Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 561
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро на всички и от мен!
Честита нова тема и благодарности на всички, които са я сътворили. Лек и успешен Петък. Hug

# 136
Добро утро и от мен слабеещи дюканки!
     И аз да споделя нещо:Омръзнаааааа ми!!!Вече вълна ми изникна на устата по 5 пъти на ден да обяснявам режима на разни "неграмотни"-ци."Ауууу,ама ти вече си свършила,като ходещ скелет си!Лелелее,ами с тази диета холестирина ти сигурно е до небето,а да не говорим за кръвното...."ит.н.и т.н.Сто пъти обяснявам,че преди режима бях хипертоничка,с висок холестерол,с коксартроза и с една торба други болести,а сега от 5 м.съм без нито едно хапче-с нормален холестерол,не мога да докарам кръвно 120/80,а е -110/70 и вървя като кон,дори хвъркам.Вярно е,че свалих доста и още 2 кг.,които сами си паднаха в ІІІ-та,ама чак да съм скелет....Вие какво ще кажете???? Praynig

# 137
Добро утро на всички
Аз вече съм четвърти ден в ударна и съм -3 което мисля че е добре. Сега имам два въпроса към вас които сте ветерани. Понеже живея в малък град за мен е проблем да намирам кисело мляко с 0.1% масленост. Съседния град в който има БИЛА има такива но ми е доста неизгодно да ходя през ден там само за това. Аз миналата седмица ходих и си купих но ги свърших вчера. Почивните дни сигурно пак ще се заредя но за днес и утре нямам. При нас най ниското е на Фермер 1% което се намира трудно но все пак се намира а другото е 1.5%. Знам че не е режимно но искам да попитам има ли някой да е ползвал по висока масленост в млякото и това да не му е попречило. Страх ме е да не върна изгубеното тегло.
И още от утре вкарвам зеленчузите. И тук и в книгата четох че е най добре да карам 5/5 - въпроса ми е - 5 дни един след друг ПЗ и после 5 последователни самоП ??? Това ли е схемата??
Ами това е от мен - много се радвам на снимките и успехите ви:)) Нека все така продължаваме.
Предварително благодаря че ще ми помогнете. Лек и успешен ден на всички.

# 138
Добро утро и от мен!!!
Много съм щастлива smile3521 днес още едно килце се е стопило от крехкото ми тяло smile3508 вече съм 61кг. По калкулатора на Дюкан трябва да спра тук и да влезна в трета фаза, но мен ми се ще да стигна заветните 58кг.  newsm12 пък и тук по форума четох, че някои мацки в трета качват някое килце, та ако стана 58 ще имам някое и друго килце да кача, ако кача  newsm78 надявам се да не  newsm03 Пожелавам ви хубав петъчен ден  newsm51 Много  Hug

# 139
Изпуснах тотално миналата тема, сега в тази чак на 7-ма страница успявам да се включа BlushКантара два дни се върти около 73 кг.Ако и утре ги покаже ще сменям лентичката.Иначе съм си свалила пилатес и почвам да правя упражнения, че да се стегна малко.Засега държа фронта, но си мисля, че сле още 5 кг.на нищо няма да приличам/учудващо, че след 18 свалени килограма не приличам на пихтия/.

# 140
  • В средата на времето
Благодаря на всички ви за хубавите думи   bouquet Grinning
Слънчев и отслабващ ден от мен  bouquet

# 141
deata, честит рожден ден!  Party
Бъди здрава, много щастлива и обичана!
Всичко най-хубаво ти пожелавам!

# 142
Добро утро и от мен.
Това ми е трети ден първа фаза и съм -1кг. От утре мисля да започна и със зеленчуците.
Цоци мила ти за сладичко се мъчиш, а на мен така ми се е припила една ракийка Drunk

# 143
Цоци мила ти за сладичко се мъчиш, а на мен така ми се е припила една ракийка Drunk

В 9:10 ч.  Mr. Green

# 144
            ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА И ТУНИ,
            как е настроението днес. При мен, след вчерашните разкошни снимки, настроението е на 6 пък и днес е петък - да не го забравяме, на котенцето от сутринта се е погрижило за нашето настроение.
            КАТЕ - да 5/5 ще рече 5 дни месо и зеленчуци/ 5 дни месо, правилно си разбрала. А колкото за киселото мляко, според мен, знам че не е режимно много, но когато не можеш да си купиш мляко 0.1, купувай си 1%, само че не прекалявай. Виж сега, един път ако ходиш да си пазаруваш от по-големия град, просто се зареди със 7-8 млека, те би трябвало да ти стигнат за една седмица, НО в краен случай и от другото да хапнеш не е голяма беда, само че трябва да се внимава.
            ТУНИ къде се затри пак бе момче?
            Така, аз сутринта мога да се похваля, -1 кг. съм, истината е, че започнах да смъквам съвсем бавно, но по- добре бавно, отколкото никак. Аз съм инат и си продължавам.
            ВЕСИТО 5, кой каза че си отслабнала ТОЛКОВА много, аз те виждам една кукла, а и ти си минала вече в трета. Така, че дръж се здраво и не слушай кой и какво ти казва. Може би
завиждат мъничко, а? ФИЛЮДКА
            МОМИЧЕТА размърдайте се малко - петък е, че предния бяхте много постни, а при нас МЕСЦЕТО е на почит!Хаха
            ОБИЧАМ ВИ И ВИ ГУШКАМ ЗА ЛЕК И СПОРЕН ДЕН!!! ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ!
АБИ, много те моля, кви са тез ракийки,кви пет лева,направо събуди в мен чувства заспали!О, Аби сори, друга била виновницата за ракийцата я да си вземи порцията моля fight
            ДЕАТА - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, пожелавам ти всичкото добро на земята, да си винаги усмихната и влюбена, а днешният ден да е прекрасен! С много обич от ФИЛЮДКА! newsm51  love001 newsm59  party023 newsm59

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 10:35 от ФИЛЮДКА

# 145
Да ви кажа мили мои,че се оказах напълно неподготвена за 3-та фаза.Вече повече от 3 месеца чета темите и се ограмотявам ама някак си не се задълбочавах да науча повече за трета фаза.Казвах си ама то има толкова време до тогава и така.Като резултат на това може би вчера имах ден на прегрешения или греша? Значи менюто ми напълно изключи всякакво месо-ами не ми се ядеше EmbarassedПрез деня хапнах канелена сладка ( с трици и подсладител),1 мляко Верея 0.1%,една краставица и сирене, ама май доста над 40 гр (може би около 100 гр).Колежката имаше повод и беше донесла какво ли не...Ама аз обикалях масата и реших да си хапна малко фъстъчки.Малко малко ама 50 гр.може би ги изядох.Вкъщи хапнах салата с домати и краставици и още едно мляко.Затова реших да сметна този ден за гала. Дали правилно подхождам? Искам да ви кажа,че въпреки че не съм яла месо не съм била гладна нито за секунда.Днес ще направя протеинов ден за баланс. Как мислите?

# 146
Добро утро
да си кажа ...след среднощното освирепяване ...и тъпкане ...
тази сутрин кантара кове 71 кг ....
шЪ я БУТАМ таз линийка .... ( в дни показва това дръг пут чакам поне 3 -4дни да се потоврят показанията ама сега нема да чакам )
значи
7 месеца 18 дни ...ПРЕБОРЕНИ 30 кила ...
ОСТАНА ЕДНО ....  направо пея "БОЙ ПОСЛЕДЕН Е ТОЗИ " ......

# 147
  • Тракийка в Софийското равно поле....

Deata, честит рожден ден, мила красавице!  Hug  bouquet Пожелавам ти прекрасни емоции, сбъднати мечти и много любов!

Кати 95, не е хубаво да е постоянно, но мисля, че в редки случаи употребата на мляко 1% не е фатално. Дори си мисля, че тук имаше момичета, които караха на такова  newsm78.

В 9:10 ч.  Mr. Green
Ми що пък да не  Blush. Мен даже и други неща ми се правят  Mr. Green hahaha
Цуни-гуни Абинцеееее.
Цоци    bouquet Heart Eyes Hug Браво, браво геройке!

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 09:47 от Tatitt

# 148
Деата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН           
Цоци бравосссс още една идея ти остава до целта Hug

# 149
АБИ, много те моля, кви са тез ракийки,кви пет лева,направо събуди в мен чувства заспали!
Не бях аз. Цветимира беше.  hahaha Обаче както се прозявах и четях мързеливо темата, веднага си отворих очите от поста й. Цвети, Цвети..., Халкохоличка такава!  hahaha

Татиттко, раничко ми се види, бре. Поне 11 да беше.  Joy Обаче другите неща, ммм...  newsm03
Млясвам те за хубав петък и отивам да ти търся пОртеини, че наистина беше самата намръщеност на онези снимки.  hahaha

Вчера имало много снимки. Коя от коя по-стимулиращи и шокиращи. В най-добрия смисъл.  Simple Smile Страхотни сте!  smile3521   smile3525

... вървя като кон,дори хвъркам.
Три пъти го чета хъркам, вместо хвъркам и си мисля "Егати обратния ефект!  #Crazy "  Joy

Деатка, виж мила, кой иска да се присъедини към моите честитки, прегръдки и целувки за теб.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт