Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 457
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 360
  • Ямбол
Добро утро, като станах днес станах с въпросче, но като видях че се черпи с кафе нямаше смисъл да питам.
Предполагам, че може да се пие кафе, но само чисто, а захаринче може ли да си слагам, че иначе ми е много кофти.  Sad
Честито за S размерчето zvezdopad много още S-ки да си купиш ти пожелавам.  Hug

# 361
 Добро утро Party с чашка кафе от Нели Laughing
 Aetera кафенце -може и пресно мляко 0,1%си слагай в него ако те ти се пие чисто  .Слагай си и захарин щом го обичаш сладко.Peace

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 08:04 от rivela

# 362
ДобрЮТРОООООООО Heart Eyes
Еййй много сте ранобудни Mr. Green

Да ви нацелувам и да ходя да си правя тутманика,че се озъбих от глад Mr. Green
Днес мъжо на работа и компа е мой ,и ще ви досаждамммм  Twisted Evil

Обичкам ви.....слънчев ден  Heart Eyes

# 363
Добро утро  Hug Heart EyesПийвам си от ароматните ви кафенца и ви чета  kaffeetrmker_2

Ива нета , на патеричка честит рожден ден , пожелавам ти здраве и щастие newsm59
Звездопад , браво за "S" -ката  bouquet
Нели , айде бухвай се в доживотната (и никакво връщане назад) Hug
Филюдка , честита месечинка , резултатите ти са повече от впечатляващи  bouquet

Приятен неделен ден на всички  Hug

# 364
  • София
Добро ви утро и от мен!

Мислех си, че само аз съм вампирясала толкоз рано в неделя, а то се оказа, че има и по - големи ранобудници от мен! Малйййй, адашката сервирала кафе в 3ч. нощеска .......... к'во праЙш, бе моме ......., не спиш ли?!

love001

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 09:20 от nelsun

# 365
  • Балчик-Сливен
Добрютро!Хайде и аз да се похвалтотя-тази сутрин Кантарев пофлиртува с мен-първо ми показа 69.500,но после закова на 70.00,което е ГОЛЯМ КЕФ newsm44 От днес си забранявам всякакъв вид извара,защото явно с нея объркъх нещата-изварата тук не е извара.Между другото,моят мъж,който е вещ в този бранш ,ме предупреди,че не трябва да купувам никаква извара,защото според него в България няма такава,която е обезмаслена.Като се върне след малко,ще го помоля да повтори точно как се приготвя и ще ви пиша,за да обясня научно защо е така.
Аз от два дни пия и Лаксит,защото имам проблем с 00 ,въпреки че сутрин закуската ми е винаги мляко с овесени трици.Но аз този проблем си го имам и без диета.
Да попитам нещо-къде да видя новите снимки на Филюдка,защото на преди и след ми се отварят едни и същи Embarassed

# 366
  • София
Добро утро, ранобуднички  Hug
Блу Роуз, снимките са в подписа на Филюдка  Laughing Честито намаление!  bouquet
Филюдка  Hug супер резултат, браво на теб! smile3525 Мисля, че на 30-тото кило трябва да се наградиш с нова гривна  Joy а за постигането на целта пак  Joy А тази можеш да си сложиш на глезена  Joy
Нелсън, Нелито не е спала от вълнения, че е в доживотната  Joy
Звездопад - голям кеф   bouquet и аз още не мога да си намирам размера, като вляза в магазин. Надявам се да свикнем, а това ще стане с много пазаруване  Joy
Етера, добре дошла и успех!  bouquet
Дари, Мерито, Бермудез, Тонито, Ривела  Hug
Забравих да ви изклюкаря (нещо напоследък не ми остава време за сладки приказки в темата)  Laughing случайно видях Танчето, е, казвам ви, няма такава разлика!  newsm44 Толкова й се зарадвах, стопила се е направо и е толкова готина  smile3525 Невероятно изглежда! Танче, евалла!  bouquet Отиде ли си 40-тото или не? Кръглите кила малко по-трудно се стопяват, и аз сега съм на тоя хал. Дано тази седмица успея, а също и ти!   bouquet

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 09:34 от krikri

# 367
feelgood , аз като една добра Дюканска душа веднага ти идвам на помощ -  bash bambam fight newsm27 hahaha
хахахахаха, хей дано подейства(ама как ме накара да се смея) Joy
хееейййй, вече си любимата ми ритнидюканка, кантара отчете 0,5 кг надолууууу... Hugтака ми е хубаво в тия моменти, обичам целия свят..еее, най-вече вас Hug

# 368
Добро утро, милички!  Hug
Вече съм си у дома, благодаря на всички, които бяха с мен Кри, Филюдка, Слабе, Люси  Heart Eyes
Накратко - татко има диагноза, не е онази страшната, но е с недобра перспектива. Има назначено лечение, засега без резултат. Приела съм си съдбата. Точка.
През последните 10 дни излязох тоталише от режима  Embarassed - не само не бях в трета, ами май и в четвърта не бях. Правих нещо като пета фаза  Crazy - неконтролирано хранене единствено и само със супер нережимности, но - моля, моля - с протеинови дни. Извинението ми "от нерви" е тъпо. Другото оправдание - по-добре това, отколкото цигара - също. Останах обаче супер изненадана от кантара - разбира се имам плюс, но е незначителен в сравнение с очакванията ми. Може би все пак близо месец в трета е подготвил донякъде организма. Сега ще я карам кротко.
От 4.30 тази сутрин съм на крак, но имам да дочитам още доста. На всички, чиито поводи съм изпуснала - честито! Видях и снимки на много красиви мацки!
Спокойна неделя на всички!   bouquet

# 369
Добро утро и от мен!

И аз днес се опулих в тъмни зори, а цяла седмица си мечтах как ще се наспя в неделя...  Rolling Eyes

Lady_Frost, ако знаеш колко ми е познато това с дояждането... Е, моите вече отдавна не са на каша, но все тая... Понякога съм се ядосвала, че така са ни възпитали нашите родители (всъщност нашите баби и дядовци), че е грехота да се хвърля храна, но за тяхното си време това е било нормално. Добре че сега имаме куче, та то изпълнява ролята на "прасето" в къщи.  Laughing
А и винаги по този повод се сещам за едно стихче от едно предаване преди години "Мис Макси Шоу":
"...да не мислите, че си угаждаме-
храната на децата си дояждаме. "

Bagira_bambinas, не съм сигурна дали съм разбрала правилно - за 10дни - 4,5кг. Това е един много, много добър резултат. А за дъщеря (7кг за 10дни?), това е много скоростно отслабване. Не искам да те плаша, но мисля че е и опасно това светкавично сваляне. Според мен е добре да намали темпото. Но това е мое мнение, може би и другите ще коментират. На колко години е дъщеря ти и колко кг. има за сваляне?

# 370
  • Пловдив
Добро утро! Simple Smile

Благодаря ви за добрите думи, знаех, че ще разберете радостта и вълнението ми от такива наглед дребни неща. Hug

kri Hug, абсолютно си права! Смятам да вложа много старание в тея шопинг-тренировки Wink Flutter
Сега остава да намеря и време за бръмчене на пазар, някак...  ooooh!

Aetera, направи си кафе по твой вкус със подсладител, прясно обезмаслено мляко, канела... каквото ти е на сърце Hug
Аз ако не си изпия кафенцето сутрин не съм човек бре!

blumchen_fee, и аз имах такива планове за неделно отспиване, но си бях направила сметките без кръчмаря, т.е. дъщерята. Събуди ме още в 8 да учим английски.. няма как - мерак я гони.  Mr. Green
Остава ми кротката утеха за една следобедна дрямка, но дали ще се получи...

feelgood, браво на теб!   bouquet
Явно Нели# е доста убедителна  Hug
И аз днес имам 300 грама надолу - 62-рото кило веч вее бели знамена. И тъй като снощи се засякохме най-после с нея и Дарито и си побъбрихме, определено ми се струва, че имат пръст, шут или каквото там и в моето мърдане Laughing Heart Eyes

Sagittarius, bermudez, merito, Blue Rose Hug

tonito26  bouquet, досаждай - изцяло сме на твоите услуги  Flutter

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 10:08 от zvezdopad

# 371
ДОбро утро, я бързо по една чаша вода
днес кантара е лош, ама няма да си развалям настроението с него де
Тая сутрин виждам много хубави муцунки... тони, саги, ривелка, кри и вички които пропускам  
пожелавам ви лек и отслабващ ден

# 372
Момичета, мислите ли, че е подходящо да си купя Калмацин /Калций-Магнезий- Цинк /?

Аз пиех Калмацин по едно време. Доволна бях  Peace
Даже мисля пак да си купя.

# 373
        ДОБРО УТРО И ОТ МЕН РАНОБУДНИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕ ПОСПАЛАНЧЕ!
         САГИ добре се завърнала, хайде влизай в крачка , определено липсваше!
         ЗВЕЗДОПАД - мда знаех си аз, че вчера изпуснах нещо, ама беше много труден ден! Да знаеш, много ти се зарадвах на ЕС ката, вярвам, че всички ние сме с мечтата някой ден да отидем да пазаруваме и да патим това което патиш и ти в магазина! Хайде хаирлия и никога да не си помисляш даже да сменяш ЕС ката.
        Лек ден и да разпуснете днес.
        КРИ благодаря за добрите думи, ще взема да го направя действителност твоето предложение! Щерката сутринта падна да се смее, вика  - МАМО САМО ТОВА ТИ ЛИПСВА - да сложиш верижка и на крака, ей това ще ме довърши Joy Joy. ФИЛАКЯ
        ГУШКИ ФИЛЮДКИ

# 374
  • Пловдив
ФИЛЮДКА, благодаря!  Hug
Искам да те поздравя за отличната промяна, която видях сега в снимките ти. Продължавай смело напред!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт