Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 502
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 420
Абе, хора....защо сутрин съм по-тежка на скапания си електронен кантар, а след кафе, 0.500л вода, палачинки и т.н. съм по-лека?Айде ново шест сега. newsm78
ТЕЯ?Това нова дума ли е някаква или имаше предвид ТИЯ, а може би ТЕЗИ?И не ми е ясно защо четеш като няма какво да научиш от нас?Няма къде другаде да си излееш злобата ли?И  ДА, развали ни хубавата седянка!

Исках да кажа ТЕЯ а не ТИЯ защото сте ТЕЯ за мен.Злобата ми я виждат само такива като вас ,които първи злобеят!!! Според мен темичката е трябвало да я озаглавите "Само за много напреднали дюканки-който сега почва диетата вън"

# 421
Абе, хора....защо сутрин съм по-тежка на скапания си електронен кантар, а след кафе, 0.500л вода, палачинки и т.н. съм по-лека?Айде ново шест сега. newsm78
ТЕЯ?Това нова дума ли е някаква или имаше предвид ТИЯ, а може би ТЕЗИ?И не ми е ясно защо четеш като няма какво да научиш от нас?Няма къде другаде да си излееш злобата ли?И  ДА, развали ни хубавата седянка!

Исках да кажа ТЕЯ а не ТИЯ защото сте ТЕЯ за мен.Злобата ми я виждат само такива като вас ,които първи злобеят!!! Според мен темичката е трябвало да я озаглавите "Само за много напреднали дюканки-който сега почва диетата вън"

didikar,не така.Не винаги може да се отговори на всички за всичко.Едва ли е нарочно.Идеята на тази тема е да сплотява екипа,а не да го разединява.Предполагам,всеки се е чувствал пренебрегнат в определен момент.Не си разваляй стимула заради това. WinkИначе е вярно,че някои постове са с доста рязък тон.Моля ви,помнете,че отношението и подхода са много важни...

# 422
Само да кажа,че съм задала най-малко 5 въпроса тук по-рано и нито един не е получил отговор.И не съм само аз.И мисля,че са точно на мястото си-все пак за тези като мен и много други,които почват сега и нищо не знаят е много важно някой да им даде съвет и да ги насочи-не мисля,че има някой който не е чел първата страница- но някои неща не а ясни-за напредналите може би са смишни но за начинаещите за сложни.И не трябва някой като пита нещо и чака някой да му отговори да му се връща отговор ... с една дума " ти тъпа ли си я чети внимателно" Първото което е не е учтиво мисля.

# 423
Цитат
Като за начало искам да ви питам относно първата фаза,по колко пъти на ден се яде? И тези ,които са я прилагали,какви са ви резултатите само от нея и за колко време  ?
е това половината отговори да не би да ги няма на 1 стр?
а това колко ще отслабнеш си е напълно индивидуално.
didikar  и какви са били въпросите ти? или проблема беше че не получи отговора на секундата?

# 424
Цитат
Като за начало искам да ви питам относно първата фаза,по колко пъти на ден се яде? И тези ,които са я прилагали,какви са ви резултатите само от нея и за колко време  ?
е това половината отговори да не би да ги няма на 1 стр?
а това колко ще отслабнеш си е напълно индивидуално.
didikar  и какви са били въпросите ти? или проблема беше че не получи отговора на секундата?

Не-проблема беше,че не получих отговори няколко дни подред - но няма вече значение

# 425
И аз се извинявам като нова,че съм неориентирана,все пак мисля,че е нормално да си задаваме въпроси в темата,без това да дразни напредналите..който желае да отговори,който се изнервя от въпроси може да си замълчи,винаги съм мислила,че където има много жени на едно място,има и дразги.
Не виждам смисъла на темата,ако не си даваме разяснения,да си говорим вицове или какво?  Shocked
Мерси за отговорите и готин ден на всички  Peace

# 426
Много ми е интересно преди 20г хората как са отслабвали като не е имало форуми и изобщо интернет.А за диетата е написана цяла книга...за тези като теб Дидикар и за всички, които сега започват.Отговорите са ТАМ.И е написана на много разбираем език.И за тъпи и за умни.И не виждам някой да е злобял срещу теб...или си чакала специално да се направи на някой забележка за да се изкажеш...ми това е злопаметност.И дума ТЕЯ в българския език няма!

# 427
Здравейте и от мен. Вече съм пети ударен, а пустия му кантарев едно кило сваля само  Thinking.  Но пък чакам си и цикъла и тогава ще олекна знаяяяя newsm36

# 428
Много ми е интересно преди 20г хората как са отслабвали като не е имало форуми и изобщо интернет.А за диетата е написана цяла книга...за тези като теб Дидикар и за всички, които сега започват.Отговорите са ТАМ.И е написана на много разбираем език.И за тъпи и за умни.И не виждам някой да е злобял срещу теб...или си чакала специално да се направи на някой забележка за да се изкажеш...ми това е злопаметност.И дума ТЕЯ в българския език няма!
Можем да си спорим цял ден на мен не ми пречи-аз си знам моето както и вие вашето- а за речника ми ще пиша както съм прецинила.Не е нужно да чакаш специално да се направи забележка-то те са на всеки въпрос на начинаещ

# 429

Тоест четете си книгата и не питайте нищо  Mr. Green
Шът да фък ъп  Joy

# 430
Привет на всички  Heart Eyes

Моля ви, споделете какви витамини пиете... newsm78
Моята комбинация е бирена мая +А,С,Е и Остеоактив.

Специално препоръчвам бирената мая, защото е естествен продукт, което е особено важно и има много полезни съставки и действия: http://abx-2008.com/produkti/BirenaMaya+ACE.html
Остеоактив избрах заради калция, магнезия и инулина в него

Днес вече си купих Ехтрем вит, но следващия път ще последвам съвета ти. Благодаря!
 Heart Eyes

# 431
  • Пловдив
Не може някой да започне нещо, без да си има и най-малко понятие какво представлява. Не може да започнете Дюкан, без да знаете за какво става дума. Добре е да сте прочели книгата, но винаги ви казваме да прочетете поне това, което пише тук на първа страница. И след това да задавате въпросите си. Толкова ли е трудно - въпрос за няколко минути е. И ако го направите ще се избегнат много подобни дискусии. Искате всички да ви уважаваме и отговаряме, ами уважавайте ни и вие поне малко - ако не нас, то поне труда, който сме вложили и нервите на всички, които са тук.

# 432
Само да напомня-това не е чат,и друго-ако не намирате въпроси на отговорите си-сигурно има причина.

НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА КОМПАНИЯТА,ПРОСТО ДА СИ ПОТЪРСИ ПО-ПОДХОДЯщА! Stop

А книгата наистина е добре да се прочете,ако няма как да си я набавите,сигурна съм,че някой ще помогне,както помогнаха на мен!

# 433
Само да напомня-това не е чат,и друго-ако не намирате въпроси на отговорите си-сигурно има причина.

НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА КОМПАНИЯТА,ПРОСТО ДА СИ ПОТЪРСИ ПО-ПОДХОДЯщА! Stop

А книгата наистина е добре да се прочете,ако няма как да си я набавите,сигурна съм,че някой ще помогне,както помогнаха на мен!

Е ти си била десето число  Laughing

# 434
  • София
 smile3532  по повод горните постове .......... преди време бях казала "мине  - не мине седмица .... " - поправям се: Минат - не минат четири дена - пак буря ......... Последната такава чела - недочела възмутена дИвойка КРЕЩЯ  smile3514 във форума в четвъртък!  #Crazy

Да не говорим, че още на първа страница на тази тема - под всичко написано като резюме на режима -  пак има такъв пост, чиято собственичка, ако беше прочела написаното 20см. по - горе, щеше сама да си отговори....   newsm48    Все си мисля, че темата не е справочна енциклопедия или Google ..........

Тунинг, ааааа, каручка си го казвам с умиление. А за домашния любимец и хигиената - да ти кажа, че тя хигиената зависи само и единствено от стопанина  smile3533  , същото е като с колата ...........  smile3534

Вещи, нали ти подариха цяло стадо вълци ? Пускай ги, моля те поне един път на всеки три - четири страници, пък може и да има ефект!  Twisted Evil

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 17:18 от nelsun

Общи условия

Активация на акаунт