Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 486
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 450
  • София
их забравих да се похваля
че днес правя 1 месец с вас  Hug
иобщо 9 кг свалени

# 451
fayza,радвам се,че има и друг (и то опитен) вегетарианец,който да ме насочи.Благодаря ти,ще пробвам от всичко Wink  bouquet

# 452
Леле, а уж тук всички сте големи хора...

Искам да ви кажа, че АЗ прочетох книгата, няколко пъти, прочетох и първата страница - няколко пъти, прочетох и няколко статии, обяснения и т.н. и всичко става ясно, всичко е лесно и просто. КАКВО ТОЛКОВА СЛОЖНО ВИДЯХТЕ?!
не, наистина не разбирам -
каква марка кантар да си купя - в Технополис, Пикадили и т.н. ще ти кажат,
какво било течен подсладител - питай гугъл! (така де, малко усилие се иска за това)
къде да намеря ескуиза фитлайн - в магазина за домашни потреби разбира се, там продават храна!
Мога ли да ям тиква - е как да не можеш, тя тиквата е като месото, въобще няма захар в нея!
Мога ли да пия кафе- твърдо не, защото не е като да пише, че можеш някъде!
Мога ли да ям пилешки кюфтета и кебабчета от супера - ами разбира се, те са изцяло от пилешко месо!
Човекът пределно ясно си е изборил какво може и ако го няма в списъка -значи не го може. А вие ако искате яжте го Simple Smile

# 453
Добре извинихме се,аз лично прекратих спора,не виждам причина да се палите повече,разбрахме,ще четем книгата  Peace Peace Peace

# 454
Жалко ,че съсипахте темата! ooooh! Това наистина са тъпи въпроси.Преди една година беше друго. Whistling Cry Чудя се ,как все още момичетата имат нерви да ви отговарят.
Половината от вас ще си върнат килограмите ,сигурна съм.Въпросът не е само да се свалят ,а да се задържат успешно.
По повод седянката ни "didikar" много си грешка тя въобще не е в темата.
Лек ден !

# 455
  • Costa Rica
fayza,радвам се,че има и друг (и то опитен) вегетарианец,който да ме насочи.Благодаря ти,ще пробвам от всичко Wink  bouquet
И аз не съм много опитна, дюканствам от 20 дни, но се ровя из нета и чета много. Ще ми е интересно дали ще успеем. Засега - да!

# 456
Tristania,четенето на книгата ще ти бъде от голяма полза,ще имаш чувство за сигурност в усилията,които полагаш. WinkА тя изобщо не е скучна,Пиер Дюкан е добър психолог,знае как се мотивират лакомници Laughing

fayza
,ще успеем със сигурност,само че с малко повече лишения.Лично аз,вече не мога и не искам да се отказвам.Успех! Wink

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 18:14 от Midnight Blue

# 457
  • В сърцето на любимите мъже!
Честно, направо ще умра от смях...

Joy Joy Joy Joy Първите дни на тази диета наистина са страхотно изпитание за нервите и май много хора се провалят точно там...
верно гладът за сладко е страшно нещо...

Midnight Blue, ако ще правиш компромис с нещо, нека да е риба, тя е най-безобидна от месата, ако изобщо може да се нарече месо, а и е много полезна! Все пак моето лично мнение е, че тази диета не е за вегетарианци. Успех все пак!

Didikar, надявам се, че ще успееш да свалиш кг-те, които си поставила за цел, но понеже от почти 3 месеца следя тези теми доста подробно, статистиката е показала, че запънеш ли се така в началото и започнеш ли да влизаш в глупави спорове и конфликти, се проваляш и в диетата! Не ти го пожелавам, не ми се струва, че твърде много изисквания имаш към непознати хора, които всъщност НИЩО не ти дължат!

Ако някой не ме уважава или не ми отговаря на въпросите, ще се погледна в огледалото и ще се замисля защо, с какво съм го провокирала, какво във въпросите ми е е наред или в изказа ми, и ще гледам да се коригирам. Няма да обвинявам, защото уважение и интерес към теб не се купуват и не се искат насила, а се печелят!

Целувам ви всички, от всички (враждуващи) лагери и да пиете вода...  Hug Hug Hug

# 458
их забравих да се похваля
че днес правя 1 месец с вас  Hug
иобщо 9 кг свалени
 bouquet  bouquet  bouquet
Браво миличка! Все в теб се вглеждам, защото започна малко преди мен, а и не съм забравила, че ми помогна за линийката    bouquet
Лека вечер и приятна среща с Кантарев сутринта, желая на всички Hug

# 459
# 460
  • Пловдив
Само искам да спомена че например Кри и Мишето бяха вегитарианки преди да започнат режима. Ама дойдоха тук и ги направихме месоядни  Whistling

# 461
Въпрос : Има ли някой опит с продукта "СТИВИЯ" ,беше споменат по горе? Интересува ме дали може да се обработва топлинно ,защото тези подсладители според мен са наистина много вредни.Тук където аз живея не съм го срещала , или може би го има,но не знаех за съществуването му..
Мерси и пийте водичка)

P.S. В нета не намерих информацията ,която ме интересува

# 462
Уау! PartyЗлаВещица,не знам дали ще стигна чак дотам,опитвала съм да ям месо,но ми се повдига в момента в които се приближи до устата ми.LaughingА ако все пак въпросното месо успее да бъде лапнато,веднага бива изплювано по същата причина. LaughingАз не съм вегетарианка,защото ми е жал за животинките Laughing Laughing LaughingСъжалявам за натуралистичната картина,която ви обрисувах. LaughingВсе пак,да не се навивам,нищо не се знае.Току виж съм станала заклета привърженичка на месото Flutter

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 18:49 от Midnight Blue

# 463
 СТЕВИЯ ..изписала съм го неправилно

# 464
Waq - Стевията е натурален продукт и става за термична обработка. А тук можеш да прочетеш доста  Hug

Общи условия

Активация на акаунт