Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 494
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 285
  • София-Младост
Добра събота навсички, на рождениците честито и ... минус, минус, до края   bouquet

zlati22 и аз ги варя с кожата и после я отстранявам, най-малкото е по-лесно. Наистина бульона става леко мазничък и вероятно влиза в графа нережимно...

Момичета и момче  Wink с риск да стана нахална...не издържах и днес купих някакво гръцко обезмаслено сирене. На етикета пише следното: растителни мазнини (те май най-много ме притесняват), млечен протеин, сухо обезмаслено краве мляко,, сол, бактериална култура, сирище, мазнини в сухото вещество мн.40% (абсолютно нищо не ми говори това), влага макс. 62%. Четох в сайта разясненията около сиренето на Хелиос...за това някакъв коментар дали е възможен?.

# 286
  • София
Merito,  честита ти месечинка и БРАВО  smile3501 за сваленото, но все като ти видя снимката - все се чудя КЪДЕ ги сбра тия килограми, бе моме?! Да не би кокалите ти да са от олово ..........., щото хич не ми се връзва т'ва дет го виждам с линийката ти?!

Злати 22,   fight                - това за първата част на поста ти! За втората - аз махам кожата по принцип - първо щото ми е гнусна, като е варена, второ защото смятам, че е по - добре да я няма.

# 287
Здравейте.
Честито на всички с поводи - месечинки, минуси, рожденни дни... всички.
Аз достигнах фазата, когато започват да ми се ядат доста нережимни храни, чак ги сънувам. Но ще устискам още малко... И друг момент ми дойде до главата - наличните ми дрехи седят като торби... Тук таме имам разни дрешки запазени от тийнейджърските години и с тях съм добре, но далеч не са много... май е време за шопинг  Laughing

# 288
зpдавейте мацки,
аз успях да стигна до заветните за мен кг.  за около 4 месеца,даже по-малко от 4 ,но нямах кантаp, на pазположение.след това обаче не напpавих 3-та фаза защото пpецених,че съм задъpжала кг. достатъчно дълго.сега обаче си ям някои забpанени неща и най-лошото пpопускам пpотеиновия ден.... Cry качила съм половин кг. и незнам как да пpодължа,дали да напpавя 3 пpотеинови дни после да мина пак на 4-тафаза или какво.... моля ви дайте ми съвет,ако сте били в подобна ситуация...

# 289
vassi79
Не разбирам някои неща:
1. Как прецени, че си задържала килограмите веднага след втора фаза?
2. Какво значи "забранени" за четвърта, в която теоретически си?

# 290
здравейте и от мен  Simple Smile искам да ви попитам нещо,че ми стана мнооого странно... като си печете пилешки бутчета в печката...пускат ли ви мн мазнина дори и "обезКожени"  hahaha  защото, тъй като не ми се ядеше просто сухо месцеее, си добавих 1 суп.лъжица лиутеница  Embarassed размита във вода и...се чудя дали може,дали не пречи толкова малко И дали от нея е сичката тая мазнина,която не трябва да се консумира  Thinking

# 291
ами по меpките гоpе долу се оpиентиpах. казвам забpанени точно защото не съм сигуpна дали съм била 60 дни в 3-та фаза (свалих 6 кг.)
мисля.че до 15 юни бях свалила 6-те кг. и до 15-ти септемв,и ядях само пpотеини и зеленчуци и от вpеме на вpеме нещо сладко...и после започнах 4-та фаза като ям освен пpотеини и зеленчуци ,сладко,солети семки и плодове....

# 292
Искам да споделя нещо, което ми прави много приятно впечатление.

Имам записани мерките си за период от повече от десет години назад. Като разглеждам табличката, много ми харесва, че бедрото и бричовете ми при тези 57 кг, които имам сега, отговарят на бедрото и бричовете ми, когато съм била 52 кг.
Това е много приятно за жена с "тежка" долна част на тялото.

Пиша го по повод питането за 2/0, тъй като моята втора фаза в значителна степен се доближава до този режим.

# 293
  • до едно тепе
Здравейте всички,едва успях да ви изчета и станало време да си ходя(досега уж работих).Пожелавам на всички лек и отслабващ ден и в понеделник като пак дойда на работа да прочета, че имате минусчета Rolling Eyes.Та дано и аз с вас да се похваля newsm03
ПП:  bouquet за всички с поводи и без

# 294
Здравейте,  Hug

Спазвах диетата, за съжаление малко неправилно, но пак имаше ефект върху моите 105кг, с нейна помощ ги намалих на 93кг.
Ще се наложи обаче да започна отначало , тъй като недостигнах желаните от мен 76-80кг. Ако може някой да даде съвет, как да стартирам отново, ще се радвам да прочета мнението на всички, тук във форума.
Също така искам да ви предоставя написана кратка версия на книгата "Как да Отслабнем за Винаги".

Надявам се чрез линка, да съм помогнал на всички, които искат да започнат диетата.

# 295
  • София
Добро утро (за поспаланките като мен ) и Добър ден на останалите
да се похваля
днес кантарчето ми отчете
-0.500кг newsm44
останаха ми още най-малко 19 кг[/size] smile3506
п.с утре правя с вас един месец    bigdance2

# 296
  • Балчик-Сливен
Здравейте,дюканки!Не пиша често,защото нямам с какво толкова да се похваля-килограмите си стоят 70.500,а това за 18 дни са 3.500 кг свалени.Но мерките намалят и това ме окуражава.Като чета как някои от вас са отслабнали за 2 месеца с по 15-16 килограма ....явно,аз ще ги свалям по-бавно,но дано да е и славно Laughing
Хенриета,браво на теб PeaceИ при мен положението е страшно с бричовете,но 3см за 17 дни са добре.
Васи 79-според мен ще е по-добре да си направиш пропуснатата трета фаза,все пак тя си е за задържане на резултата,а повечето момичета отслабват и тогава.Много е важно да запамети организма това ново тегло,иначе ще предизвикаш йо-йо ефект.Успех  bouquet

# 297
Здравейте на всички от дюканската дружина!  bouquet
Преди един месец ви напуснах но временнооо...бях във ваканция!Не съм изневерила на идеята и режима!Строга дюканка съм и следвам всички примерни момичета и момчета!И имам вече стабилни резултати!С постоянство и упоритост се постига всичко!Ако някой си спомня- преди да замина имах проблеми с WC но всичко се оправи благодарение естествено на триците които си вземах редовно!Успешни минуси милички! newsm51 newsm51

# 298
Привет от мен Дюканки и туни..Simple Smile
Нещо станах много нередовна в писането...ама съм режимна... нямам време да ви чета..пък темите летяяяят...има и много нови лица Simple Smile ДОбре дошли и успех Hug

Немога да пропусна да поздравя Ива-нета  nbirthday newsm59 newsm67  Gift  party023 newsm38. Бъди жива,здрава и слаба ,мила....Не спитай да бъдеш така позитивна,забавна и духовита Simple Smile  bouquet
Приятен уикенд на всички....

П.С Някой беше питал за среща във Варна... newsm78 . Кога ще е ?

# 299
Delorian Не знам дали си наясно,но Дюкан препоръчва този режим-
Два пъти в живота.Ако сега пак го започнеш давай до крайната си цел.
Иначе ти препоръчвам 5/5. Peace
Ива Нета ЧРД

Общи условия

Активация на акаунт