През ДЕКЕМВРИ нов живот ще заживеем, вълшебни мигове ще изживеем

• 18 394
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
abel, аз говоря като професионалист все пак. Договора не е с банката, а с Шейново.
Аз искам договор с банката, не с Шейново. Разбира се, не от теб....затова и питах тук...

# 121
Здравейте пак,
пообиколих, поизмръзнах и сега да докладвам:
1. Нощниците за бременни са доста грозновати. Има два типа - с едни плохи и платка отпред или с копчета. Има някакви с дълъг ръкав, но не много и не ми хареса нищо. Е, взех една за всеки случай, в крайна сметка трябва да сме практични, но ще обикалям още.

2. Можете да купувате сутиени за кърмачки. След консултации на 2-3 места се спрях на един на Триумф с един размер по-голям от сегашния ми. Надявам се, че ще има място и за кърмата, и за подплънките.

3. Много се уморих и за бебо не купих нищо Sad, така че за момента съм с 0 покупки, ако не се броят 2 подаръка, които ни направиха това лято - хавлиена кърпа с качулка и боди.

Отивам да почивам, хубав и мързелив съботен следобед!

# 122
  • Велико Търново
Ние пък събрахме вече пари за креватчето на мечтите ми Heart Eyes! Мисля в най-скоро време да идем да го купим.

# 123
Здравейте пак,
пообиколих, поизмръзнах и сега да докладвам:
1. Нощниците за бременни са доста грозновати. Има два типа - с едни плохи и платка отпред или с копчета. Има някакви с дълъг ръкав, но не много и не ми хареса нищо. Е, взех една за всеки случай, в крайна сметка трябва да сме практични, но ще обикалям още.

2. Можете да купувате сутиени за кърмачки. След консултации на 2-3 места се спрях на един на Триумф с един размер по-голям от сегашния ми. Надявам се, че ще има място и за кърмата, и за подплънките.

3. Много се уморих и за бебо не купих нищо Sad, така че за момента съм с 0 покупки, ако не се броят 2 подаръка, които ни направиха това лято - хавлиена кърпа с качулка и боди.

Отивам да почивам, хубав и мързелив съботен следобед!
и аз мисля,че нощниците за бременни са доста грозни.аз търся от доста време и още нищо не съм харесала! Sad
ти поне си си взела една!за бебо и аз още нищо не съм купувала,но чакам да си дойде таткото и да обикалям с него.той е моряк и милия трябваше вече да слиза от кораба,обаче няма кой да го смени и го задържат за още около месец,така,че ще си чакам.само днес си купих кошарката от Метро.лек следобед на всички.аз отивам да полегна Stop

# 124
ние днес ходихме също да пазарим за бебчо-купихме си шишета,спален комплект,матраче и два биберона-залагалки.и уж гледах бебероните да са 0-3 а накрая киато се прибрах в къщи гледам че и двата съм ги взела 6+ ooooh! и много ме е яд защото бяха от по 11лв единия Crazy

# 125
Ми Ив, просто си ги запази. Даже не знам какви трябва да са тези биби, за да струват 11 лв едната Thinking
Аз преди ползвах на Нук, сега пак такива купувам /моето магаре на 2г и 7м си иска биба на моменти/ и съм си доволна от фирмата. Имат мъжки и такива за принцески с брокатчета.
Бг Деси, нощници за кърмачки не знам дали изобщо има. И какво ще рече да са хубави - няма такива филми. И зълвата искаше в дантелено бельо да кръстосва болницата, но истината е, че нощница с копчета отпред, което да понесе бързо разкопчване и закопчаване, разпъване и опъване по 6 пъти в денонощието, пране на ден-два едва ли не, няма да се намери и да е секси. Ако много ви травмира вида на нощниците, то защо не си купите пижама? /Макар да не е удачно newsm78, поне в едно отношение - като родиш идват на визитация да те гледат отдолу дали си ок, и тогава пижамата не е решението, а и това с превръзките и кървенето в пижама ще си е доста по-гадно, да.
Просто някаква семпла, нежна памучна нощница с копчета на гърдите е решение някакво. Аз в родилното стоях по бикини и тениска, или в Св. София не дават собствени нощници, затова с техните се скитахме по коридорите, а ако идваха роднини на свиждане в/у болничната си обличах моята като премяна Joy, но нямах халат. Сега мисля да си взема не нощница /само една ще имам ако ме огрее да съм със собствена/, а да си купя халат.
Инвизибъл, тези колектори не вярвам да успееш да използваш. Да, може и да помогнат, аз си ги бях купила, за да събирам кърма, а и да не се опира тъкан в зърната ми, но по-добре да се мажете с крем и да внимавате да не стигате до рагадите, че тогава става страшно! Затова си носете това: и ги слагайте веднага щом усетите, че става болезнена ситуацията с кърменето.
Да не се подлудите да се миете със сапун по гърдите, само топличка вода ви стига. От сапуна съвсем ще изсъхне кожата, затова няма нужда. И антибактериален не се ползва, защото убива и собствените защитни микроорганизми, така бях чела. Като кърмим на 3 часа , а гърдите са в бельо няма от какво да се изцапат толкова. Peace
Фук-Фук!
Гледайте какво си имам за бебо!

