Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 572
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро момичета и момче,
рядко пиша,но съм режим на,свалям и ви се радвам на постиженията...страхотни сте!
Имам едно питане - значи вече няколко рецепти пробвам за палачинка и ми се провалят опитите...нещото дето го сътворявам залепва за уж не залепващият ми тиган,аз го разбърквам и в крайна сметка ям бъркано яйце със трици и прясно мляко.Ще се радвам ако някой ми каже точните пропорции и евентуално трика,който ползва за заветната палачинка.Благодаря
Хубав ден ви желая и хубав празник на рожденика!

# 181
  • София
Добро утро !!!!

на всички пияници и протеино зависими  hahaha

Деатка -
 newsm59
Привет Дюканки Simple SmileСтарая се да чета всичко,но рядко пиша.Режимна съм малко повече от 4 месеца.Свалям доволно и мисля да продължа,но от скоро косата ми започна мн да пада и това ме тревожи.Дали не е от диетата.Нялпя от вас имала ли е такъв проблем?Можете ли да ми дадете съвет.Четох ,че бяхте писали за тривитаминол,но не ми стана ясно Sad Пожелавам ви много минусчета

дидка виж тук за тривитаминола

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=337154.0

Дами никой да не духа че отиде поздрава на Росченка  Joy  Joy  Joy

Сантра - браво .... започвам да си мисля, че не си българка ....извинявай ако съм те обидила относно правописа .... не е лесно да си в друга държава и да се опитваш да се справяш   bouquet

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 11:57 от tanyamanya

# 182
Wag,използвай върху тавичка или съда,който ползваш домакинско фолио или хартия за печене.После само отлепваш от него и хапваш,дори съдът в който го провиш остава чист.Успех! Peace

# 183
Wag,използвай върху тавичка или съда,който ползваш домакинско фолио или хартия за печене.После само отлепваш от него и хапваш,дори съдът в който го провиш остава чист.Успех! Peace

# 184
  • софия

Дами никой да не духа че отиде поздрава на Росченка  Joy  Joy  Joy
И на Славка глухарчИтУ. Tired
Добро утро момичета и момче,
рядко пиша,но съм режим на,свалям и ви се радвам на постиженията...страхотни сте!
Имам едно питане - значи вече няколко рецепти пробвам за палачинка и ми се провалят опитите...нещото дето го сътворявам залепва за уж не залепващият ми тиган,аз го разбърквам и в крайна сметка ям бъркано яйце със трици и прясно мляко.Ще се радвам ако някой ми каже точните пропорции и евентуално трика,който ползва за заветната палачинка.Благодаря
Хубав ден ви желая и хубав празник на рожденика!

Капни 2-3 капки олио и после ги размажи.На мен не ми се разпада когато ги пека на по-слаб котлон.
Дидка,аз също имах подобен проблем,но сега пия Фитовал и всичко е ОК.При мен грешката беше,че не започнах паралелно с режима и витамини.Новичките,задължително си вземете някакви.
Деатка,ари уа.Идвай да си духаш свещичките,че отиде зян момчето.От тая свещ бая жежко ще му стане. Mr. Green

# 185
И нещо за романтичната Нели.  Hug

Вая, аз слагам мляко на око, но правя 2 палачинки от тази смес. Съвсем малко изчаквам да набъбнат триците - минутка-две, не повече. Весито се е сетила по-хубав вариант, но в краен случай може да намажеш тигана със зехтин. Не да сипваш вътре и да разнасяш, а на една салфетка, обръщаш гърлото на бутилката да опре и после разнасяш по тигана. Това е само докато си уцелиш пропорциите.

Опс, дубъл на уфсътъ. Сори.

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 23:34 от Abrakadabra

# 186
vesito5 , не съм се сетила,но ще опитам,а може би и на по-слаб котлон трябва да е.Благодаря  bouquet
СлаБе , мислех си за капка олио,но след голямото ми задържане , което продължи близо месец и последвалото отприщване съм фанатично режимна... Crazy, но чувайки от теб и виждайки снимките ти ще пробвам..Благодаря  bouquet

# 187
  • софия
Ух,въх,..........туй то....направо душевен оргазъм. Mr. GreenАбииииииии,убавицата ми тя!Гуш,мляс,гуш,мляс(Татитче,не чети)

# 188
Abracadabra , първо поздравления за постигнатото - изглеждаш страхотно.Респект.
Ще пробвам с намазване...може би дори с орехово олио ще е подобре.Благодаря   bouquet

# 189
Диетка честит рожден ден, само хубави емоции и моменти ти пожелавам
аз викам да се подмажа на Вещи  подмаз
ето за фенките на какаовите изкушения цък
и нещо по така клик
абе много готини мацки имаме тука а?   bouquet  bouquet  bouquet

# 190
  • Варна
На вниманието на Деата, Славка и Аби:цък
Размислихме го човека, какво ли му минава през акъла?

# 191
  • София/Осло
Мили ми момичета, приятелки-знайни и незнай от близко и далеч  Hug Hug Hug Hug Hug......много , много ме трогнахте в този толкова слънчев ден. Не стига че е протеинов петък ами и вие допълнително напълнихте моята Христова душа и очи с любими мъже и мелодии...
Само да споделя искам нещо..да не си мислите, че като вече прекрачила прага на христовата възраст, нещо в мен се е кротнало..напротив пречупи се нещо да...но се чувствам като отвързана и подивяла   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Надула съм си Джонката и денса като лудаааааааааааааааааааа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy..а пък виждам че и свещичка за духане имам от росченка..и то много специална, отивам да се справя и с тая работа и да благодаря на дорето, че въпреки кървавото и сърце сподели с мен тоз прекрасен мъж  Hug  hahaha hahaha hahaha hahaha
 Благодаря ви че ви има!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 192
  • София/Осло
дореееееееее- изби рибата с тоз колаж момееееееееееееееееееееее...жИлязна сииииииииииииииииииииииииии  Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 193
  • софия
Дорииииииич,сбъдна ми мечтата,сега мога кротичко да дам фира с най-щастливата си физиономия. Heart Eyes

# 194
Благодаря ви момичета.Фитовал таблетки вече си взех,но  мисля да се заредя и с шампоана.Да,моята грешка също беше,че не започнах с витамините.Оле мн ми е сложно да пиша тук Sad

Общи условия

Активация на акаунт