Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 531
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте,аз ще пътувам извън страната Party и се чудя с какви припаси да тръгна.Знам,че в Италия няма кисело мляко,да не говорим за нискомаслено,така че ще си взема 2-3 кофички.Ще си приготвя хляб и кашата от триците.Екуиза ще си взема и май за това се сещам.Филета и зеленчуци има навсякъде.А и нали съм третофазничка,ще си позволя това-онова.
Приемам предложения! newsm78

# 166
  • София
СлаБе, ама аз вече го напипорих! Banghead

# 167
          СЛАБЕ, що да та фърляме в чата ма, я каква си ни срамлива, стой си тукъ!
          Под секрет шерифа сега требе да е на школото, така че споко!

# 168
За Татитт ревнивката. Само не мога да разбера защо се измъчваш. Където две, там и три. Найш колко ще ни е забавно?  Joy
За Нелсън пристрастената.
И за овцата-манекенка. Ще видиш ти на кого ще викаш фолк певица. Само се пази, че много маха с ръце - да не те контузи нещо - обичам те все пак.  Joy

# 169
Деатка, злато мое, честит рожден ден!  Hug Heart Eyes Много щастие и любов ти желая! Здраве, късмет и успехи! Парите винаги да ти стигат и мечтите ти все по-смели да бъдат!  newsm51

# 170
Здравейте! Искам да помоля за помощ и съвет от по-напредналите. Аз кърмя и най-вероятно ще успея да си сваля килцата преди да сме се отказали от цоцане, та въпроса ми е: Колко време да съм на трета олекотена фаза (само на нея съм била), дали като си постигна целта- тогава да смятам "свалено*10 дни" или да си зачета и времето преди това. А какво ще стане ако продължа да свалям и след това, тъй като за сега съм свалила доста в тази фаза, която уж е за задържане? Извинете ако вече е обсъждано, но просто нямам време да прочета всички теми. Надявам се да ми помогнете!

# 171
Здравейте и от мен. Видях снимките на всички Ви и направо съм поразена - разликите Ви са огромни. Аз да Ви се похваля - вече си имам кантар и сутринта се премерих, ама с дрехи - 69 кг. Ужасссс. Аз си знаех, че съм се напомпала доста, но тъй като съм на режима от началото на месеца и го спазвам стриктно, се надявах да съм към 65. Нищо - здраве да е, започвам от този резултат и вече всеки ден ще се меря. Утре ще се премеря и със см и ще пусна мерки, за да Ви се отчитам редовно. Целта ми е 50 кг, тъй като съм 153 см, даже ми се иска 48, ама ще видим. Снимала съм се, за да мога да пусна снимки като сваля поне 10 кг.
Отчет до момента: кис.мляко 0,1% със трици и две кафета с мляко Фитнес 0,1%.За обяд мисля да се разходя до Билла и да си взема едно пиле на грил.
Засега Ви пожалавам приятен и отслабващ ден.

# 172
Привет Дюканки Simple SmileСтарая се да чета всичко,но рядко пиша.Режимна съм малко повече от 4 месеца.Свалям доволно и мисля да продължа,но от скоро косата ми започна мн да пада и това ме тревожи.Дали не е от диетата.Нялпя от вас имала ли е такъв проблем?Можете ли да ми дадете съвет.Четох ,че бяхте писали за тривитаминол,но не ми стана ясно Sad Пожелавам ви много минусчета

# 173
  • София
Абракадабра,   newsm20  smile3508    love001

# 174
Ееех, здравейте и от мен мили момичета и момче. Някои от вас не ме знаят...други не ме помнят, ама аз ще ви драсна някой ред. Повече от месец се въртя около 61.7, а бях слязла до 61, не че няма причини за това, но повече няма да казвам. Имам да свалям още 4кг, но нещата излизат извън контрол и...... Thinkingнезнам какво да правя, в трета не ми се влиза. Вчера пак препрочитах книгата и пак мислих върху схемата 2/0- 5дни нормално хранене без да се прекалява и 2дни на чисти протеини!!! Какво е това нормално хранене и ако това е схема за 2ра фаза, то какъв е смисъла да минавам в 3та фаза след такова по-свободно и нережимно хранене. Аз това го разбирам да си хапваш каквото искаш с ограничения и да си правиш 2 протеинови дни...или греша?! Чудя се дали все пак да не мина на този вариант. Между другото за инфо за 3те месеца през които съм на режима и към момента пия лекарства които забавят метаболизма ми, може би и това да е причина за бавното сваляне. Много моля ако някой има опит с тази схема 2/0 или просто има мнение да ми сподели(може и на лс).
Искам да кажа на всички, че ужасно се радвам, че открих този форум, че бях част от него пак ще пиша, но по рядко. Желая на всички ви много успехи не само в топенето на кг, много здраве и усмивки на лицата ви.

# 175
БЛУМХЕН ФРЕЕ,благодаря ти миличка и на теб за топлите думи.Настина имах нужда от повече такива  love001 smile3525,ама немаааа кой да ми ки каже.... newsm45

# 176
Деата,  Hug

# 177
  • София
Здравейте мили дюканчета Hug

Благодаря още веднаж на всите за милите думи, и аз имах нужда голяма от тях... че около мен повечето завистници цъкат и се вайкат - вай, вай ще си докараш някоя болест...

Вчера имах много дълъг разговор с гастоентеролога (от МБАЛ Доверие - където слагат пръстените за отслабване срещу повече от 5 бона...).
Ми той самият не си е сложил пръстен а е отслабнал 35 кг с Дюкан и каза, че това е единственото драстично отслабване при което не се налага рязане на кожа!!!
Единственото му предупреждение е, че ТРЯБВА НАИСТИНА ДА СЕ ПИЕ МНОГО ВОДА!!!!! Иначе има хипотетична вероятност от камъни в черния дроб или бъбреците...

Желая ви на всички весел и отслабващ ден!!!

П.С. Малката маймунка - опитах се да ти отговоря на лични, ама ти е пълна пощата...

# 178
здравейте  Praynigмного сам щастлива тази сутрин кантара ми показа че сам 55.70 пак да доло радвам се от успеха ми ощте сам на ударния етап newsm78 мисля   да минавам понеделника на 2 -ри етап.приятен ден ви желая а и отслабващ ден ..благодаря на всички че ми отговорихте за това което не сам знаела ако тук не бях се включила нямаше да успея ,но аз вече успях с вас  newsm03,Благодаря ви на всички дано всички да постигнем желаното тегло

# 179
  • България
Деатка красавице Честит Рожден ден!  Желая ти да си здрава! Обичай и обичана бъди newsm59   bigdance2 newsm38
Хей хубавелки сте бе момичета, с тия фотоси сте един голям стимул и радост за всички ни  smile3501
Отчет : След поправителната дюканска сесия си задържам на 54, ако се понапъна може и да смъкна малко, но майче спадам най-вече на акъл rotfImbo
Альооооооооо Чатъркитеееееее какви са тия ракии от сутринта бре?  Heart Eyes Айде да не почвам и аз с ерес от сутринта  beer нали съм в 5-та доживотна    love001
Слънчев и топъл уйкенд милички newsm51

Общи условия

Активация на акаунт