Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 499
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Привет  Hug
tanq09 От 4та фаза, понеже качих 2-3кг. отгоре, реших да правя първо схема 2/0 - е, при мен не стана - прасЬото е живооу Embarassed ...Т.е. нема никакъв ефект - пък си го спазвах 1м.Каквото смъквах, си се връщаше и ни напред, ни назад...
Сега съм от, мисля, 2 седмици на 2п/5пЗ /по-лесно ми е да ги следя дните/ и ефект определено има - -1кг. и намаление в обиколките.Отделно схемата е много лека за спазване...пък и аз имам малко за сваляне.Така е при мен, при друг може да има ефект...
Тонитооу Браво   bouquet
Криии Открих системата с букетите  Joy , ще останат свежи, когато кликваш в/у разпереното букетче  Simple Smile
чочосанЧестито ти намаление   bouquet , за корема, няма начин - трябва да се стягат коремните мускули, колкото и да отслабнеш, пак си остава отпуснат  Confused Е, може и да има изключения от правилото.Аз правих известно време ето тези упражнения, и имаше резултат http://dieti.rozali.com/vkyshti/p167.html
waq Честита ти месечинка!Чудесен резултат  Flutter
Лек и отпускащ уикенд на всички!

# 271
Здравейте не всички Simple Smile
Утре съм на държавен - стискайте палци, ако случайно се сетите Simple Smile
а не съм се мерила от има няма 2 дни, за да не се отчайвам и заради това преди държавния! Така че дами, като мине ще си кажа пак какво се случва с отслабващото ми тяло..... а само как ми се яде шоколаааааад покрай преговора!
  bouquet
  bouquet

# 272
  • New Zealand
iva_neta, да си жива, здрава и щастлива!  bouquet
за протокола- продължавам да си чакам МЦ, цял ден ям пилешки протеини, като за световно, мечтаейки за разни снощни... Crazy

# 273
Добро утро, Проталки!   bouquet

Много приятна групичка сте се събрали тази сутрин!  Hug  Hug  Hug

Честита месечинка на Вая! Супер резултат!   bouquet

Честит рожден ден на Ива_нета! Денят не е много слънчев, но нека твоето настроение го озари!   bouquet

На инвестиращите - горе главите, нали си знаете, че е временно. spoko

Ади лека нощ, бързам да лягам - установих че нощем отслабвам, сигурно защото спирам с това големо плюскане  Joy (на режимности де)  sleepuu
Тц. Нийе само зарад туй.  Flutter По време на сън щитовидната жлеза влиза в ролята на генералисимус и управляваните от нея хормони се залавят за работа. Една част от тях човъркат метаболизма и, колкото по-съвестно са работили, толкова по-леки се будим сутрин. Затова е изключително полезно да спим здрав, нощен сън.  Hug

Много постничко за петъчния купон бре хора!!! 
По мои наблюдения, вече имаме петъчна протеинова закуска, преливаща в обяд.  Joy

Марги_с, резултатът ти е много добър на фона на малкото ти килограми и Хашимото. Моята майка е като теб. Вече с оперирана щитовидна жлеза. Свали 15 кг с режима. Бавно, но стабилно. В ударния свали 2 кг и това й остана резултатът за първия месец. Друго, характерно за нейното сваляне, беше изгубването на килограм, връщането му обратно и после загуба на порции до окончателната му падане. Беше й трудно да се мотивира първите месеци заради темпа и схемата на сваляне, но сега е много доволна, че не се е предала. Ти вървиш добре засега.  Peace

Аз отивам да  wash  1dishes и  newsm79 .  А така искам да  newsm41 !

Отправям оферта за дюканско баирстване. Нещо малко, може дори еднодневно. Примерно Мальовица (не напразно ми е в подписа  Flushed ).

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 11:58 от Abrakadabra

# 274
Здравейте, дами и господин!Преди месец започнах с Дюкан изкарах 7 дни от първата фаза и се разболях тъкмо бях започнала да се чувствам чудесно.Сега съм здрава Grinning и отново съм с вас.Днес е първия ми ден.Желая на всички здраве,щастие и много минуси.  bouquet

# 275
  • Бургас
Привет,дюканска дружина! Hug
Честит рожден ден на патерички на Деата!Много здраве,любов и късмет! bdbaloni
iva_neta Честит рожден ден!Желая ти сбъдване и на най-съкровените ти мечти! baloni nbirthday
Тонито 26,waq  Честито ви месечинка!Чудесни резултати!  bouquet
monnnn,аз съм си поспаланка в почивните дни,признавам си без бой. Joy
tanq09,момичетата ти отговориха,но ако имаш желание да потърсиш една-две теми назад-там се коментира тази схема или прочети последните публикации от профила на Ахат -ще разбереш нейният опит от тази схема.
Vg1- fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Лек и усмихнат ден/въпреки намръщеното време/!

# 276
  • Sofia, BG
Здравейте  Hug

Колко сте бързи - чак на 14та стр сколасвам да се запиша  Laughing

ЧРД на Ива_нета - да си жива, здрава и все така активна и позитивна в темичката!   bouquet

Тонич Браво за сваленото килце, но не е от изварата, да знайш. Такова животно като 'обезмаслена' извара нЕма. В блог-сайта е обяснено - всички са обезмаслени, надписа е само рекламен трик.

Марги_с
- няколко сме Хашимотките тук, на мен не ми пречи по никакъв начин на свалянето Peace

waq за 2 месеца 17 кг! Браво - страхотен резултат!

Vg1 Стискам ти палци! Разбий ги и докажи, че Дюканките не сме с изветрели мозъци  Mr. Green

# 277
Марги_с, резултатът ти е много добър на фона на малкото ти килограми и Хашимото. Моята майка е като теб. Вече с оперирана щитовидна жлеза. Свали 15 кг с режима. Бавно, но стабилно. В ударния свали 2 кг и това й остана резултатът за първия месец. Друго, характерно за нейното сваляне, беше изгубването на килограм, връщането му обратно и после загуба на порции до окончателната му падане. Беше й трудно да се мотивира първите месеци заради темпа и схемата на сваляне, но сега е много доволна, че не се е предала. Ти вървиш добре засега.  Peace

Привет, Абракадабра. Аз съм с понижена функция на щитовидната жлеза с всичките произхождащи гадости, обаче съм се заредила с търпение и туй то. Стана ми кофти вчера, защото ендокриноложката ми каза да спра диетата.  Shocked #2gunfireАз обаче не съм съгласна, защото се чувствам добре, не свалям драстично и мисля да продължа. Peace

Марги_с - няколко сме Хашимотките тук, на мен не ми пречи по никакъв начин на свалянето Peace

Здрасти, Ванеса, "познавам" те от темата за Хашимото. Simple Smile Чудя се защо ме будалка ендото...

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 11:51 от Margi_s

# 278
Привет! Помни ли ме някой? Simple Smile
Не съм се издънила, но приключих с 2 фаза на -16кг. Геройски минах в 3 преди около месец. Не успях да устискам останалите 9 кила да паднат, но и така се харесвам и чувствам добре, което е най-важното.
 Hug

# 279
Благодаря ви момичета,но днес нямам месечинка  Blush На 21-ви ще е  Heart Eyes

ванесса йо Мисля,че има някакво количество мазнина,било то и растителна,защото изварата на дядо Либен например стои суха,а обикновенната е като масло  Thinking  А може би е дошло времето за задържане  newsm78 Тоя месец съм в нормите-до сега 4кг  Mr. Green

# 280
  • софия
Здрасти банда!!!! Simple Smile
аз незнам , няма нищо за хвалба, гледам че половин кило си играе, ама не е за отчитане.
Пред МЦ съм и гледам да не се вторачвам.
Иначе см май се стопяват защото едни изпрани дънки нещо ми похлопват.

VG1 успех на изпита!Много е хубаво след изпит - падат ти 100 кила тежест от плещите!!!

Ива Нета - честит рожден ден, мила.!Много много слънце, обич и приятели в живота!!!От здраве да не се отървеш!!!

Тунинг, дущо, туй със сервизите голяма гавра.На нас пък ни откраднаха въздушнта възглавница от кормилото.....Стъклото го оправиха, ама след дългаборба със застрахователите изгубихме - не искат да ни покрият "въздушната " загуба.Ох, а тя струва 3 500 лева

Честито на всички с минуси!!!!
Голям кеф.
Аз въпреки че нямам особен повод , днес съм в страхотно настроение.Сигурно щото се наспах Mr. Green
Абракадабра - не е ли малко един ден за Малцовица!Така като си помисля май съм за, ноооооооо за съжаление няма да мога - другата седмица ми е заета, после отивам в командировка в Германия(похвалих ли се че почвам работа) и след командировката свободното ми време ще намалее драсссссстичноооооооо.

май ми е време за закуска-огладнях Wink

# 281
Добър ден, дружинка!

Ива_нета, честит рожден ден! Желая ти много щастие, здраве, любов и сбъднати мечти! Бъди все така любознателна и мила!

Честито и на всички с месечинки и минусчета!

Тунинг, аз лично се надявам да не стигаме стандартите на европейските автосервизи, поне тези в Германия - нито по цени, тук цената само за труд е 160лв/час, нито по обслужване и компетентност. Диагностицирането е само на база, каквото покаже компютъра - ако нищо не покаже, вдигат рамене.  #Crazy Ремонтите са само смяна с нова част и то пак си оставят ръцете...  #2gunfire Мога да ти дам безброй фрапиращи примери, но да не оспамвам форума. Та мисълта ми беше, че това с европейските стандарти е както и много други неща - от категорията "митове и легенди", така че внимавай какво си пожелаваш... Rolling Eyes

# 282
Добро утро на всички муцунки
аз все още си задържам
тонииии честито ти килце
ива-нета честит рожден ден. Пожелавам ти всяко твоя желание и мечта да ги постигнеш
тунинг я казвай бързо как свали толкова много кила за 3 мес и малко моя за съштото време е свалил само 20 кила. Спортуваш ли и имаш ли движение?
тук има една интересна статия за почитателките на кафе
мноооого ви обичам  Hug Hug Hug Hug Hug

# 283
Честит Рожден ден на Ива_нет  bouquet
Тони браво душко за килцето,ти си нашата гордост  love001
Тунинг 95 ааа приближаваш целта до съвършенството,и до момента в който ще ни покажеш снимките(Обеща аз помня Wink)

Днес е и моята втора месечинка,незнам разликите в сантиметри само кила съм мерила
Та резултата за 2 месеца е 17 килограма:)
Като втория свалих 5 Peace

# 284
Здравейте бойна дружина!!! Днес направих едно прегрешение , но не можах да откажа едно сладко орехче, беше по повод и нямаше как  Cry схрусках го и  Joy ооооооооо кеф, но после размислих и много съжалих  Cry Слаба воля... надявам се, че това камъче няма да обърне каруцата...
Исках да ви попитам, когато варя пилешки бутчета с кожата или без кожата да ги варя? Един път махнах кожата, но остана много малко на едно място, което не можах да остраня и си пусна малко мазничко, хапнах си де не му простих и да ви кажа нещата си вървят не съм спряла да свалям  Grinning но все пак да знам бива или не?

Общи условия

Активация на акаунт