Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 514
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 405
  • Ямбол
Още веднъж ви моля да четете. Има нормалин въпроси, но има направо смешни, на които от обща култура всеки знае отговора. Има първа страница, има сайт с рецепти и продукти и по дяволите пълно е с магазини, на които има диетични щандове, ако не друго поне има няколко вида подсладители, на всеки на който пише съдържанието.
Ух ама верно си зла. Joy
Имам всъпрос лимонче в чая може ли ? Mr. Green 

# 406
Midnight Blue не си ли още много малка за такива драстични диети? а си и вегатарианка, не ядеш ли поне риба?колко кила искаш да смъкнеш
3 кила ако са малко тая диета не е за теб избери си друго 3 кг са си доста за 5-6 дни
Aetera  може но само сока и то малко като подпаравка и вещи не е зла напротив доста глупости търпи

# 407
Цитат
Още веднъж ви моля да четете. Има нормалин въпроси, но има направо смешни, на които от обща култура всеки знае отговора. Има първа страница, има сайт с рецепти и продукти и по дяволите пълно е с магазини, на които има диетични щандове, ако не друго поне има няколко вида подсладители, на всеки на който пише съдържанието.
и какво толкова смешно попитах,като за първи път в живота си чувам за течни подсладители.или да се гръмна заради това.или просто предпочитате да се поздравявате само в темата,да спамите и никой да не посмее да попита нищо,защото вие се познавате отдавна...
и по дяволите,на пуешката ми шунка не пишеше нищо,продавачката не знеше нищо,и за това се осмелих да попитам ,извинявайте за което...

# 408
До "farfallina" - Ако усещаш, че имаш енергия, според мен можеш да започнеш някакви аеробни упражнения. Няма как, това да навреди на Диетата а и да не забравяме, че мускулите ни могат да се хранят и с белтъчини, колкото и да им се искат въглехидрати Simple Smile

До "nelsun" - Най-безпърдонно я нарече
Моята кола, ако ме чуе да я наричам така, ще ми се отблагодари с ремонт поне за 500 лева Simple Smile

До "Pauliana" - Браво я Simple Smile

До "Zellena" - Wink Обичам животинки, но от хигиенна гледна точка не искам да имам такива у дома. Иначе.. след животинките (който по принцип са верни), колата ми е най-верния другар - не ме е излъгала за нищо.. и поне знам, че като си дам последните парички за нея - ще ми е Благодарна и няма да отиде при другия - с повече пари от мен Simple Smile Дявол да ме вземе.. като, че бях забравил тази тема от няколко месеца.. и сега пак Weary

До "Ала-Бала" - Мда - препоръчам ТИ да не рискуваш със сиренцето. Не, че ще провалиш нещата, но има голяма вероятност да ги забавиш с толкова, че психически да се откажеш. Бъди силна - сиренце е имало,  има и сега, и ще има след няколко месеца пак - аз така се успокоявам понякога, като ми се дояде нещо нережимно. И не ми Благодари - не за това съм тук и ТИ пиша..

До "nano" - Всякаква пуешка шунка може да хапваш. Просто си вземи от всички марки по малко и виж коя е с най-малко сол на вкус Wink Обаче не бива да прекаляваш с колбасите - освен сол имат и доста други гадории. Просто ги хапвай за разнообразие - да не вземеш да живееш главно на тях..

До "Aetera" - Не слагай лимонче в чая! Ако някъде обаче ТИ го сервират, със сложено вече лимонче, може да го пийнеш, но не прекалявай..

# 409
feelgood,когато постваш нов коментар има бутон "Вмъкни изображение".След като го натиснеш просто трябва да копираш адреса на изображението между [img] и [img/].

blumchen_fee,много благодаря за отговора. Simple Smile
Преди около година и половина тежах 65 кг.Тогава,за да достигна желаното тегло използвах диетата "Японско чудо" с която свалих 7 кг. за 7 дни.Тогава също се лиших от месото в менюто и наблягах на варените яйца,които вече мразя Laughing и водата.Това ме кара да се притеснявам сега.Иска ми се да достигна между 55-60 кг.,но това трябва да стане не по-късно от рождения ми ден в края на март,тъй като е рисковано да чакам по-дълго,за да си купя тоалет.Не ми харесва,че се пришпорвам сама,късно може би започнах диетата.А книгата на д-р Дюкан си я купих и я прочетох съвсем внимателно.Там пише,че ударният период може да продължи 10 дни,но от вече опитни дюканки чувам,че след 7-ия ден не се свалят килограми.От утре започвам втори етап и се надявам да се успокоя малко.Благодаря за помощта! Hug

cote,не мисля,че съм малка.Вече съм пълнолетна,а и непрекъснато съм под наблюдението на двама лекари-майка ми и баща ми.Не смятам да прекъсвам диетата.Да я прекъсна,за мен означава да се върна изцяло към стария си начин на хранене,тъй като притежавам качеството да минавам от една крайност в друга.С всяка друга диета,рискувам не само да си възвърна теглото,но и да кача още.Благодаря ти за загрижеността все пак. Wink

# 410
tuningmania ,благодаря   bouquet

# 411
Ала-Бала,сладкиша е както дойде,слагам 6 с.л.трици,2 яйца,парче извара,бакпулвер,подлсадител или стевия ,и после импровизирам според настроението-канела ,есенция,кафе или просто ванилия,гледам да е по-рядко кексово тесто,тъй като триците доста си увеличават обема,и пека на 200гр във въпросните форми,разделям по-равно за два дни и си хапвам сладко!Винаги става,въпреки ,че е на око.

# 412
cote,забравих да отговоря на един от въпросите ти. Simple SmileНе, и риба не ям.

# 413
  • Пловдив

Оцет, мащерка, копър, лук, чесън, магданоз и всички подправки са не само позволени, но и препоръчителни.

Лимон може да се използва изтискан върху рибите и месата, но не и като лимонада.

Сол и горчица са разрешени, но в умерени количества. Могат да се заместят с безсолна ( и без захар) горчица и диетична сол.

Ами да, зла съм, защото хората се стараят да изцедят нещо и да направят всичко по-лесно, но няма кой да го прочете. Вярно е че не пиша за лимон в чая, но все пак е логично, че щом може да се изстиска върху рибата, може да се изстиска и в чая.

И да, зла съм, вещица съм, но не съм врачка. И никой тук не е. Има много фирми за колбаси. И хиляда видове шунки. И при положение, че продавачката не знае нищо за шунката, на нея не пише нищо как по дяволите някой от темата, независимо стар или млад може да знае каква е. Споменато е каква шунка е разрешена, вие гледате и преценяте дали става.

# 414
Надничам и гледам- веселата компания-разнасят се разни кафета и каперси и вегетарианка се чуди как да яде месото...Живота си върви и дюканките слабеят! newsm51И отвреме на време престрелки #2gunfireТук весело и безгрижно се живее и затова ви обичам!  bouquet Hug
Днес ми е поредния пети протеинов ден и ми е вече много гаден!Като съм натъпкала фризера с месо и се чудя кое да извадя но всички ми е противно и няма как...Но утре като си  chef напрявя една салатка с месце с много оцет и малко парафин ще бъде блаженство на блаженствата!  chef
Приятна и режимна неделя дюканки! Peace

# 415
просто попитах за препоръки-какво толкова стана?има хора,които са отдавна с диетата и са по-навътре в нещата,нали?а аз тепърва се информирам...

# 416
Абе, хора....защо сутрин съм по-тежка на скапания си електронен кантар, а след кафе, 0.500л вода, палачинки и т.н. съм по-лека?Айде ново шест сега. newsm78
ТЕЯ?Това нова дума ли е някаква или имаше предвид ТИЯ, а може би ТЕЗИ?И не ми е ясно защо четеш като няма какво да научиш от нас?Няма къде другаде да си излееш злобата ли?И  ДА, развали ни хубавата седянка!

# 417
Миличка не се нерви на тея.Тук разбиране няма да получиш и аз го разбрах

Стига де, не издребнявайте..  Hug

Колкото до шунката, ако имам съмнение, че нещо не е режимно, просто не го купувам.
На пуешка хубава, вкусна шунка досега не съм попадала. Всичките са еднаква гадост.
Купувам едно филе пилешко Корона на Браво. Или някакво пуешко филе. И двете много рядко, защото са ми солени.

# 418
оф писна ми от разни дето идват и започват да се заяждат
ето тук  има доста инфо за всички продукти разгледай

# 419
Здравейте,мадами   bouquet
Четох четох и определено съм възхитена от невероятните ви резултати,много ме мъчат,комплексират и депресират поне 10 кг,даже и повече,така,че е време да се залавям за работа.
Като за начало искам да ви питам относно първата фаза,по колко пъти на ден се яде? И тези ,които са я прилагали,какви са ви резултатите само от нея и за колко време  Rolling Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт