Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 477
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 315
Някой друг ще се включи ли по въпроса с домашната извара Praynig
След като на повърхността на водата, отделена от изварата, не плува мазнина, познай къде е останала. Wink

# 316
Ядем едни и същи неща, а тя всеки ден  е с  минус, докато при мен има дни на задържане.
Нормално - тя е млада, с по-интензивна обмяна, ти  - напротив. Laughing

Постът се повтаря, моля модераторите да го изтрият!

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 19:47 от Хенриета

# 317
Ядем едни и същи неща, а тя всеки ден  е с  минус, докато при мен има дни на задържане.
Нормално - тя е млада, с по-интензивна обмяна, ти  - напротив. Laughing

# 318
  • София
Здравейте хубави момичета и момче!!! Уволнение!Шегувам се.От днес влизам в четвърта фаза на любимия режим.През трета си запазих теглото и продължавам напред.Чувствам се прекрасно,имам самочувствие,харесвам се...Безкрайно съм щастлива,че се захванах с режима и направих нещо толкова хубаво и полезно за себе си.  newsm51

# 319
  • Ямбол
Време е и аз да почвам Simple Smile
Много ми хареса идеята на диетата, до сега записвах на бял лист всички неща който трябва да се спазват и след малко ще отида да го леПна на хладилника! От днес и аз с ВАС!  Hug Утре отивам да си заредя продукти и започвам с целият си инат който имам да се боря с тия гадни тлЪстинки.
Ще ви чета за морална подкрепа и ако имам въпроси ще питам.
Между другото снимките и резултатите са невероятни!Поздравления. bouquet

# 320
може и да отнеса тигана на Вещи, но много исках да ви "почерпя":

Коричка вяра
искам да ви дам,
дори да бъде твърда,
ще е сладка...
И ще забравите
какво е глад,
ще се наситите,
като на сватба!
Ще отшуми звукът
от тишина
и ще разцъфнат
ялови дървета,
в душите ви
ще зрее
красота
и ще е хубаво,
и ще светло...
Ще оцените
малките неща
и мравката
дори ще е приятел...
Коричка вяра
искам да ви дам
и смисъл
за пътеките нататък... Hug

# 321
Доста сте пописали Wink, четох,четох и ми остана писаното от днес, ама след малко ще дочитам, че малкият ми слънчо се размрънка Sad
Славенце Hug, Izida, Люси и Горада само едно мога да кажа, Дюкан ви е изпуснал въздуха, страхотни сте БРАВО smile3501
iva_neta някой май ще си купува нови дънки smile3521 и ЧРД
deata ЧРД бъди слаба, щастлива и много, много обичана newsm51
Аби слънце няма ли да пуснеш някоя снимчица да ти се порадваме Praynig

# 322
За домашната извара- според мен може да се направи след като млекото се обезмасли и тогава вече ще си е режимна. Аз от самото начало си ям домашно мляко , но след сериозно обезмасляване и и си свалях килограмите нормално. Но направих една друга грешка.Тъи като не обичам пиле , риба и нищо друго което е плувало четири месеца се хранех само с телешко .Освен , че ми омръзна спрях и да свалям килограми. Последните няколко дни превъзмогнах себе си и ядох заек и веднага -2кг. и то в ПЗ

# 323
iva_neta, честит рожден ден!!   cook

Aetera, добре дошла!   bouquet

# 324
  • Велико Търново
Здравейте мили момичета и  Тунинг   Hug Hug Hug !
Благодаря за милите думи и пожеланията на всички Вас: Lucie, mamaTsvety, tuningmania, tonito26, nelsun, tanyamanya, etomira, aventura, Abrakadabra, sanny3, ванесса йо, Амели, blumchen fee, cote, merito, Pauliana, rivela, feelgood, Zellena, malka maimunka, Dari 68, *tan4eto* и дано не съм пропуснала някой  Embarassed !  Олеле Ивонче, сори, че те забравих,а ти първааа мила, още нощес си се отчела....Пардон, първа беше баба ми, която подрани с цял ден...ама нищо, имах и случай да ми честитят преди цял един месец... Joy Joy Joy
Трогнахте ме! Много съм Ви задължена - без вашата помощ и подкрепа не бих стигнала до тук   bouquet !
Хайде да почерпя подобаващо, като уточнявам, че всичко е режимно, и съм го правила аз  Embarassed  

И като завършек ....нещо пак позитивно от моята дюканса история....вчера на компютъра пак във форума.......абе местя тази мишка, местя я, а стрелкичката не помръдва...когато гледам....аз съм хванала една рулетка и търкам по масата.... Joy hahaha rotfImbo

Я да гЪтна таЗ лентичка..имам подарък от Кантарев....

ЕДИТ: Благодаря и на бейби дол Hug

ЕДИТ: Ето още смях...тази снимка от преди малко....на рожденния ми ден.....Госпожата зад мен как си бЪрка в ноСа... hahaha hahaha hahaha

И последен ЕДИТ: ЦвеКето на новата ми блузка уВяхнало...... hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 21:53 от iva_neta

# 325
  • ул. "Мечтание"
 dohА пък вие ако знаете с какво прегреших днес, ще ми се смеете много... С кашата на малкия! hahaha hahaha hahaha Нали съм свикнала да я дояждам, като остане и днес по инерция айдеееее... Чак тая вечер се усетих обаче и много си се смях! Ама вече няма да парвя такива работи!

Аааааа... сетих се още нещо... Царевичното нишесте какво е (гледах го в дюкански рецепти)? Да не е царевичен грис? Или си пише нишесте на него?

И да питам ако някой знае - в тая книжка с рецептите (розовата) доколко са адекватни рецептите? newsm78

Ох, тая вечер съм много досадна с въпросите!  Mr. Green  Rolling Eyes

Иначе днес съм със 100 гр надолу. Mr. Green

# 326
  • София-Младост
Lady Frost
Не е грис, нишесте си е. Така си пише царевично нишесте.  Simple Smile

iva_neta честит рожден ден! Тъкмо си мислех, че денят от към ядене е приключил за мени  ити сложи тия вкусотии...преглъщам като малко дете.  Laughing

# 327

Е сега малко да ми се посмеете, какво е това Хашимото newsm78 Embarassed
Периодично се говори за него, а аз си нямам на представа що за чудо е това Crazy

Мерито честита месечинка, браво за постигнатото  bouquet

Днес забелязах, че съм борила 40-тият кг. Party Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 328
  • София-Младост
Автоимунно заболяване, ето това беше първото което Google изплю като информация.

# 329
До "*tan4eto*"
Хашимото е е автоимунно заболяване на щитовидната жлеза. Казано по друг начин  организмът изработва антитела срещу собствената си щитовидната жлеза, които постепенно започват да я рушат.

Общи условия

Активация на акаунт