Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 467
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 330
  • ул. "Мечтание"
Lady Frost
Не е грис, нишесте си е. Така си пише царевично нишесте.  Simple Smile

Благодаря!  Hug

# 331
  • София
Добър вечер !!!!

прибрах се от ветеринаря /това всъщност е брат ми/ ..... ама за по-направо минах през Своге ... hahaha  нелсън - и дететето и детето ... че някои кожни болести за съжаление са заразни за хората ..... ама то това е друга тема
излъгах относно поредността... първо на гимнастика на Спартак след това до Своге и сега на компа
Любимата ми инструкторка се мести от другия месец е The Gym....залата в която ходех преди  е в ремонт ... много промени са настъпили в спортен комплекс Спартак установих
 голямо метлосване падна ... за половин час успях да направя супер бърза обиколко и през сити центъра ... абе луда работа ....жена с пари  е като луд с картечница

Ива нета - мнооого вкусна почерпка  Hug

feel good - Благодаря  Hug .....  а това твоя поезия ли  е ?

# 332
ива-нета я казвай бързо какво е това което прилича на бонбони
направо ми потекоха лигитееее
я давай рецептата не се скрънзай
любя вЪ

# 333
iva_neta, менюто ти дори и режимно е страхотно, но сподели и рецептите. Неможах да разгадая какво е на втората снимка.

# 334
Здравейте!
Честит рожден ден, Иванета! nbirthday

Чочосан, как обезмасляваш млякото?
Аз имам такова, квася за семейството, но мен ме е страх да ям от него. Пробвах с метода на Игибери с махането на каймака, след като е престояло една нощ, но пак ми се струва бая мазно. Купувам си за мен, но ми се иска, ако има начин да си хапвам домашно млекце.

# 335
  • Велико Търново
Амиии да, това наистина са бонбони....и то дюкански..., но за да стане това, което виждате на снимката, а и за да мога да се почерпя като бЯла дЮканка на рожденния си ден трябваше да направя няколко опита, докато се получи идеалният за мен вариант. Ето още малко, че няма да ви стигнат... newsm62 newsm62 newsm62
За осонва ползвах рецептата на Абракадабра за "Вълшебен течен шоколад" Рецепта Abrakadabra
Вълшебен течен шоколад

Време за приготвяне - 10 минути.

Продукти

1 пакет нискомаслено сухо мляко (200 г.)
1 ч. ч. нискомаслено прясно мляко 0,1 %
4-5 с. л. нискомаслено какао
3-4 ч. л. подсладител за термична обработка
1 ванилия без захар
Приготвяне
Прясното мляко и подсладителят се слагат на котлон до завирането им.
В отделен съд се смесват сухото мляко, какаото и ванилията.
Когато първата смес заври, се прибавя към втората.
Пасира се, за да не стане на бучки.
Разлива се в малки чашки и след охлаждане се слага в хладилника. Сгъстява се допълнително, но не много

Но държа да отбележа, че какаото в моя случай е само 1 с. л. , а останалото е нес кафе. Без какао няма сгъстяване. Прибавям и допълнително сухо мляко на око до получаването на по-гъста каша.
Отделих малка  част още докато е бяла. В останалата прибавих течна ванилия на д-р Йоткер, тази смес разделих на две и към едната част прибавих и течна ромова есенция. Така получените две шоколадови смеси - ванилова и ромова насипах във формички за лед от по-мека пластмаса с формата на различни плодчета. Формите предварително намазах с течен парафин. И с една спринцовка взимам от чисто бялата смес (т. е. сухо мляко, прясно мляко и подсладител с ванилия) и шприцовам вътре в кафеено-шоколадовия бонбон. А някъде "подложих" първо с бяло и после кафяво. Слагам в хладилника да стегне. Най-накрая става голЯмото вадене и Фърчане на тез бонбони, те се пързалят и лъЗгат в един поднос... Ама си заслужава... пък и като ги споделиш тези бАнбонки с твои приятелки дюканки, празникът доби един естествен завършек  dance  ura
Бон Апети!

# 336
              ТАКА,  да ви поздравя и аз в днешният съботен ден, който за мен беше много тежък, ала вече е в миналото. А и вие сте писали, писали - не се оплаквам, ми харесва да ви чета.
Да започнем обаче от самото начало:
              ИВА НЕТА - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКАжелая ти всичките пожелания на другите момичета и ТУНИ да се сбъднат, бъди ТИ, бъди ИСТИНСКА!  love001 newsm59 newsm38 newsm59..    
              ЛУЧИ, ТАТИТ, КРИ, ДАРИ  Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001
              ЛУЧИ не се тревожи, не си сама в проблема с амнезията, 99% тук сме с теб хаха newsm62
              ТОНИ страхотна си за З месеча 28 кг. - така лесно ти пожелавам да ги унищожиш всичките килца.  love001
              САГИТАРИУС - къде си миличка, какво стана с тати?      Още трябва да сте в София. Дано всичко да мине както трябва.
              ЛЕПИ - честита месечинка - браво, добре се движиш! Успех!
              ДЕЛОРИАН - добре дошъл  и ДАЙ ПО СЕРИОЗНО този път, ние сме тук и ще помагаме де с добро де с  fight.
              БАГИРА БАМБИНА, МОНИ РОСЕВА, АЕТЕРА - Добре дошли момичета, пожелавам Ви успех                   и да сте ПОСЛУШНИ!
              РОИСИН - хайде хаирлия да е ЧЕТВЪРТА ДОЖИВОТНА, винаги в живота си да печелиш и постигаш това което желаеш.  :love001
              ЧОЧО - на финала си - браво, хайде до 10 дни да те видя в трета!
              Сигурно съм пропуснала някой, за което моля да ме извините!
              ДНЕС и аз имам месечинка - правя 5 месеца със режима и давам отчет:
-  килограми        - 26
- гр. обиколка     -  -28 см.
- ханш                 -  -23 см.
- талия                -  -23 см.
- бедро               -  -16 см.
- коляно              -  - 9 см.
- ръка                  -  - 6 см.
- врат                  -  - 7 см.
               И в най  хубавите си мечти не съм си представяла, че за пет месеца ще отслабна с 26 кг.  Благодаря на Бог че ви срещнах и че ви има. Пожелавам на всички такива резултати, а защо не и по-добри. ОБИЧКАМ ВИ!
              ГУШКИ И ФИЛЮДКИ!

