Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 567
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Сега видях на Таняманя, Hug вълчите предложения.Ухаааааа,Вещи ще си има вълци почти за цяла тема. Mr. Green

Предлагам да ги изИдем ...режимни са.

Аууууу че хищна котка ......на вълци налита  Joy

Да знаете че като ходя пеша и си харесах едно такова коте като аватара на монн
и хората от плод зеленчука казаха че ми го подаряват /даже и с една торба храна искаха да ми го дадат/...обаче днес след като и мъжо се нави отивам ...и още някакъв мъж имаше там и каза че не го дава Shocked ...... много гадно ми стана

Така че монн пази котето  hahaha

# 106
    ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА И ТУНИ,
    ТУНИИИИИИИИИИИИИИ  къде изчезна, я скачай в темата за отчет!
     ЛУЧИНКА браво мила, ауууууу от лятото до сега си смъкнала още толкова много, сега си МАЦКА с главно М, разрешавам да отиваш по дискотеки,   засдлужаваш си купона. smile3501  love001
     СЛАБЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ма ти наистина си заслабнала страшно! АДМИРАЦИИ милинко, само така. newsm10 newsm51

ЕЧИ МЕЧИ    добре са ти казали, махни МЕЧЕТО, остави ЕЧЕТО. Браво миличка и успех! smile3525
     ФЕЕЛГОД - миличка търпение и ти ще станеш така елегантна, няма как да не станеш, тук който е "кацнал" е постигнал исканията и желанията си. Успех.
     ИЗИДА миличка, защо не ми се отварят снимките ти? Искам пък.......
     БАНДААААААААААА лека вечер, хаха не си мислете че си лягам, ще Ви следя от близо!
     ГУШКИ И ФИЛЮДКИ

# 107
Благодаря Филюдка...всички снимки са невероятни, няма спор и ми действате така добре на настроението , все едно аз съм тази, която е постигнала резултата, по-спокойна съм и в дни като днешния като кантара не мърда надолу, защото зная, че трябва да папкам, да слушкам и ще мръдне Joy,хей момичета, нова съм нямам месец, ама да знаете как ви обичам , каква подкрепа сте и каква краста ми стана тоя форум...дееееееее съм бляла досега... newsm78

# 108
Ще пусна един ферман , но го изплясках и в " онази " тема  Crossing Arms
Това е за всички , които все още имат притеснения дали се храним здравословно , разумно и т. н
Вид храна               Белтъчини Мазнини Въглехидрати Калории
Обезмаслено мляко         3,6             0,1           5,0                     36
Извара                              17,2           0,6           1,8                     80
Черен дроб                     20,1           5,7           1,1                    140
Яйчен жълтък                 16,1         81,9           0,3                    364
Яйчен белтък                  11,1          0,7            0,7                     50
Телешко                          20,5          5,4               0                    134
Пилешко                          21,6          3,9                0                    125
Кисело мляко  0.1%          3.2            0.1             4.3
Овесени трици                 17             7              66
Патладжани                     6.7            0.5           14.5
Домати                             1.4            0.2             4.2
Моркови                            1.7            0.3            10.5
Салата (маруля)                 1.6            0.2              2.3
Зеле                                     1              0.2               3.7
Краставици                          1.9            0.1            16.9
Пиперки и камби                  0.8            0.2            8.0          
Въглехидратите в зеленчуците се намират под форма на монозахариди, дизахариди и полизахариди. Те са източник на енергия за дейността на клетките. Монозахаридите са разтворими във вода и не се преработват от хранителните ферменти, а постъпват в кръвта неизменени.
Минералните соли  се набавят главно от зеленчуците и плодовете, които са по – богати от животинските продукти на минерални соли.
Калият - богати на калий са баклата,спанакът, салатата, зелето
Богати на калций са алабашът, краставиците, зеленият фасул, целината, салатата, цветното зеле, празът
Богати на фосфор са баклата,  краставиците, спанакът, алабашът, брюкселското зеле
Богати на магнезий са всички зеленчуци със зелен цвят, защото той влиза в състава на хлорофила – алабашът, празът, спанакът, салатата, краставиците, ряпата, доматите
Желязото е тясно свързано с най – активните процеси на клетката. То е необходимо на хемоглобина и на някои клетъчни ферменти. Намира се в по – голямо количество в зеленчуците, които съдържат хлорофил – спанак, коприва, зеле, салата, репички, краставици, лук
Сярата влиза в състава на кожата, ноктите и космите. Необходима е за дейността на жлъчката, слюнката, за нормалната дейност на жлезите с вътрешна секреция, на черния дроб и др. Източници на сяра са лукът, чесънът, цветното зеле, алабашът, копривата

Ето  само малка част от храната , която се консумира през втора фаза на режима Пиер Дюкан . Това е начин на хранене за определен период , след което се включват плодове и внимателно въвеждане на всички останали храни  

# 109
  • ул. "Мечтание"
Момичета, ветеранки и начинаещи, що не се включите тука в тоя спор леко да им позапушите устата?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=338213.0;all

Аз предпочитам да не се включвам, че  Crazy!

Така и не разбрах какво си споделят в тази темичка  newsm78 .....

Рекламират си зеленчуците хората!  Joy

# 110
Вещи вече съм 59 килограма ако може да ме промениш в таблицата благодаея предварително   bouquet
Да си рекламират зеленчуците ма да не  ни закачат мЯсото

# 111
  • Велико Търново
Добър вечер, мили слабеееееееещи Дюканки!
Прегръдки на всички Ви с поводи, минуси, задържащи и прочее, на всички, които се чувстват щастливи  hug    love001
Изида, Слабе, Lucie, echemeche  и всички други знайни и незнайни Дюканки -  smile3501 smile3501 smile3501 Вие сте просто ЗаШемЕтЯваЩи!

Ето ви малко и от мен :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8360483  - с новите дънки, които вече ми "хлопат"
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8360484  - с летните дънки като мой коректив (няма да ги зазимявам, ще стоят за още сравнения)
Лека вечер на всички!

# 112
  • софия
Тъй,тъй...уж казах,че няма да пиша при тиквите и зелките,ма то не се трае.Изцъках се и аз. Mr. Green
Ива_нета,то не останало от бутчетата нищо бре! WinkКолко си висока и от къде ще сваляш останалите кила?На мен ми се виждаш супер в момента. Peace

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 00:01 от СлаБе

# 113
СлаБе къде ти е аватарчето  да си го върнеш
каква е таз овца?  Crazy
То в тази тема май само дюканки нахлуха Laughing

# 114
  • Пловдив
 Момичета невероятни сте и вие и резултатите които постигнахте. smile3501 smile3501 smile3501
Аз влязох да покажа моя снимка , но след всичко показано до тук оставам безмълвна smile3505
Само държах да ви кажа, че много ви се радвам и добре, че ви има  newsm51

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 23:50 от mrancho

# 115
  • софия
Ривелкоооо,тъкмо се засилих да ти пиша.Дай да си спамиме в нашата тема,при зеленчуците не ми идва музата. hahahaКак каква УФСЪ,че то си пише.....стръвница. Mr. Green
И няма да ми кихате около аватарчето,че зима иде.ШЪ ми издухате перушината и ще си зъзна.Аааа ма ха. Crossing Arms
Мрънчо,пускай снимки,кви са тези приказки.Тука сме такива любопитки,а нали знаеш,че всяко грамче е победа. Joy

# 116
Искрено възхищение към всички момичета (не изброявам имена, за да не пропусна случайно някого) показали снимки и завидни резултати!!!  smile3501
Това е един истински емоционален ритник! Аз като съвсем начинаеща тук черпя невероятна сила и вдъхновение от вашите резултати!!!
БРАВО и все така!!!  newsm51

# 117
Цитат
Мрънчо,пускай снимки,кви са тези приказки.Тука сме такива любопитки,а нали знаеш,че всяко грамче е победа
smile3521 smile3508
СлаБе не става да спамим тука,че колко вълци има заредени  Joy Joy Joy
шЪ ти погнат аватарчето Joy

# 118
  • Пловдив
Ок навихте ме  Hug
Преди- http://media.snimka.bg/1053/008361195-big.jpg
Сега   - http://media.snimka.bg/1053/008361198-big.jpg

Днес имахме гости и нямаше как да се снимам . Тези дни ще направя по-пресни снимки  Embarassed. Цунки Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 00:27 от mrancho

# 119
Мрънчо определено имаш голяма разлика.
На снимката -сега -си много чаровна Flutter и детенцето ти е много сладко  love001

Общи условия

Активация на акаунт