Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 529
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Люси, добро утро!  Hug Добро утро и на госта!   food010
Е такова чудо не се е случвало...само аз, Люси и един гост на балкона. Дали защото е събота и дюканките са поспаланки? Laughing
Ривела сервирала кафето и дим да я няма  Laughing
След вчерашния първи ПЗ след 4 П съм +1,100 кг. Констатирам, не мрънкам  Laughing да знаете, че не е нищо страшно. До края на ПЗ-то ще си отиде  Crazy
Днес имам намерение да повися в темата, отдавна не ми се е случвало...така че, давам консултации  Joy без да искам хонорар  hahaha
Слънчев и усмихнат ден, момичета и Тунинг!

# 256
Добро утро мили дами и господине!
Мислих,че ще успея първа да почерпя с кафе, ама има по- ранобудни от мен. kaffeetrmker_2
Кантарчето май пак любимо тази сутрин показа -200 от качения килограм и вече се чувствам по-така, по-добре...От днес съм 5 дена само на П, та ще го затрия аз проклетника.
Отивам да ме разходи кучето и после пак съм с вас Hug

Хубав и отслабващ уикенд на всички Hug

Ива нета,честит рожден ден smile3525

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 09:29 от mamaTsvety

# 257
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Днес за 3-ти пореден ден се събуждам 95 килограма Simple Smile Отивам да си сменя линийката bowuu

До "iva_neta" - Честит Рожден Ден  bouquet

# 258
Доброо ууууутроооооооооооооо  Heart Eyes

rivela  Кри  Lucie kiss

Иванета Честит Рожден Ден!Много здраве,щастие,късмет  Heart Eyes

Азззззззз,отново съм на рингаааааааа  box
След 11дневно задържане,кантарчевия ме сефтоса с -1кг    Misc Ghost
Та защо беше това задържане  Naughty 2седмици нямах възможност да си взема обезмаслена извара и ядох обикновенна.Ама нали Балкана пази своите тайни,реших да не ви казвам  Mr. Green Моля,не правете това в къщи  Naughty Но вече съм решила,ако друг път ми се случи,да не ям изобщо,вместо да взимам от другата   ooooh!

МОгО ви обичкам....пожелавам ви слънчев и усмихнат ден  Heart Eyes

П.П. Ааааааа,щях да забравя най важното-Честито на всички свалени килца  Heart Eyes

НЕЛСЪНННННННННН  kiss Това ми е отчета за 3-те месеца....че не си записвам и не помня  Blush На 6 месеца,ще си напиша пак другия 3-месецен отчет  Heart EyesЦун-мун kiss

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 09:27 от tonito26

# 259
  • София
Добро ви утро и от мен .................. въпреки, че е доста мрачничко и не е мойто време това, ви пожелавам усмихнат уЙкенд!

Иванета, ЧРД! Да си здрава, усмхната и щастлива!  newsm59  newsm38

Тонито 26, пак те изпуснах снощи .....  Hug Не се подмотвай - нали знаеш кво чакам! Вземи си оправи това 28 над линийката, дето показва 31, щото може там да е проблема ........  Thinking

Тунинг, добре, че Какиното ми сладурче не си видял на живо как се ядосвам, защото тогава ми излизат едни светкавичики от очичките ................. добре, че бързо ми минава!

# 260
Добрутроооо!Ставайте бре поспалани! Hug

# 261
  • София
Добро утро Heart Eyes

Честито намаление на тунинг и тонито  Hug

Ч.Р.Д. Иванета - бъди щастлива и красива   party023

Ще излизам да водя едно коте и едно детенце на ветеринар  Joy
и след това се чудя дали да не отида на една комб. гимнастика на Спартак newsm78

Хубав уикенд ....пак ще Ви нагледам по някое време hahaha

Добрутроооо!Ставайте бре поспалани! Hug

Кой поспалани  бре  smile3507

# 262
Добро утро милички!
Е кавалера си е кавалер дори и сред хиляда дами!
Тунинг, благодаря ти за подкрепата, само ти си взел отношение по моя въпрос, макар да са само няколко окуражаващи думи. Радвам се, че поне един човек ме помни!Желая ти много търпение до финала! Вярвам, че ще успееш.
И пак ще попитам всички: Има ли някой опит със схемат 2/0 (5 дни нормално хранене и 2 дни П)или някакви разсъждения по въпроса?
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 263
  • София
Добро утро!!!

Ива_нета, Честит Рожден Ден! Да си жива, здрава, стройна и щастлива!!! newsm59

Тунинг, това официалните сервизи са  #Cussing out #Cussing out Аз така вчер #Cussing out в Автомотор олекнах с 500 лева и май повредата не беше в тази част. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз продължавам да се сдухвам от задържането.   #2gunfire #2gunfire Ама все някога ще махна и следващото кило... може би.

Желая на всички хубав уикенд!

# 264
Повече от месец се въртя около 61.7, а бях слязла до 61, не че няма причини за това, но повече няма да казвам. Имам да свалям още 4кг, но нещата излизат извън контрол и...... Thinkingнезнам какво да правя, в трета не ми се влиза. Вчера пак препрочитах книгата и пак мислих върху схемата 2/0- 5дни нормално хранене без да се прекалява и 2дни на чисти протеини!!! Какво е това нормално хранене и ако това е схема за 2ра фаза, то какъв е смисъла да минавам в 3та фаза след такова по-свободно и нережимно хранене. Аз това го разбирам да си хапваш каквото искаш с ограничения и да си правиш 2 протеинови дни...или греша?! Чудя се дали все пак да не мина на този вариант....
 Много моля ако някой има опит с тази схема 2/0 или просто има мнение да ми сподели...
Виждам, че ние с теб сме с почти еднакви начални показатели и цели, че сме започнали почти едновременно (виж линка в подписа ми, махнах линийката и сега не успявам да я кача тук). Аз също съм с много бавен метаболизъм, а и годинките ми са повече.
При мен периодът, в който бях 60-60,5 кг. продължи 2! месеца, стрелката не падаше и не падаше под 60, но от момента, в който надникна под шестицата, всичко стана много бързо, днес съм дори по-скоро 57, т.е. последните 3 кг съм свалила за по-малко от месец и половина. Така че, бъди търпелива. Simple Smile

И на мен много ми се иска някой да даде повече информация за 2/0.

# 265
  • София
Tanq09, обсъждахме го преди време, но не получих категоричен отговор, бях питала също за 2/5 и 2/7 - за берда и дупе и Ахат каза, че действа. Бях решила да го ползвам, но се отказах и влязох в трета, реших след нея да направя 2/0, ако има нужда. Мислих, мислих и реших, че структура трудно се променя, ако не и невъзможно ........

Таняманя, "Ще излизам да водя едно коте и едно детенце на ветеринар" - и детенцето ли, миличка ..........?????!!!!!!

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 10:25 от nelsun

# 266
До "tanq09" - Толкова мога - толкова правя Wink Ненаситнице..

До "etomira" - На всякъде са еднакви Sad Не знам дали някога ще стигнем европейските стандарти в автомобилното обслужване. Като се замисля обаче, до някъде сме ги стигнали - заплащането (и на частите и на труда) в тези сервизи е на европейско ниво. Преди две седмици си закарах колата в "Юнитрейд Х" в жк. Дружба за диагностика на двигателя. Първо не ми бяха сложили найлони вътре, където ще сядат/пипат Майсторите и отгоре на всичко при някое влизане/излизане от колата ми бяха нагънали оригиналната стелка и ми бяха изцапали мокета под нея с масло! А аз нали съм луд на тема чистота - щях да получа инфаркт. Но какво да ТИ кажа - прав е един познат, който преди да си даде колата в сервиз я увива в найлони отвътре поне 1 час.

# 267
  • София
Тунинг, аз затова си карам мила, стара, слушкаща ме японска малолитражна каручка.

# 268
Добър ден на всички мили дюканки и единственият ни дюканец
Искам да чиститя на рожденничката. Пожелам и много щастие и сбъдване на вичките и мечти.
А дне аз съм щастлива.Кантара показа -2 кг.Каква борба беше докато ги сваля тези 2 кг. които качих без да разбера от какво.
Момичета искам да попитам някоя от вас има ли проблеми със свалянето в коремната област и какво прави. Не си падам по спорта т.е. не обичам да правя коремни преси и коремчето ми макар и доста намаляло си го имам

# 269
Aз днес имам двумесечие...значи 2 месечие с Дюкан и вас и се похвалвам с  -17кг.  продължавам напред. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт