Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 404
  • 1 000
  •   2
Отговори
# 525
Добро утро и от мен!Лека и успешна седмица на всички с много свалени килца.Връщам се назад да изчета,че имам мноооого да наваксвам от събота и неделя. Joy Joy Joy

# 526
  • София-Младост
Добро утро и приятно кафепиене и от мен! Лека и усмихната седмица, повече минуси, по-малко ядове.  Simple Smile
Звездопад, коте...снимките са ви чудесни, резултатите също.  Hug

# 527
  • София
Добро утро

Миднайт - благодаря - голяма фенка съм да знаЙш .....обичам го тоз човек бре Heart Eyes  

Много съм щастлива, като намеря такива млади почитатели на рок музиката ... това ми дава надежда, че има кой да наследи любовта към истинските неща от моето поколение

добре дошла при нас Hug

welcomeна всички новодошли ..... само изглеждаме зли Joy Joy .... иначе сме готови да отговорим на почти всякакви въпроси

Ето и аз да почерпя с едно любимоо парче

http://www.vbox7.com/play:3efc6bc7

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 08:55 от tanyamanya

# 528
Здравейте!

Аз преди два дни имах месечинка- направих 6 месеца с Дюкан и вас, и съвсем забравих за това... излезе ми от главата. Благодаря ви за подкрепата през цялото това време!  Hug
Аз бях една седмица във втора и вчера си правих гала и кантара е подскочил неистово, даже вече се чудя няма ли да се зачекне на едно място и да не мърда, все едно усилията ми цяла седмица са били напразни, а може би организма ми упорства и килограмите му се виждат малко.
Днес обмислям идеята да си направя бретон и още не мога да реша дали ще ми отива или не, и дали ще ми е удобно да го поддържам, тъй като ще трябва да си го изправям с преса, защото косата ми е малко начупена.

ривела мерси за кафенцето  Peace

# 529
  • Пловдив
Добро утро, добри хора!  Mr. Green

feelgood Hug, шкембето още го има пустото, но полека-лека си заминава.
Пращам го на безсрочна ваканция във Вечните ловни полета за дебели шкембета  Joy

lepidopteria Hug, чакаме още постижения и снимки от теб. Напредваш страхотно!
А и с тез данни, дето ги имаш - въобще не се съмнявам, че ще ни очароваш всички.  bouquet

tanyamanyaJoy щом от автобус си слизала заради пустите витрини - и аз съм ти фен, ама не таен. Wink Hug
И аз съм дърт метъл...  Flutter

*tan4eto* Hug, дай и ти снимки, след такава предварителна реклама от страна на Кри, нямам търпение да видя  Grinning

rivela, aventura, чочосан, tonito26, Ала-Бала, музичка   Hug Heart Eyes

Прекрасен, олекващ, минусотворен ден ви желая на всички!  bouquet

# 530
  • София
Добро утро, красавици!

Желая на всички една слънчева, усмихната и много отслабваща седмица!

Да се отчета: НЕ СЪМ МРЪДНАЛА! не знам какво му става на този кантар, ще взема да си купя нов newsm78 newsm78

Коте, мноооого си хубава! И слаба!

Звездопад, разликата с началните снимки е повече от фрапираща! ИЗглеждащ толкова млада, красива и щастлива сега.... А пуловерът е направо трепач!

labello, давай смело! И аз така напавих преди месец - отидох ан фризьор и му казах да прави каквото иска и сега съм с боядисана в тъмно кафяво, доста скъсена и с бретон коса. Новата прическа може да те накара да се чувстваш страхотно! После снимки, моля!

Прегръщам ви всички! Hug Hug

# 531

привет, дюканки!

искам да ви попитам какво е отношението на режима към канелата - може ли да се използва и ако да в кой етап?

благодаря предварително   bouquet

# 532
добро утро   bouquet

zvezdopad и cote newsm09 newsm20

welcome на новите

лека и успешена седмица

# 533
Здравейте ,дами  bouquet
Лабело-честита месечинка Hug
Звездопад и Коте -много сте готини  Hug
Ривела-благодаря за кафето Hug
 Успешена седмица на всички  bouquet  bouquet 

# 534
  • София

привет, дюканки!

искам да ви попитам какво е отношението на режима към канелата - може ли да се използва и ако да в кой етап?

благодаря предварително   bouquet

Може канела във всички фази - даже е препоръчителна

http://www.fortex.bg/content/e14/e1154/e1156/index_BG.html

http://hranene.tialoto.bg/article.php?id=2994

# 535
  • София
                                                                Добро утро
 айде днес пак да зарадвам телесната ми скаличка с - 0.500кг , да не ми се сърди  smile3534

# 536
Zwezdopad вярно разликата с началните снимки е умопомрачаваща
,сега се направо тийн Mr. Green
Cote-то и то много променено,много сте готини и още по-готини да станете ви желая Hug
lepidopteria представям си ква мацкА ще станеш като постигнеш желаните килограми Grinning
При мен промяна няма,чакам за никъде небързам,тия дни съм много надъхана нещо Mr. Green
Все в акъла ми "Ще стана мацка трепач" Joy

# 537
lepidopteria  ти направо уби рибата браво продължавай в същия дух

# 538

Всеки ден я използвам - слагам в палачинката.

Zwezdopad, Cote и lepidopteria, много ви се радвам  Hug

# 539
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утроооо!

Хубаво не бях чела назад - що ли се върнах?!  ooooh!

Абе заслужаваше си за да видя снимчици!

Коте, Звездопад  Heart Eyes  bouquet Hug

Тонито   Heart Eyes

Аз си купих поредната дрешка, която не ми става  Blush  Mr. Green. Както каза милото "Пак имаш цел в живота"  hahaha hahaha Стискайте ми палци да я постигна!

Общи условия

Активация на акаунт