Не можах да го снимам по-добре, понеже снимама с телефона, а вече е мрачно вкъщи.Коша е на Пиеро, сега само мисля една стойка да му обзаведа и ще носим и бутаме бебео из къщата в него. Мъжа каза, че нещо много къдричест му се вижда, но аз си го харесвам, подарък от бабата /мама/

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 19:16 от Чаено момиче

# 126
И в Шейново раздават техни нощници. Не дават да се носят. Едни такива светни на мечета, на зайчета, сини, пембени с едни огромни деколтета....не ти е работа. Къде от липса на копчета, къде от друго...но всичко се преживява. Въпрос на гледна точка. Най-малко ме интересува нощницата, цвета, или  копчетата. Даже, аз бях без бельо- просто така ми беше по-удобно. Е, тогава беше август, сега....ще видим.

# 127
  • София
Здравейте момичета,
Нощници за кърмачки имаше преди на Илиянци. Имат две цепки отпред на гърдите с платка. Предишния път не си купих от тях и сега ме е яд, но ще потърся. Макар че не знам има ли смисъл, защото имам две други, които ползвах с копчета отпред и пак ми свършиха работа. Единственото неудобство е постоянното разкопчаване и закопчаване, затова ако си намерите от другите е по-добре.
Чаено момиче това за халата е много добра идея и мисля да се възползвам от нея. Предния път раждах април и беше топло, но сега не ми се ще да се вейкам по коридорите само с нощница  Peace

# 128
И аз да се включа по въпроса за нощниците, има за кърмачки, с едни странни джобчета прорези при бюста, да се вади гърдата.... По мой поглед... пълна глупост. Иначе си има прости памучни нощници на цветчета по 10-12 лева с копченца почти до пъпа, за да е удобно и както ми се струва ако се омажем направо заминава в коша накрая.  Купила съм си 2-3 още от сега и си ги ползвам, естествена материя, много хигиенични и удобни и въобще не изглеждам зле.....

Бременна с нощница, как да изглежда Laughing Laughing

Даже вечер с облекчение си ги обличам, защото са мекички и нямам нищо притесняващо, под, над и около безценното шкембенце, което е много чувствително и се топорчи за щяло и нещяло и притеснява прекрасната лейди.... тя обаче пък му връща яко, като отмине контракцията и така борбата продължава без да мога да взема някакво участие, просто съм едно бойно поле и вече сили ми не стигат, ама нейсе....

2 седмички и влизам в деветия

Бре що се разписах, айде лека

# 129
siseto84 , тези кошарки не са ли от МОЛ-а,по точно Хипото,з-то и аз от там си взех на промоция.А за ношници има на магазин Мадара,не за бременни де.Аз лично си взех от мама временно,после абсурд да ги сложа.
Майчета от Варна,от къде вземате сутиени за кърмачки?

# 130
velizara_82 и аз съм с този проблем  Twisted Evil
При мен помагат повечко течности, по възможност чайчета на гладно, активия /натурална - по 2 на ден/ и сушени сливи.

