Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 568
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 120
ОПЛАКВАМ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ГОЛЯМ ГЛАД ЗА СПАДКО ...МЕ Е НАЛЕГНАЛ
аз никога несъм била "голям любител на сладките неща " 101 кила направих най вече със соленки бутер баничкаи и подобни .... а сега така съм освирепяла че даже в кухнята влязох ...и кремкарамел направих ... за да не ми го изяде щерката му сложих извара ...след малко ще вида го за гад съм забъркала ....
не съм в ПМЦ снощи спах  newsm78 newsm78 newsm78...що се повредих така ...
 newsm78 newsm78 newsm78....може би ако не ядех нощем ... през тези 7 месеца щях да сваля не 30 ... а 40 кила ...

# 121
Цоци , ще ме умориш  Joy
Е нема такова чудо като крем - карамел с извара  hahaha Очакваме с нетърпение и снимки и  рецептата  hahaha

# 122
Nelly# ....амиииииииии ...сега го омитам ... излезе нещо "благо сплескано "....иииииииииииии не моного изгоряло ...ама изгоряло не изгоряло ...ще го ям ... а утре ще стържа тавата ... или ще я сменям

може да е 'нещо сплескано " ...ама си ги ям сама ...инче откакто съм на режима ...колко ктрем карамела съм направила един несъм изяла ...тия двечките у нас ...ме изпреварват че има случай за мен остава само тавата за миене ...

# 123
Обичам вечери като тази - седя си на компа и си разглеждам снимчици отново и отново...  Party
Lucie, Слабе, Izida, Nelly, Горда, Iva_neta, Mrancho (дано не забравих някой  Praynig) - СТРАХОТНИ СТЕ, момичета, просто думи нямам, невероятна промяна ... smile3501 smile3501   smile3501 newsm51

Цоци, вечерно време чакам вече с нетърпение твоето включване - винаги ме развеселяваш...  newsm51

Лека и отслабваща нощ на всички!

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 01:13 от blumchen_fee

# 124
blumchen_fee .... аз съм като странна разновидност на вампир ...след 12 часа ...освирепявам за работа .... купони ....или сладко ( тази нощ установих последното ) .... не е нормална тазя работа ама .... кво да направя няма да си сменям навиците и имиджа след 22 евро години ...

абе ако почна да освирепявам и за секс .... няма да се откажа от малко промяна ....

hahaha hahaha hahaha.... май скоро трябва да минавам в ТРЕТА ...иначе ако взема са сваля още 10 кг ...ще се сбръчкам ...и у нас ще е вечен Хелуйн ...

# 125
  • София/Осло
Отчетче
кафе с мляко, пържолка
задушени месни хапки и фанта лайт
"друсан кебап" с яйчена салата, спрайт лайт
1 литър чай
Това е  Laughing
Страхотна разлика на снимките видях, браво момичета!!!

# 126
Lucie ,аз нямам думи за тези две снимки ,които си качила,милинка.БРАВОС!!! Ама да те питам ,как така накара тази мацка от плаката на стената да застане пред стената ? обра ми точките абсолютно ! направо си за щестица ,душата.
ама и Izidaхубавица , Слабе, ма мило,верно си ми слабичко.Горда(сега знам що си толкоз горда.Имаш право ,слънце .Много си готина),Eche-meche(Aз пък мече не виждам),ти си като газелка.и тази хубавица Padme много чар,много нещо.Много ви се радвам .Така ме надъхвате и ми помагате.Благодаря ви девойчета и Туни.
Еtomira,т'ва пиЛе на сол ми е любимо.ям го през ден.трябва да ми дават солта в магазина с намаление вече.
Мonnnn,историята с твойта дружка ми вдигна настроението и за никакви бири не си мисля.То за какво ми е бира ,като ви чета веселите случки.И а Цоцето като напомпа тези цици под колата и като изсипе торбата със смешки....Тука май трябваше да кажа :БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИНКИ!!! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 06:48 от pepi1974

# 127
добро утро   bouquet

искате ли кафе Laughing 

хубав ден  love001

# 128
  • В сърцето на любимите мъже!
Цоци,  Joy и аз така бях снощи...
ометох 1,5 кг кремче от кисело мляко с желатин, ама поне ми дойде най-сетне (с голямо закъснение), че вече бях купила тестове за бременност. То не, че е страшно да съм и бременна, но сега баш хич не е планирано и не ми се щеше.

Добро утро на всички, приятно кафенце и лек петъчен ден от мен.

Само да се оплача как в Кауфланд искаха да ме саботират... Купувам си извара от тази насипната - почти две кила и добре, че синът ми пожела да я опита. Опитвам я аз, а тя мазна, мазна и мирише на свинска мас..... Ужас... Оставих я, не беше редно, щото ми я бяха претеглили и опаковали, а аз я оставих някъде по рафтовете, ама какво да я правя... След това си взех опакованата на Пършевица и на Старс и да ви кажа на Старс също има мас вътре. Даже и да не е мас, може и маргарин да е, но е ужасно мазна, остава мазна лъжицата като си сипвам.... и вече не знам от къде каква извара мога да купувам. Вие забелязали ли сте такова нещо.
Смея да отбележа, че аз не съм вманиачена на тези неща (знаете, че ползвам домашно обезмаслено мляко), но тази извара наистина беше МНОГО мазна.

Напоследък и аз прекалявам с подсладителите и ми излизат киселини, та мисля да ги отказвам, само да видим как ще стане... че то лакомията ми... уф...

Кантарът иначе не мърда засега, но се надявам снощи като ми дойде да почне и той да играе...

Целувки и водичка....

# 129
Добро утро на всички
Петък е ади надигайте се деееее
искам пресни протеини че съм гладна Joy
Гледм сте сервирали кафето, аз пък ще почерпя с кекса на тони и един пресен и топъл протеин
Обичам ви  Hug Hug Hug

# 130
Cote , първо си изпий кафето после яж , де  hahaha

# 131
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Уууууууууу, къв запечен протеин за закусак, мерси!  Hug

Добро ви утро дами и господин!   bouquet
Минавам да кажа, че съм жива и ви следя, че четвъртъка си изкарах добре и всичко за сега е ОК.
И да се оплача, че днес се събудих с неприятно главоболие, което се надявам като пийна кафенце да ме отпусне.

Айде лек, режимен и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 132
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Мммммммм Петък станалооо!

Отиде новата темичка на Вещи  Laughing  Вещи, къде си беее? Heart Eyes Много рядко пишеш!

Аз кафе пих, така че ще гризна малко протеин от на Котето.

Чакам МЦ и ме гонят бесове и плюсове  Rolling Eyes

# 133
Добро утро на всички Hug
Мен ми е криво тази сутрин,защото кантарът ми показа 1 кг повече. Вчера новото, което прибавих към храната си беше рулца от раци. Вече не знам какво става. Днес ще си правя риба, защото рядко ям и си мисля дали това пиле нещо вече не помага и дано да размърдам малко грамчетата, че така ми се реве. Тази седмица съм ПЗ и през тези 5 дена съм качила този кг.

# 134
  • софия
MamaTzveti, nяма страшно, и аз съм така в ПЗ, не винаги но два три пъти ми се е качвало едно кило, после в П дните - бам и го няма вече завлякло със себе си още едно.
Аз днес нямам минус, но съм спокойна.

чакам си триците да ми се накиснат в к. мляко.

Голяма целувка за всички ви!!!!!
Добро утро и хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт