Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 470
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 300
Честито намаление на тунинг (браво малко остана до целта) и тонито   Hug

Ч.Р.Д. Иванета - не бързай -- живота се живее бавно..но не го оставяй да изтече като пясък през пръстите ти..не слизай от върха,макар понякога там да е хладно и ветровито, на тъмно не се крий , свети с уникален блясък. Не се захласвай по празни ласкателства,в миналото не рови,върви напред със непресекващ хъз и доза лудо непокорство! Hug

# 301
Delorian Добре дошъл  Hug
Успех ти пожелавам и този път давай до край  Peace
Още едно мъжко попълнение  smile3508

# 302
еййййййй, Тонито да не вземеш сега да уплашиш мъжкото попълнение, както самодоволно потриваш ръчички  Joy лек и отслабващ ден на всички  Hug

# 303
Имам едно въпросче-домашно правената извара режимна ли е?
Този уикенд бяхме на гости и опитах изварата на баба ми и си облизах пръстите. Правена е от прясно мляко 3% и кисело пак толкова. Баба ми твърдеше, че ако се прецеди веднага маслото оставало във водата. Все пак кажете може ли?

# 304
iva_neta   bouquet  bouquet  bouquet
 newsm51 newsm59 nbirthday newsm67 smile3525

Честит рожден ден!!  bdbaloni

Слабе - останах си режимна  Mr. Green нищо, че кантара не мърда Rolling Eyes

Тунинг  smile3533 smile3534 newsm19 moresmile  pletka gydi

# 305
feelgood Няма слънце....той няма да бягаааа  newsm66 smihesorry

Айде съкровищенца,да бягам за работа...ама първо една ГОЛЯМАААААААА БАЦ    love001

# 306
  • София
Delorian,  newsm78 според мен трябва да седнеш и много внимателно да си помислиш, ако си наистина убеден, че като почнеш - ще изкараш режима до края - започвай с 5/5, ако пък прецениш, че не ти стига воля - по - добре въобще не го почвай - просто няма смисъл...................

ВиВи, не знам може и да е права баба ти ..........., въпреки че на мен като ми се е пресичало мляко - не съм виждала да е мазна водата, след като се прецеди изварата. Друг е въпросът купешките извари доколко са обезмаслени .........................  newsm78

Тонито 26, лека ти работаааааа! Цун и от мен!

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 16:58 от nelsun

# 307
Здравейте, дюканки. Записах се в темата, но така се случи, че доста дни след това не писах. Иначе продължавам режима. Днес ми е 5-ти ден на ПЗ  и от утре пак само на П. За всичките 10дни имам свалени 4,5кг, но дъщеря ми, която е на режима заедно с мен има повече свалени(-7). Ядем едни и същи неща, а тя всеки ден  е с  минус, докато при мен има дни на задържане.

# 308
никой ли няма да ми отговори?  Crossing Arms

# 309
soft_flame , eстествено, че бутчетата пускат още мазнина, дори след като се свали кожата, особено ако не си я обрала добре по повърхността. Но какво значение за теб има произхода на мазнината - дали е от бутчетата или от лютеницата, след като я виждаш, че е там. ще те подсетя, че лютеницата най-вероятно има и захар.
Така че, дали ще ядеш соса, решението си е твое.

# 310
  • Пловдив
Лютеницата не е режимна.

Отново призовавам да се чете. Поне първият пост от първата страница.

# 311
Здравейте, на всички, Дюканки! Присъединявам се към вас. Имам излишни 20 кг., след бременността ми с близначките. Те станаха на 7 месеца вече, а аз не съм мръднала. Свалих 16 кг. след като родих и дотам. Кантара закова.
Реших да започна диетата на Дюкан. Така, че ще се включвам често, ако имам въпроси или просто ми липсва мотивация.
Муцки!

# 312
Здравейте момичета и Туни.
Ч.Р.Д на Ива_нета  newsm51 smile3510  party006 smile3525
Честито на  всички с минусчета  newsm10. Искрено ви се радвам!
Моля ви, споделете какви витамини пиете... newsm78

# 313
Благодарности на Нелсън.
Някой друг ще се включи ли по въпроса с домашната извара Praynig

# 314
Здравейте  bouquet

То и за четене не остава време напоследък...много сте бързи - особено вчера Joy Joy
Новичките с постоянство и търпение всичко, ще си дойде на място yes
Моннspokoне така....ще отскоча до твоя град да те побутна, ако не свърши работа побутването на Татитчето!
Ива Нета ЧРД Много здраве, щастие, любов. Весел празник!
Тонито, браво newsm10, а това за твойто сладко коте
Люси това че не пиша често не означава, че не виждам...още едно минусче...ще се стопиш Hug Hug
След двуседмично задържане се появи малък минус, малък но все пак минус.
Старите "новички" smile3501
На всички лека и отслабваща вечер

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 19:14 от Dari68

Общи условия

Активация на акаунт