Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 464
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен. С нетърпение чакам момента, в който малкото сън ще ми стига. Дано дойде.

Иначе задържам - кантара показва всяка сутрин различно в рамките на 113 - 114, но съм се въоръжила с несметни количества търпение.

Туни - хората като искат да галят нещо (което не е човек) си взимат куче, котка или друг домашен любимец, а ти - кола Simple Smile hahaha  Grinning  hahaha  Mr. Green  Hug ама пък щом ти харесва  Mr. Green

# 391
Здравейтеее Simple Smile

Минавам да надникна всички хубавици наоколо и да споделя, че ми е много уютно в тази тема. Радвам се, че ви има, без да ви познавам сте ми близки едни такива. Hug
Освен това искам гръмогласно да се похваля, че след 12-дневно задържане днес съм категорично едно кило назад и вече съм с петичка отпред - 59 кг. Simple Smile Което си е повод да си приготвя празнично похапване - пилешки сърчица на фурна със зелена салата.
Вече почти ми се изчерпа въображението и се чудя какво да ям... Не съм претенциозна, но ме домързява да правя дюкански чудеса в кухнята. Embarassed Grinning Ама и дотам ще стигна, че като видя пилешко филе или пъстърва леко се изприщвам вече, а все пак няма месец откакто съм дюканка.
Чудя се дали е фатално, че не съм пила никакви витамини досега, хъм... newsm78. Май да взема да почна сякаш Simple Smile
Поздрави Simple Smile

ПП Нещо не мога да си поправя линийката, обаче. Може ли някой да ме осветли как става, защото не мога да кликна върху нея. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 12:58 от Margi_s

# 392
Марги,отиваш на профила си,и там където е цифрата в линийката ти ,маркираш и слагаш новото число,след това не забравяш да подвърдиш промяната с бутона отдолу.

# 393
Хайде да ви почерпя дюканско сладкишче!

# 394
Марги,отиваш на профила си,и там където е цифрата в линийката ти ,маркираш и слагаш новото число,след това не забравяш да подвърдиш промяната с бутона отдолу.

Благодаря, Nyala.
Направих си нова, не можах да изляза на глава със старата Mr. Green Явно на всяко кило ще си правя линийка, но това в случая е най-малкия дерт.

А сладкишът изглежда мнооого добре, браво Simple Smile

# 395
Здравейте, банда!
След много обикаляне из страната и пътешествия по света съм на линия и с намерението да преборя 5 кг. С три от тях се бях справила, но желанието да дегустирам всяко екзотично ястие ми направи лоша услуга ... Поздравявам всяка една от вас, която твърдо върви към набелязаната цел! А такива има много!!! Браво, изглеждате чудесно!
Ето една снимка и от мен

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 10:22 от То_ни

# 396
  • Балчик-Сливен
Сега си купих витамини-за диабетици на Doppel herz,пия и Омега3,6,9.Аптекарката твърди,че всички други марки витамини имат захар и аз я послушах.
Nyala,„чудно ти изглежда сладкишчето.Бравос!

# 397
Благодаря,девойки,не само изглежда добре а е и доста вкусен,а понеже коментирахме силиконовите форми за печене,така изглежда изпечено в тях

# 398
Здравейте момичета Simple SmileОт известно време ви чета,както и прекрасните дюканки от сайта на Розали и днес реших най-накрая да се присъединя към вас.Въпреки,че не съм писала досега,започнах режима още в първия ден в който ви прочетох-13.10.Подействахте ми много стимулиращо,всички сте много позитивни. Wink

Разбира се,като всеки новак и аз имам известно количество въпроси. Laughing
Понеже съм вегетарианка ми е доста трудно да си осигуря разнообразно меню,освен това тази година ще кандидатствам и нямам много време да се отдам на творчество в кухнята.През 6-те изминали дни от първата фаза свалих малко над 3 кг.,което ми изглежда малко в сравнение с обичайната бързина с която свалям.Естествено,благодарение на предишната и единствена диета,която съм спазвала си върнах свалените 6 килограма,че и с доста отгоре.Сега имам доста по-стабилна цифра да преборвам LaughingПрез половината от "дюкановите " дни,хапвах само нискомаслено кисело мляко,понеже за него имам време и е единственото,което консумирам с удоволствие.Преди малко си приготвих бъркани яйца с извара,но едва изядох и половината,просто всичко,което не е кисело мляко в режима го ям по задължение.Та да премина към въпроса директно,че леко се отплеснах LaughingВъзможно ли е през първия етап да свалям по-бавно от обикновено,понеже не ям достатъчно и се получава един вид гладуване,вместо диетата на Пиер Дюкан?И дали няма да е зле да продължа с първи етап още три дни,тоест докато станат 10?
Благодаря ви за стимула и желанието,с които ме заразявате чрез постовете си Wink

# 399
  • София-Младост
Благодаря,девойки,не само изглежда добре а е и доста вкусен,а понеже коментирахме силиконовите форми за печене,така изглежда изпечено в тях
А сладкиша кой точно е?

То_Ни снимката ти поне при мен не се отваря.

Midnight Blue аз в ударния период свалих около 1,5-2 кг. А доколкото ми е позната диетата се набляга на хапването, а не на гладуването. Но как се оправяш като си вегетарианка не ми е много ясно.

Тунинг благодаря за отговора, ще си чакам третата фаза, аз да хапна сирене явно.

# 400
момичета,всяка пуешка шунка ли е режимна?има ли значение марката?каква сол се ползва , от къде се купува този течен подсладител и какво съдържа?
благодаря ви предварително  Hug

# 401
  • Пловдив
Още веднъж ви моля да четете. Има нормалин въпроси, но има направо смешни, на които от обща култура всеки знае отговора. Има първа страница, има сайт с рецепти и продукти и по дяволите пълно е с магазини, на които има диетични щандове, ако не друго поне има няколко вида подсладители, на всеки на който пише съдържанието.

# 402
Ала-Бала,доста ми е трудно,признавам.
По принцип обичам яйца,но така неовкусени,само с извара,просто дори малко количество ми идва много.А друго освен яйца и кисело мляко не виждам какво мога да ям в моето положение.Иначе хубавото е,че не се дразня от околните и не се блазня.Нито се чувствам гладна.Просто забелязвам,че така не спазвам режима съвсем точно и ми се струва,че и резултатите са ниски.Предполагам,че си имала по-малко килограми за сваляне от мен,затова и за целия първи етап си свалила само 1-2.Аз тръгнах от 83,5 и в момента съм 80,2 при височина 166 см.Иска ми се просто за бала,да бъда прилично изглеждаща,ако не друго.Иначе никога не съм имала особен проблем със себе си и най-вероятно,ако не бях абитуриентка тази година,нямаше да мина на режима.На какъвто и да е режим. LaughingНо суетата в мен проговори. Simple SmileРазбира се,не се отчайвам,но просто докато до скоро си мислех,че за мен ще е мъчение да спра да ям,сега се оказа,че е мъчение да се храня.Видях преди малко във форума интересна рецепта за палачинки с мляко и извара и мисля да я пробвам скоро.Добре,че ви има Simple Smile

# 403
"feelgood, браво на теб!  
Явно Нели# е доста убедителна  
И аз днес имам 300 грама надолу - 62-рото кило веч вее бели знамена"- да , добре ме ритна Нели  Joyмай ще и досаждам отвреме навреме...много се радвам за твоя размер ес, ей Звездопад, нали съм блейка, чак сега видях снимките ти - невероятна промяна!  bouquet Искам да помоля, ако някой знае и може, нека на лична ми обясни как да качвам снимки? Тук или пък към рецептите...не зная как newsm78 baby_neutral Embarassed
забравих да благодаря , за рецептата за сирене....все си мислех - кой знае какво ше се получи...ама стана супер, идеално ми идва в П дните, а и допреди диетата, никога не съм сядала на масата без сирене и това малко ме тормозеше..за съжеление не помня на кого беше рецептата  Embarassed newsm78...но съм много благодарна!!!

# 404
Midnight_Blue, добре дошла! Като всяко началото, човек има много въпроси, но предполагам, че вече си прочела внимателно информацията на първа страница.
Виж и информацията в блога: http://dukanskirecepti.wordpress.com/.
Ако искаш дори да прочетеш книгата - тук в темата на 15 стр. имаше link към нея.

Конкретно на въпросите: за продължителността на ударния - 7 дни е повече от достатъчно!
Виж написаното в блога:
и още: “Средната продължителност на ударния режим е 5 дни. …… Тя е най-подходяща за най-желаното отслабване - между 10 и 20 кг. …..”
“За отслабване, по-малко от 10 кг.: за подобна не толкова амбициозна цел най-добрата продължителност на ударния период е от 3 дни, след които може без усилие да се премине към следващата фаза.”
За отслабване, по-малко от 5 кг. Когато искаме да избегнем твърде бързото начало, 1 ударен ден е достатъчен.”
“При подчертан обезитет. В случаите, когато желаното отслабване е повече от 20 кг. или когато пациентът многократно и неуспешно се е подлагал на диета, ударната фаза, след консултация с лекар, да се увеличи на 7, дори на 10 дни, при изрично условие да се пие вода непрекъснато.” - стр. 78

Да, идеята на диетата е да се яде (режимна храна), а не да се гладува. Но според мен 3.5кг за 6 дни си е съвсем нормално, а  и не знам какво имаш предвид с това че обикновено сваляш по-бързо...

Общи условия

Активация на акаунт