# 131
А пробвахте ли с течен парафин? Безвкусен е, като олио, но действа добре.

# 132
  • София
Ето ме и мен отново Simple Smile

Направихме малък пазар днес  Laughing
Взехме папмперси за бебока, ходихме до една борса специално, защото никъде нямаха единички, а пък за първите дни ми се искаше да имаме мънички. Взехме една опаковка на Памперс (2-5 кг.) и една на Либеро (2-4 кг.). Сега тук ги разгледах и да ви кажа, съжалих, че изобщо взехме тези на Памперс, но нямах време да ги оглеждам на място Simple Smile
Либерото единичката е без лосион и отделно има парченце, което може да се откъсне, там където е пъпчето, за да не го дразни - изключително практично за първите дни след болницата според мен. А аз толкова питах кои са тези памперси с отвор за пъпче и все не знаеха Wink
Така че ги препоръчвам за началото, да не говорим, че са си призведени във Франция, а не за бг пазара.
Ето тук намерих малко инфо на руски, има и картинка, само дето са дадени 2-5 кг, че са за новородени - явно така се правят за руския пазар, а тези които аз взех са 2-4 кг:
http://www.libero.ru/Pages/Products/ProductCategory.aspx?id=28621 - в дъното на страницата е описанието на пелената.

За сутиена - взех си на Anita от Premaman, че само там ги намерих. За съжаление нямат пълната номерация и си взех само един брой, защото чашката не ми е много широка, ето го: http://www.anita.com/gb/en/148,1,0,0,39188__products-detail.htm? … &ovs_flyadm=1
Хубавото е, че въпреки че няма банел (пробвах и такъв, но е неудобен)  отдолу има нещо като поддържаща "полу-чашка", пак от мекичкия плат на сутиена, около всяка гърда и е супер удобен, разкопчаването на чашката е много лесно, а презрамката си е закачена за поддържащата част. Simple Smile
Много ми ги похвалиха като марка, но не знам къде другаде да ги търся. Аз си взех 75D, а реално може би по-добрия вариант за мен щеше да е 75Е.  Винаги съм имала  проблем със сутиените, явно и сега ще продължи така. Ако имате представа къде другаде в София мога да ги намеря, ще съм много благодарна.

За почистването на гърдите си взех мокри кърпички за кърмачки на Чико - пак съдържат ланолин като кремовете за разранени зърна. Видяха ми се практични, особено за нощните хранения, мисля и в болницата да ги взема.

# 133
Abel, и аз преди месеци си взех един сутиен за кърмачки на Премама, само където ми го продаде една майка - новичък беше. Колко струват нови, аз за този дадох 8 лв, н о все пак нямаше кутийка. Удобен ми се вижда, само където може и да ми умалее съвсем, иначе придържа много добре гърдите Peace Малко като спортен го усещам.
Имам и един черен, който е от материя с повече ликра, като бански, на H&M, той е по-голям, дано да ме спаси. Той също няма банел.
На мен от силните ластици и банели ми се увеличаваше напрежението в гърдите. Първата бременност я изкарах с бански триъгълничета - само местя плата и бутам Joy, беше някакъв ад просто тази кърма ooooh!
Памперс в жълто, най-малките, така залепваха на дупето на Тони, че вярвайте ми, ревяхме като ги махахме едва ли не! Трябваше да мокрим с кърпичка, за да се отлепи тази мрежа Naughty, повече техни неща за новородено няма да купувам честно.
Либеро имали такова прозорче? Супер, много благодаря Абел, че каза. Ще купя и аз такива! Peace

# 134
  • София
Чаено момиче - в Премама имаха 3 вида сутиени - на Триумф, на Анита и някакви на самите Премама.
Аз така или иначе бях тръгнала специално за Анитата - моя приятелка кърми вече 10 месеца, и каза, че има няколко такива още от бременността, а не са мръднали - били железни и супер удобни. По принцип имат 4-5 цвята, разбира се тук се внасят само бели Confused Цената е височка - 54 лв. е този, който аз взех, но както казах на мен това винаги ми е било проблем, та съм готова да се жертвам, ако си струва...
Триумфа са около 40 лв, а тези на Премама не ги видях цените, че бяха с обиколки 90 и нагоре и направо ги прескочих... Simple Smile
Сега ровя в нета и гледам кройките на другите марки, но точно като този който взех нямат нито на Триумф, нито на Чико... Дано получават пак в премама, за да се обзаведа и с един по-голям Wink
Либерото - имат прозорче тези за новороденото  Peace Ще го видим и памперса, така или иначе сме го взели... Поне не е произведен в Турция, тези внос оттам били много ниско качество.
На либерото си пише, че няма лосион изобщо, а памперсите са с алое, което може да е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт