Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 560
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте красавици, 

Доста време стана само ви чета. Време е и аз да попиша, а?
Инак сте ме отписали ....... Mr. Green

Жива съм, здрава съм /доктора тъй рече - изследванията са ми перфектни/ и от два дни с 1 кг по-малко. Пофалиф съ  newsm44

Май метаболизма ми влезна в ритъм, на 10-12 дни килце   Mr. Green   Дано продължава все така, че края му се вижда. /Специални   bouquet за Ривелка./То хубаво, ама после следва 3-та, а мен толкова много ме е страх  newsm50  . Чета книжката, от тук от там. Следа и препрочитам всеки пост на третофазничка, и пак ме е страх.

Сега да ви  Hug Hug Hug. Няма да изброявам имена, ама едни красавици видях, едни усмихнати, заслабнали, щастливи красиви красавици     

Деата - Честит рожден ден.Бъди здрава,красива, щастлива

# 151
ДЕАТА, hbday baloniДа си жива и здрава,много късмет и свалени килца!!!
     ФИЛЮДЧЕЕЕЕ,благодаря ти миличка за хубавите думи.Абе аз,че свалих доста,така си е,ама какво да направя,сега ям,ям,пък свалям и не мога да кача. cry Rage  People No Good newsm77

# 152
Цоци мила ти за сладичко се мъчиш, а на мен така ми се е припила една ракийка Drunk

В 9:10 ч.  Mr. Green

Смеете се вие смеете се, ама в нашата маза отлежава едно буренце кайсиева ракийка, а аз на кола лайт ooooh!  Wink
Тоя Дюки значи що не я измисли тая диета направо от трета фаза от галата   Heart Eyes

# 153
Добро Утро, дружинка!

Деата, Честит Рожден Ден! Желая ти много щастие, здраве и успехи!

Честито на Цоци и Филюдка, а и на всички останали за минусчетата!   bouquet

Цоци, явно онова "сладко сплескано" от снощи е повлияло.  Laughing

тази_сащата, и аз като хапна нещо нережимно и си го броя за гала. Третата си е по-сложна от 2ра - все мисля какво ядох и какво трябва още да ям... newsm78

весито, за мене си изглеждаш перфектно, точно колкото трябва.  Simple Smile Може би хората го казват, защото те познават от преди и за тях разликата е много фрапираща.

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 15:43 от blumchen_fee

# 154
  • София
иха кога изписахте 8 страници

# 155
  • софия
иха кога изписахте 8 страници
Ей ся. Mr. Green
Деатка,слънчице,честит рожден ден!!!Бъди щастлива!Щях да поръчам на Джонката да ти направи серенада,ма не си дига телефона,гадта мръсна. Hug Heart Eyes Hug
Абиииииии,а ти мен уФажаФъш ли мЪ?

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 10:29 от СлаБе

# 156
  • Варна
Здравейте  Hug
Плановете ми за пейката на шестичките не се осъществиха. Confused Очаквах го аз, то не може всеки ден по -1кг. , но се надявах все пак. Crossing Arms Silverfox, ти ще ме дърпаш май, не аз теб Laughing
Аз пък съм зажадняла И за слядко И за ракийка  Embarassed - сладкото ОК, поне има режимно такова - да заллъже... ноооо ракийката - няма как. Ако някой измисли режимна ракийка да сподели, може и да я патентова, като гледам ще има пазар Joy
Хубав, усмихнат и отслабващ ден на всички. smile3558
Деата,  newsm59

# 157
Деатка,слънчице,честит рожден ден!!!Бъди щастлива!Щях да поръчам на Джонката да ти направи серенада,ма не си дига телефона,гадта мръсна. Hug Heart Eyes Hug
Щот та сприварих.  smile3534  Клик.

Въх, с таз ридакция, за малку да н'тъ прочитъ. Уфашафам та и та обичам. Ти си ми любимото уфса.  Two Hearts Обаче с вчерашния колаж така ме респектира, че не ми излизаш от главата.

Хайде сега, аз редактирам. Еспешъли фор ю. Да не се фръцкаш, че вече си опасно сексапилна и ще предизвикаш катастрофа.

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 10:27 от Abrakadabra

# 158
  • софия
Щот та сприварих.  smile3534  Клик.
ФРЪЦ! Crossing ArmsДе шЪ сЪ мери мойта УФСЪ с твойта фолк певачка.МноУ ясно,че на теб ще ти вдигне. Whistling

П.П.ШЪ замола нЕкой сведующ да ме изхвърли и хвърли пак в чата.Иначе е мноУ голяма вероятноста да оспамя прясната ни темичка. Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 10:27 от СлаБе

# 159
  • Бургас
Здравейте!  Hug
Много снимки видях ,от хубави все по -хубави!  smile3501
Люси,Изида,Слабе,Мрънчо,страхотни сте!
Деатка,мила,честит рожден ден!Да си жива и здрава,винаги усмихната!  newsm59
Игибери,изварата на СТАРС наистина е ужасна.Никога не си взимайте такава.Не само лъжицата остава мазна,ами чак по небцето ти залепка гадната мазнотия...все едно си лапнал лъжица с маргарин,а не с извара  Sick
Аз си купувам насипна извара от Пикадили-наистина си е обезмаслена,само дето е малко солена.Или на Дядо Либен-Фитнес.

# 160
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Некъв флирт тука усещам!
 smile3516 Завист силна мъ трисе!

# 161
  • София
Здравейте и от мен!

Deata, честит ти рожден ден!!!!!!!   bdbaloni   hbday 

СлаБе, Абракадабра, и аз изплакнах очи на аванта! МолЬ нИ мЪ бийТИ!  Praynig Пристрастена съм към ДжоувитУ и Акселчо!

# 162
Здравейте на всички! Аз попътувах малко, но вече се завърнах отпочинала и поотслабнала  Simple Smile Бях си режимна през цялото време и кантарът ме възнагради с -2 кг за почти една седмица. Ех, как да не го обичаш този Дюкан!

Честит рожден ден, Деата! Много здраве и успехи ти желая!   bouquet

Сега ще се върна назад да прочета какво съм изтървала докато ме е нямало.
Прегръдки!  Hug

# 163
  • софия
Некъв флирт тука усещам!
 smile3516 Завист силна мъ трисе!
Не е бе.Чиста съм кат Вальо Топлото пред съда. Whistling
Мацки,мерси за хубавите думи! Heart Eyes
Нелсън,за гледане не шамариме,само не пипай...... newsm66

# 164
  • Варна

Peace Добре направи, че се показа - много си хубава.  Blush

Поздравявам и Ива Нета  Peace Браво!

А за Изида - нямам думи. Хлъцнах направо.

Слабе, снимката с рокличката НЕ бях ти я виждала - ми ти си прелестна просто, все тъй да се обличаш!!!

И разбира се, сега е моментът да поздравя Деата - моята любима чревоугодница, бивша колежка по изобретяване на режимно похапване, сега колежка в поправителна сесия.... Ми Джонката е ясен (макар, че кръв ми капе от сърцето), айде един букет и пожелания за любов, здраве и благополучие!

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 10:51 от dorchester

Общи условия

Активация на акаунт