия е оцветен заради престараването на мъж ми при пускането на пералнята, но това е друга тема.

За пампите - не купувайте много на брой от най-малкия размер. Умаляват буквално за дни. Либеро във Фр. няма, Abel . Това със сигурност. Иначе Либеро са наистина много хубави. Бих препоръчала да опитате и пампите на Молфикс, не са лоши никак.

# 148
Инвизибъл, честит рожден ден! Здраве и много положителни емоции през тази година. newsm59

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИНВИЗИБЪЛ!! smile3525    Пожелавам ти всички твои мечти да се сбъднат.Леко раждане и да бъдеш най-красивата и щастлива мама на едно малко ангелче.Весело изкарване на празника и наздраве!                           

Общи условия

Активация на акаунт