# 337
Знам,че не съм някаква редовно пишеща и приятелка с някоя от вас,но е тъпо да не те забелязват ... иначе мерси се пак за 2та отговора.. просто помислих ,че тъй като е мн малко количесвото няма да окаже влияние..и все пак искам да споделя,че пробвах днес една от рецептите-пъ;нени пилешки бутчета и..почти няма отделят мазнина...ОТ ЛИУТЕНИЦАТА Е ! направо не мога да повярвам,че е толкова мазна....  ooooh!

а тия пълнени бутчета,който сте преложили в рецептите, направо ме разбиха...стават по скусни от каквото и да е печено пиле... утре пак ше си ги направя  Heart Eyes  преди съм пробвала режима и едвам издържах първия етап-тъй като не се сещах за никакви рецепти и ядях само някакви сухи пил.гърди и яйца варени  Sick..явно ме мързеше да се разровя  #2gunfire

Ноо сега с КЕФ ще си го спазвам   chef Praynig Heart Eyes Sunglasses

Надявам се да ме искате в редиците ви  Sad

# 338
Искам да ви попитам от къде намирате обезмаслено какао и обезмаслено сухо мляко,защото аз търсих в Пикадили и нищо не намерих  Close

# 339
  • София
Имайте милост, що нещо сте изписали  Whistling

Moni Roseva, ако кърмиш, погледни тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D … 1%87%D0%BA%D0%B8/

soft_flame, в БГ нямаме обезмаслено какао, споко, грешката не е в теб  Peace Просто не ползвай какао... Обезмаслено сухо мляко аз съм виждала мин. 1,5 %. Пък да ти кажа една тайна: тук никой не е длъжен да отговаря на никого, всичко е на добра воля. Па и много спам има из темата, хората четат пред куп за грош понякога. Ако никой не ти отговори, питай пак, ама без сръдни, става ли?

И сега бързо пийте по една чаша вода  Hug

# 340
Филюдка, честита месечинка. Ти си една от дамите, които ме вдъхновяват!  Heart Eyes

П.С. Попитах какви витамини да си купя, но никой не ми отговори... Сега да попитам защо пише, че имам 0 публикации?  newsm78

# 341
Здравейте и от мен !
Вещи , да те помоля да ме преместиш при четвъртофазничките . Днес кантарът закова на 60 кг  - играят си 1 -2 кг при мен от самото начало на режима . Ще се борим с тях с всички сили и средства  hahaha
Аетера , добре дошла  Hug
soft_flame , два отговора у мисля са повече от достатъчни , особено ако са еднакви  Peace - Лютеница купена - не , махаш кожата на бутчетата
malka_maimunka , в Красива мама вече не отчита мнения . Като си влезеш на профил обаче ти се показват всички написани постове .

# 342
момичета,вече съм във втора фаза.резултата е -3гк за 5 дни.искам да попитам може ли да се използва бульона от варено пиле за супа.и ако да ,пилето без кожата ли трябва да се вари?

# 343

malka_maimunka , в Красива мама вече не отчита мнения . Като си влезеш на профил обаче ти се показват всички написани постове .

Nelly#, благодаря за отговора
 Heart Eyes

# 344
  • Пловдив
Добра вечер, добри хора!  Flutter

Минвам да ви нагледам    bouquet, да ви се порадвам Hug и да ви се похваля...
с нещо дребно, разбира се, ама от сърце..

Купих си първата блузка с S номер в жувотя си Mr. Green Joy
Не вярвах, че ще влезна в нея. Тя имаше вид на изпрана при 90 градуса - толкоз тясна ми се видя. Обаче се оказа, че не само влизам спокойно, ами ми стои и като за мен специално правена.
Явно очото ми още не се е адаптирало като хората и не мога да преценям трезво къде попадам във вечната водоизместима класация на Архимед и неговата вана. hahaha
Какъв кеф беше, какъв фръц пред огледалото - не е за разправяне! Embarassed

Желая ви спокойна и приятна вечер, със силни минусови превалявания утре сутрин - най-вече в ниските кантарни полета.    bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт