Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 488
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 435
Откакто чета в тази тема въобще не ми е чудно, че учителите не могат да накарат някои деца да прочетат, каквото и да е или да помислят със собствената си глава. Тук уж възрастни и особено заинтересовани жени правят точно същото.

# 436
чела съм информация,а тя е доста и може и да пропускам нещо. за някои неща не съм сигурна и питам.какво лошо.и пак питам -за какво е темата?да си казвате добро утро ли?като не ви се отговаря-не отговаряйте,но поне не обиждайте.не може всички да са с такъв висок интелектуален потенциал ,като някои от вас...

# 437
чела съм информация,а тя е доста.но за някои неща не съм сигурна и питам.какво лошо.и пак питам -за какво е темата?да си казвате добро утро ли?като не ви се отговаря-не отговаряйте,но поне не обиждайте.не може всички да са с такъв висок интелектуален потенциал ,като някои от вас...

Peace Peace Peace

# 438
чела съм информация,а тя е доста.но за някои неща не съм сигурна и питам.какво лошо.
Няма лошо.
 ВСИЧКИ питаме, но има огромно значение какво се пита и какви претенции за отговори имат питащите.
За информация на недоволните, тук НЯМА дежурни, в чиито задължения влиза да отговарят на въпроси, които са прецизно изяснени на първа страница на всяка тема или на предишната страница в темата, в която пишем.

# 439
Искам да питам,някой знае ли за продукт наречен Bio-Strathhttp://www.bio-strath.ch/index.php?id=256,100% растителен,натурален,съдържа естествени дрожди,взимам го от вчера,и ми изглежда режимен,но ако някой знае за него,моля споделете опит.

# 440
didikar Да видим някои от въпросите ти и има ли в тях нещо ,което не го пише на първа страница :

1-ви въпрос
Момичета я кажете нещо  Laughing
Започнах диетата на 54кг а искам да сваля 4-5 кг.Минах ударния период вчера от 5 дни и съм свалила само 1,5кг.Да започвам ли смесения режим или да продължа още малко с ударен период.Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет.  bouquet

Отговор:Времетраенето на УДАРНИЯ ЕТАП: определя се от това, колко килограма има за сваляне. Колкото повече, толкова повече: ако килограмите за сваляне са много, тогава ударният режим е от 5 до 10 дни. Ако килограмите за сваляне са малко, тогава ударният режим е от 2-3-5 дни.

2-ри въпрос
Аз ходя да се тегля сутрин на един уред в аптеката ама искав да си взема кантар в нас.Кажете ми какв да е-нещо което наистина да ми върши  работа
Отговор:Тоя е много важен ....Вещи моля те добави на първа страница марките кантари,които са режимни!!!

3-ти въпрос
Момичета направих си един хляб по Дюканска рецепта ама там пише 21-22 с.л. трици-как да го ям тогава като са позволени по 3 с.л.Дори и да е за няколко дни трябва да е най-малко за 6.Ами то ще стане на нищо за толкова дни.

А сега !!!! какво ще правим с този хляб ---- ами хапваш 2 дни и другото го изхвърляш ако не става за ядене и следващия път си правиш половин доза

Нищо лично ..... ама разсъждаваме на глас ли що ли  newsm78
Между другото съхранението в хладилника може и да ти свърши работа  bouquet
Отговор: Ооооо,тука пак имаме пропуск....ако може Вещи да си направиш хляба и да снимаш как го ядеш,че момичетата се затрудняват...виж чак сама си отговаря ooooh! или по логично ше е да си намалиш продуктите аааааааа!!!

4-ти въпрос
Някой може ли да ми каже дали мога да си правя от тези кремчета които са без варене а само с разбъркване за 3 мин-като ще използвам мляко 0,1%
Отговор:Кои кремчета слънце,че ние тука сме невежи !

5-ти въпрос
Може ли да попитам тук нещо,че в другата темичка за Дюканки не ми отговарят на нито едни въпрос. Sad
Мога ли да хапвам нискокалорично сирене на Култура - съдържа : СВ40%,МСВ 25%,сол 3-3,5%,Енерг. 140ккал/100гр.
Това на мен нищо не ми говори затова питам вас-във втора фаза съм.
Отговор:ПОЗВОЛЕНИТЕ ХРАНИ--Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко (Верея 0,1%, Култура 0,1%, Герма 0,1%), извара (Мерони, Пържевица, дядо Либен и насипна в Пикадили) и сирене Excuisa FitLine 0,2%

ААААААААААаа,то пишело бееееее....ма няма кой да чете!!!

Прочетете си книгата и заповядайте пак!!!

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 21:52 от Vivi

# 441
Понеже съм вегетарианка...
Мисля, че за вегетарианец режимът на Дюкан е особено неподходящ, защото протеини се съдържат основно в месото.

# 442
ще кажа защо се осмелих да питам за течния подсладител  Grinning знам,че изкуствените подсладители са вредни-съдържат аспартам и др.и затова исках да разбера какво съдържа и дали да ходя да търся.защото най-вероятно мога да преживея и без сладко

# 443
Понеже съм вегетарианка...
Мисля, че за вегетарианец режимът на Дюкан е особено неподходящ, защото протеини се съдържат основно в месото.

Мда,наясно съм,че е така.Смятам да се прежаля с пуешко,или пилешко филе поне,но ще видим как ще го понеса. LaughingИ в двата случая не мисля да спирам режима,полза винаги има. Simple SmileБлагодаря ти за съвета Wink

# 444
Тонито, newsm74

# 445
  • Costa Rica

didikar,не така.Не винаги може да се отговори на всички за всичко.Едва ли е нарочно.Идеята на тази тема е да сплотява екипа,а не да го разединява.Предполагам,всеки се е чувствал пренебрегнат в определен момент.Не си разваляй стимула заради това. WinkИначе е вярно,че някои постове са с доста рязък тон.Моля ви,помнете,че отношението и подхода са много важни...
Midnight Blue, разбрах, че си вегетарианка. И аз така започнах - кисело мляко, яйца, дюкански сладкиши. Е, съгрешавам с по някое телешко кюфте, но с огромно нежелание и после се чувствам зле. Ами не нося на месо и това е! Сега бавно се боря с четвъртото килце. Може би при нас действително свалянето ще стане бавно и ще трябва да ограничаваме хапването (сега ще ми се нахвърлят  Grinning). Но става. Можеш да си правиш изварен кейк (има го в рецептите), става и сладък, и солен. Има и една арменска супа, която ми стана любима. Като си хапнеш на закуска парче Дюканска торта,изварен  кейк за обяд и кисело мляко за вечеря +някое желенце - ей го денят минал. И не си стояла гладна. А рецептите стават много бързо, особено в микровълнова. И аз съм много заета, но наистина не отнема много време.
А относно отношението и подхода - когато се записах тук, някой ми каза, че сте като Анонимните алкохолици. При тях обаче на преден план стои положителното подкрепление. Т.е. всякакви мнения относно интелектуалния потенциал на другия не е желателно да виждат бял свят. Независимо колко титли ти стоят пред името. Дразни, шЪ знаЙтИ. Особено ако си нов и неориентиран.

# 446
добре момичета, пак старата истина, че всеки има своята правда... Sadвсе пак, нека тези ,които сега започват да попрочетат нещата, нека тези, които Дюканстват отдавна да не се нервят, по-добре не отговаряйте, нека отговорът е - прочети 1 стр.......нали форума е за да си помагаме...някак и доколкото можем...проблема и пътя са общи, а и - хора разни......някои разбират от половин дума, други и 100 поста няма да разберат,но нека сме все пак позитивни, идеята, целта, подкрепата са важни и би трябвало да ни сплотяват

# 447
  • Пловдив
Тони, добре че погледнах преди да почна и аз Simple Smile Че на това нямане на време бях тръгнала да правя същото Simple Smile

# 448
nano,според някои източници подсладителите са вредни,няма да се впускам в подробности,има достатъчно инфо в нета,ако се страхуваш да ги ползваш можеш да си купиш СТЕВИЯ-напълно естествен произход,успешно заменя подсладителите.http://en.wikipedia.org/wiki/Stevia или http://svejo.net/home/link_summary/46561-Steviq-medena-bilka

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 18:06 от Nyala

# 449
Дидикар, уважението е взаимен процес,правите буря в чаша с вода, сякаш сме в детската градина.За книжката нямаш време, за първа страница също, ами може би другите нямат време да ти отговарят, разбирам и по-отдавна Дюканстващите, сигурно им е писнало, не мисля, че е случайно, че всяка първа страница от темите, започва с едно и също!Иначе е лесно всеки да има претенции, да тропна с крак и да изисквам отговор? Ами никой не ми е длъжен,ако ми отговорят о.к. , ако не -ровя и търся, и  чета...да тръгна да се оплаквам , че работния ми ден е над 12 часа, че имам своите грижи и затова нямам време да чета? Ами истината е , че преди да започна 20 дни само четох какво си пишат Дюканките...ако не заради друго, заради себе си човек чете, заради здравето си, заради проблема си, за да знае с какво се захваща и стиска ли му да се хваща...не съм никак привърженик на глупави спорове, но не можеш да изискваш, ей така...колкото до тона на разговор, мисля че всички можем да се стараем да е нормален тон, приятелски...

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 18:05 от feelgood

Общи условия

Активация на акаунт