Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 544
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 225
            ЛУЧИНКА, имаш право,НО, нека стои там докато започне да пада. После ще ода да си купя новичка!

# 226
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Кво става, нова тема, кога сте я пуснали.. аз що така пропуснах.. омотах се..
минава да се разпиша, да ви държа под око...

Искам среща във Варна, ходи ми се на кръчма с ВАС мили Варненки!

Деаткааааа Hug Hug Hug, прекрасна, Честит ти празник!!!
В края на деня ти пожелавам много щастливи мигове, любов и още нещо!  bouquet

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 22:36 от katyadjin

# 227
lucie сега ти видях снимките #Crazy #Crazyне мога да повярвам че си ти!Наистина ли си ти?Нямам думи затова ще млъкна...просто паднах!Изглеждаш с 20г.по млада.Страшно гадже си,само така! newsm10
Дани  bouquet  bouquet  bouquet

# 228
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy Crazy за половин ден ви изпуснах от поглед и .....
бРъже бЕгате бре  Whistling шЪ вЪ настигна с чет4ене, а дотогава  Hug и  Heart Eyes и   bouquet

# 229
фолииииииииииииии размахай пръчица че имам нужда от тебе задържам от 100 годиниии
Аз от 200.За мен два пъти.

# 230
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Simple Smile Нямаше ме два дни.. освен, че нямах Интернет от Сряда.. вчера пък към обяд си намерих колата със счупено предно дясно стъкло (нищо не е откраднато, даже не е пипано вътре). Веднага ходих да завеждам Щета при Застрахователя.. взех си Възлагателно Писмо за "Еура Тек" и след обяд направо ходих да ми го монтират. И там проблем де - докато сваляли остатъците от разбитото стъкло можело да се счупи една част, която струвала 200 лева Simple Smile Аз им казах да ми сложат стъклото в багажника.. те разбира се ме послушаха, и си тръгнах. Няма смисъл да ВИ казвам, че за да се смени стъклото тази част въобще не се сваля - просто ако мине номера! Колко ли Хора разбират до долкова.. и колко биха дали 200-те лева без да питат! А става въпрос за Официалния сервиз на марката за България - където взимат около 30 лева на час за труд! Ха-ха-ха! Снощи се обадих на Баща ми за помощ и сменихме стъклото за 10 минутки, пред блока! Днес едвам си изчистих вътре колата от стъклата.. а и аз нали съм луд на тема "Чиста Кола" - още по-сложно стана Simple Smile Но.. няма да се спасите така лесно от мен - сега съм тук и ще ВИ ядосвам пак Simple Smile

До "Deata" - Честит Рожден Ден

До "labello" - Много си любопитна пък (разбира се, че давам само акъл.. аз ако можех другото - щях и него да правя. Но засега само си лялям..)

До "nelsun" - Добре де - в краен случай и Кака ще ТИ викам - важното е онова другото Wink Харесва ми като си ядосана, което май не е добре..

До "oblacheto hey" - Намали солта колкото можеш - чак изцяло да я спреш няма да стане. Просто не добавяй допълнително..

До "cvetimira" - Къде ТИ е волята? Да не си я концентрирала другаде? Хъм..

До "svetlaa" - Надявам се, че ще успееш да промениш начина си на мислене, относно храненето. Това го казвам по повод факта, че е по-трудно да се запазят дадени килограми, от колкото да се достигнат (говорим за отслабване разбива се). Жалая ТИ Успех Simple Smile

До "ФИЛЮДКА" - Видях ТИ снимките. Може би е безсмислено да казвам, че разликата е голяма - това е очевадно Simple Smile

До "Izida" - Последните килограми са най-трудни за сваляне - без значение колко са Simple Smile Стара мъдрост. Инат и това е Simple Smile

До "svetlence" - Аз - миличък? Забравих вече как е..

До "Lucie" - Е няма такава разлика. СУПЕР!

До "СлаБе" - ТИ ме разби! Евалата. Направо си наполовината.. уау..

До "mrancho" - Видях, че някой ме е изпреварил Sad

До "pepi1974" - На мен пък защо Благодариш? Аз нищо не съм направил! Егати какъв съм изрод.. Човек да ми Благодари.. аз и това да не искам.. мани-бегай - тулуп!

До "cote" - Егати протейна! Нали ТИ казах да не показваш мой снимки? Сега кажи как да обясня на "nelsun", че нямам сестра?

До "Inat4o" - Имай търпение, бъди стриктна и ще успееш! Жалая ТИ Успех!

До "tanq09" - Голяма борба ще падне и при ТЕБ с последните килограми. Само не се предавай Simple Smile Ще ТИ стискам палци..

До "santra" - А леле, колко си кльощава..

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 21:19 от tuningmania

# 231
cote , аз имах същият проблем ,задържането при мен продължи повече от 20 дни,а уж спазвах всички предписания...след като прочетох тонове писания за обмяната ни и мнения събрах на кого ли не, минах почти само на рибно месо,пиех по литър зелен чай (доказан подпалвач на горене на мазнини)и нещата потръгнаха. Пробвай ,може пък да стане
Успех  Grinning

# 232
Цоп! Simple Smile

Ето ме и мен значи - новоизлюпена Дюканка със стаж половин месец. Четох, четох, чееееетооох предишни теми, нямате изчитане, хехе, затова пристигам директно. Значи, моя милост е свалила 3 кг в първите 5 протеинови дни и туй то. После с мноого въображение а-ха да загубя още един кг, ама не би.  Така че съм заковала сега на 60 кг в очакване на МЦ. Rolling Eyes Опитвам се от 63 да стана 53, дай Боже, амин! Mr. Green
Немалка утеха е новият панталон с два номера по-малък. Simple Smile Искам да ви питам има ли сред вас някоя Дюканка, която е и Хашимотка (като мене), за да сподели челен опит и как се отразява тази диета на заболяването. Щото се оказва, че свалянето става бааавно  и мъчително.
Засега толкова, но ще наминавам най-редовно. Голям стимул сте, ей. Браво, браво!  bouquet
Поздрави:)

П.П. Тюх, нещо не ми се получава линийката. newsm78

# 233
  • софия
Тунинг,никакъФ шанс да ме ядосаш с тези приказки.  smile3521
Гуудииииии,не се хаби да четеш от днес.Ще ти разясня с една-две думи.Пиене,мъже,рожден ден и лиготии до шии. Heart Eyes
Мооооон, Heart Eyes Фоли пак зачезна,ма аз от сърце ще те лупна с една бухалка. Mr. GreenДано ти е на късмет. fight
Ай,потупана си,започвай да сваляш.....веднъг. smile3513
И нали съм добра,малко Ленчета и Ленчовци за дружината.
Марги_с,добре си ни дошла Laughing.3кг. за 5 дни и това ако не е постижение,здраве му кажи.Да дойдат баш ветеранките и може би ще ти отговорят на въпроса.

# 234
До "ВСИЧКИ" - Отивам до "Фантастико" за печено пиле.. не издържам!

До ""Margi_s - Сложи си точно това в подписа и ще излезе линийката:
Код:
[img]https://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wMMfO37/weight.png[/img]

До "СлаБе" - Да пробвам ли пак?

# 235
  • софия

До "СлаБе" - Да пробвам ли пак?
Ади де,ма как ще ти даде сърце след това Ленче дет ти пуснах? hahahaИначе ,винаги съм готова box

# 236
Хее, ама сте скоростни Simple Smile  Simple Smile

Етоо, и със свястна линийка се сдобих, благодаряя.
3 кг за 5 дни, после 10 дни - нъцки, но предполагам, че по-малкото килограми се свалят по-трудно, без да броя гадното Хашимото.
Отивам да мезна и аз нещо, че ми гладнее...
До утре.Simple Smile

# 237
Съкровищаааааааааааа   Heart Eyes Петък ееееееееееееееееее ...тоя път не лъжаааааа
ЗА НАЙ НЕПОСЛУШНИТЕЕЕЕЕЕЕЕ  Mr. Green
Обичам вииииииииииииии  Heart Eyes

# 238
Добра вечер от мен...минавам да се разпиша....нямаше ме 2-3 дена,ама то щото работа  изникна и.... От понеделник съм в отпуска...и отивам да си вея отслабналото  дупе из планинските курорти Simple Smile

Лека и отслабваща Simple Smile

Да поздравя роженници,ако имаме такива...всички с минусчета...
Добре дошли и успех на всчички нови....Бъдете режимни и ПИЙТЕ ВОДА    Hug   bouquet

# 239
  • София
Много постничко за петъчния купон бре хора!!!
Добре, че Дорчестър пусна некое и друго плакатче и Тонито да ни отсрами малко от малко!

Туниннннг, съчуствам ти за оторизирания сервиз ... колко каша съм им изсърбала на скапаняците от Аксон, няма да повярваш - за последно ме обрулиха точно преди петдневната ми отпуска и колата даде в Турция същия дефект Close, с който им я закарахме - в турския сервиз я оправиха за 20 мин. (някакъв датчик), че и не поискаха да ни вземат пари.....

Ади лека нощ, бързам да лягам - установих че нощем отслабвам, сигурно защото спирам с това големо плюскане  Joy (на режимности де)  sleepuu

Желая ви на всички да се събудите утре с голяяяям минус на кантара!!! Много ви обичам!

Общи условия

Активация на акаунт