Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 459
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 375
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug

До "nelsun" - Леле, какво отношение към колата си имаш Sad Аз моята я галя като живо същество tongue Събудих се малко след 7 часа тази сутрин.. хем се прибрах към 2 часа сутринта..

До "Амели" - Кой Застраховател ВИ е отказал Щетата? Май всички са един дол дренки..

До "cote" - Нищо не спортувам, като изключим, че ходя веднъж седмично с Приятели да караме картинг и да играем тенин на маса. Не знам дали на ТЕБ ТИ се струва, че свалям бързо, но на мен ми се струва, че свалям бавно Sad

До "merito" - Недей да определяш така съвършенството.. може 90 килограма да са подходящи за моя ръст, но въпроса е, че след края на 2-ра фаза от Диетата, ще тръгна на Фитнес и ще ми трябва поне 1 година за да се постегна..

До "Ала-Бала" - Според мен сиренцето, което си си купила, не е за Дюканската Диета! Виждам, че има растителни мазнини Sad

До "Zellena" - Wink

До "Roisin" - Бравооо Simple Smile

До "Aetera" - Само за морална подкрепа ли ще НИ ползваш? Може да ТИ окажем и друга Wink

До "soft_flame" - Я да се стегнеш, ей..

# 376
  • София
Добро утрооо! newsm51 Стягам багажа за една прекрасна седмица на вилата в Балкана.Хей,живот,здравей,здравей!Желая на всички много минуси и усмивки!!!

# 377
Добро утро момичета, малко късничко, но все пак е неделя  newsm03
Да попитам нещо  newsm78 КАПАРИ може ли да ползваме, като допълнение към манджите от П?
Благодаря ви предварително   love001 

# 378
Здравейте, милички! Hug
Извинявайте, че пак бях зачезнала, но имах много задачки, а и със свалянето нещо се гоним напоследък: - + - +, много трудно вече става! Rolling Eyes
Днес обаче имам месечинка, 5-та! Drunk cook
Излагам отчета сега:

-26,4 кг.  , оставащи още 7 (или 9, ако успея!)

талия:   -27
ханш:   -19
гръдна:   -19
бедро:   -16

Благодаря ви за подкрепата и прекрасната компания през тези 5 месеца!  bouquet Супер сте!

Знаете ли какво откривам- преди свалях повече в ПЗ дните, а сега след като бях малко в 3-та фаза и се върнах пак със 2-ра, това "правило" се обърна! В ПЗ задържам вода и получавам малко +, после в П дните пада... newsm78 Доста странен обрат, но пък и аз ще сменя схемата, ще правя повече П дни, въпреки че ми е по-трудно!
Много хора ми казват вече да почвам да спортувам нещо, за да мога да се стегна и да помогна на отслабването, но аз се чудя... Дошъл ли е моментът? Thinking
Вие какво ще ме посъветвате??? Туни?

# 379
  • София
Филюдка, що бе мила да си не сложиш гривничка на глезенчето ?! Я виж к'ва си мацка!

Звездопадче,  браво за S- ката! А изненадата ти я разбирам - и аз все още не мога да си свикна с размерите ......... на въпросите в магазина "Каква мярка сте ?" - отговарям "Мииииии, не знам!"

Тунинг, к'во ми е на отношението  newsm78 - обичам си я, нищо, че е старичка и нЕма екстри, а и си ме слушка ............. ама чак пък да я галя ...........

Злати 22, я да ме светнеш - к'во е тва КАПАРИ ?! - щот' явно нещо съм изостанала

# 380
Злати22, предполагам имаш предвид каперси. В нашето семейство се използват много, но откакто съм на режима май не съм си ги позволявала. Каперсите са подправка, а не зеленчук. Проверих етикета - консервирани са само в сол и оцет, ето и хранителн& … 86;ст - ниска калорийна стойност, няма нережимни количества мазнини и въглехидрати. За всеки случай ги използвай само в ПЗ - по една чаена лъжичка в салатата  bouquet
Звездопад, Коте, Филюдка, Кри  Hug

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 11:40 от Sagittarius

# 381
  • София
минавам само да ви кажа Добро утро   Hug
и се мятам на  newsm39

# 382
Добро утро милинки и Туни...

Нелсън, не си само ти вампирясала, ами и аз се кукнах рано-рано....

Аз като съм чела редовно и съм изпуснала кога Туни е свалил още 2 кила... Туни...бравос.... Hug  bouquet

АзНе мърдам от 58 вече 3та седмица....ама на мерки свалям..усещам по дрехите ,пък и хората,около мен ми казват,ч съм се "стопила" Simple Smile  Joy Пък на мен що не си се струва така...коремчето шак си стърчи,.....еее и дупето....ама...мисля от другата седмица да тръгвам на Шейпинг в залата на ТИМ във Варна...да постягам малко кожата.

Хейде приятна почивка на почиващите и спорна работа на работливите..и доходна...Аз яхвам прахосмукачката...Имам хигиенен полуден  hahaha Joy

# 383
Моля ви, споделете какви витамини пиете... newsm78
Моята комбинация е бирена мая +А,С,Е и Остеоактив.

Специално препоръчвам бирената мая, защото е естествен продукт, което е особено важно и има много полезни съставки и действия: http://abx-2008.com/produkti/BirenaMaya+ACE.html
Остеоактив избрах заради калция, магнезия и инулина в него

# 384
  • София
Pauliana, явно още един негативен ефект на режима  smile3532 - наспиваш се бързо .................. а аз така обичам да се излежавам сутрин  Weary особено събота и неделя - чак ме е яд  smile3511  като се излюпя рано ..........

# 385
Филюдка, що бе мила да си не сложиш гривничка на глезенчето ?! Я виж к'ва си мацка!

Звездопадче,  браво за S- ката! А изненадата ти я разбирам - и аз все още не мога да си свикна с размерите ......... на въпросите в магазина "Каква мярка сте ?" - отговарям "Мииииии, не знам!"

Тунинг, к'во ми е на отношението  newsm78 - обичам си я, нищо, че е старичка и нЕма екстри, а и си ме слушка ............. ама чак пък да я галя ...........

Злати 22, я да ме светнеш - к'во е тва КАПАРИ ?! - щот' явно нещо съм изостанала
Ще ме извините тук в Гърция им казват капари, оказа се, че в БГ са Каперси  newsm03 http://www.gotvetesmen.com/useful/spices/index.php?alphabet=%D0%9A&id=27
ето всичко което пише за тях, а аз ще напиша какво пише на бурканчето, което имам пред мен
Протеини - 2,4гр.
Въглехидрати - 4,9гр. като от тях 0,4гр нещо като глюкоза или захар
Мазнини - 0,9гр. като наситените от тях са 0,2гр
Ето това пише на опаковката, как мислите дали може да се консумира или не е желателно.
Благодаря

# 386
Злати22, предполагам имаш предвид каперси. В нашето семейство се използват много, но откакто съм на режима май не съм си ги позволявала. Каперсите са подправка, а не зеленчук. Проверих етикета - консервирани са само в сол и оцет, ето и хранителната стойност - ниска калорийна стойност, няма нережимни количества мазнини и въглехидрати. За всеки случай ги използвай само в ПЗ - по една чаена лъжичка в салатата  bouquet
Звездопад, Коте, Филюдка, Кри  Hug

Благодаря мила, просто тези П дни ми разказват играта, хич не съм свикнала без зеленчуци, оказа се че имам алергия към яйцата ... излизат ми ситни пъпчици и адски много сърбят ... а да дъвчеш само сухо месо си е живо мъчение  Cry но какво да се прави в името на красотата  Simple Smile И пак благодаря

# 387
Здравейте момичета и момче,
не съм се включвала отдавно, а вие толкова мнго сте изписали.
tanyamanya благодаря за пожеланието за РД. За съжаление не беше голямо празненство, че малката се разболя и е с температура от 2 дни, та и затова не мога да намеря време да пиша, но преди малко изчетох всичко.
Момичета, браво за минусчетата. наистина действате много стимулиращо със снимките преди и сега.
Филюдка- страхотна промяна- то направо си станал наполовина. Само така продължавай в същия дух.
Благодаря, че ви има, че иначе сигурно щях да се откажа. Много бавно свалям - вече 20 дена- а само 4 кг., но като чета какви резултати постигате ми давате сили да продължа напред!
Хайде много минусчета на всички!

# 388
  • София
Zlati22,  ох успокоих се, че все пак не съм толкова изостанала ........  Laughing

За яйцата - това е от жълтъците - махай ги и яж само белтъци на омлет - примерно с извара и пуешка шунка - мен това ме спасява, като ми писне от месото, а пък и май - по бързо смъквам кг.
И аз не обичам сухото ядене. Опитай и като си правиш пилешка пържола на тефлонов тиган, преди да я извадиш от тигана да и сипеш половин чашка прясно мляко, обърни я един, два пъти и готово. Пържолата става сочна и сосчето е много приятно. Можеш и супа да си направиш, като я застроиш с един жълтък, мъничко царевично нишесте и кис. мляко, като и сложиш повечко пресни подправки, става много хубава.

Та не е задължително да джвакаш само сухо месо. Прегледай и рецептите.

# 389
Здравейте момичета и момче,
днес нямам с какво да се похваля. А  да се оплача. Четири дни ме боля гърлото и от вчера започна да ми е дрезгав гласа. Днес се събуждам и съм със спаднал глас. Едвам шептя, а как се карах на малкия само да ме бяхте чули. Аз се карам, той ми се смее..... Crazy
 Вие какво правите като ви е спаднал гласа? С какво се лекувате?

Общи условия

Активация на акаунт