АвгУстОвскИ инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие

• 15 886
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Ммилена, ние утре сте ходим до Токуда за контролен преглед. Ако искаш прати ми на ЛС номера си и може да се видим. Дано по-бързо се оправиш и да няма вече такива "почивки".
Маги цял ден пак лежа, към 7 вече й дойде малко сила и започна да вилнее. Разстройството леко е сгъстено, и малко като количество. Ходила е само 3 пъти и то тази вечер. Сега вече спи, да се надяваме, че вече отминава вируса. Ние утре ще пътуваме към Хасково - за седмица - две. Малко почивка за мен и захранване за Миши. Поотслабнала е, ръчичките са й слабички като бебешки.
Ами май това е от мен за сега.
Хайде лека и дано утрото ни донесе оздравели малчовци, които да ни подлудяват с бели. /Не съм предполагала, че ще искам Маги да вилнее и да викам подир нея, вместо да я гледам как спи./

# 181
Добро утро.
Кафето е сервирано.

След малко ще водя Тони в яслата и после ще мина през гинеколога за провилактичен преглед, че ще изтече срока на направлението докато се наканя. Надявам се следобед да успея да се включа спокойно.
Лек ден на всички. Болничките да оздравяват. Hug

# 182
  • София
Добро утро!

Кайли благодаря за кафенцето.   bouquet

Тази нощ бе първата от една седмица без повръщане  Simple Smile Дано вече вървим към оздравяване. Пак се събуди в 3 часа от кашлица и дълго кашля, но не повърна. После пак заспа. Сега като станахме си поиска само детето попара и си я изяде.  Wink
Обаче Митко се разболява, а и от снощи моят нос се запуши и гърлото ме боли. Сега пием разни илачи дано не се стръшкаме и ние.

Миленка бързо да се оправяш!  Hug

# 183
Добро утро и от мен
Бързам да се включа докато кафенцето сервирано от Kaili не е свършило Grinning.
Kaili и моята Ивка е фен на влаковете.Миналата седмица майка ми си ходи до Ямбол и като се прибираше ходихме да я вземем и Ивка направо пощуря на гарата.Бее много впечатлена и цяла седмица само за влаковете приказваше.Понеже и направих и снимка до един влак още и още иска да и я показвам и много и се кефи.Радвам се че Тони се адаптира в яслата.
nana77 Хайде дано наистина вече този вирус отминава.Много внимавайте сега пък вие ,е хайде стига вече с тези болести ,че сърцето ми се свива като чуя за тях #2gunfire #2gunfire
didikaпожелавам ти от днес най-палавото детенце .Внимавайте със захранването , че коремчето и много се измъчи на малкото мишленце. Ти също можеш да започнеш отначало с пюренца
Ммилена може и за добро да е това влизане в болницата.По-бързо да се оправяш ,а и по спокойния живот там ще ти помогне по- бързо да укрепне организма.Пожелавам ти бързо бързо да се прибираш здрава у дома.
velmar и аз вече спрях да бягам след всички и да оправям лудницата.Мислех че като се преместим в новата къща повече старание ще има от страна на мъжо ми да не е толкова разхвърляно ама нъц #Cussing outОбаче има голяма разлика и мама като е при нас.И ние не купихме миялна машина ама маика ми  много добре и взе функциите,не съм измила една виличка от както тя е тук и като се върна от работа гледам колкото мога повече да си играя с детенце.
Elwing и ние Ивка още и давам пюре така че споко.Всяка неделя обяда и е рибно пюре - риба терска  на Хип.Пробвах един два пъти да и дам пекана рибка ,но не нещо не и хареса ,а за това пюре направо си умира и аз си и го давам Peace
Хайде стига толкова вече .Лек и причтен ден на всички ,а за тези които е последен работен ден спокоен и весел уикенд  bouquet

# 184
Днес се движа доста експедитивно. Оставих Тони в яслата, минах през гинеколога и вече съм в къщи. Обаче ще се виждаме пак с доктора  Sad- имам възпаление на влагалището,което ще лекувам десетина дни и съмнения за миома. Като приключа лечението ще отида на ехограф да потвърди или отхвърли диагнозата. 

Нана дано да отминава вече вируса и да не повръща Кало. Пазете се и вие,че трябва да тичате после след него.
Дидика наистина захранвайте внимателно, че понякога бабите се престарават в старанието детето да хапне нещо.
велмар аз редовно си оставям къщата в хаос,особено когато бързаме да излезем. Добре че Тони обича да чисти с прахосмукачката та чистим заедно. Иначе вечер мие съдовете таткото, просто защото Тони не иска да го приспива той.  Wink

Време е да си погледна учебниците,че в 12 ч. ще ходя с Тони на упражнение. Дано да мирува за да видя нещо.

# 185
  • гр.София
 О,елате да видите хаоса у нас. Все се обвинявам. Разхвърляна творческа личност  Mr. Green.

Милена,чакаме те напълно здрава Peace

София набива основно филии хляб и сирене,манджите ми въобще не признава. Дано е някакъв период само. Опитахме от детската кухня на братовчеда( че и той не яде) няколко дни-не й харесва.
 Предполагам,че ако е на градина,там ще се увлича по другите деца и ще яде готвено. Засега ще караме на сирене,мляко и банани.

Пожелавам на Маги,Кало и Маргото да оздравяват Praynig

# 186
  • София
Ооооооооо за хаос, ако става дума трябва да ви снимам къщата в момента. Не бомба, ами ядрена бомба е паднала. Ама не ми пука. Седя и си работя, Кало гледа телевизия, ако на баща му му се подрежда да действа.  Mr. Green

Ох детенцето ми се оправя!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Сега дойде и ми поиска да му давам кисело мляко. Дадох му 2-3 лъжици и вика: Мамо, кроасанче. А само преди час и нещо изяде една купа попара. Явно гладът през тези 6 дена си казва думата  Wink

# 187
Здравейте!
Радвам се, че болничките вървят към оздравяване  Grinning  Hug.
Кайли, дано не се потвърди съмнението на гинеколожката  Praynig.  А, за заспиването на Тони вечер, бъди сигурна, че като започне да спи в детската градина ще си ляга рано. Защото там ги вдигат в 15ч., което не им е никак достатъчно и бързо им се доспива. Сашко едвам издържа до 21.30ч.
Elwing, аз смело мога да кажа, че при моите деца нямаше ревност, но те са с малка разлика и до ден днешен си казвам, че са на един акъл  Grinning. Напротив, Боби страшно много му се радваше на бебето и по-скоро го пазехме от стремежа й да го гушка и целува.  Laughing

# 188
записсс Hug

# 189
  • София
Привет!
Ивайло днес е отвратителен  Close , реве за всичко и се тръшка.
Кайли, дано се оправи инфекцията и нямаш миома!  Praynig Praynig Praynig
Ади, и аз съм била така със сестра ми - много съм й се радвала, ама все пак това са момичета.  Rolling Eyes Кой го знае мойто зверче как ще реагира.  newsm78 Ще поживеем, ще видим.  Simple Smile
Блан, и аз това си го мисля - че ако ходи на ДГ ще се подлъже да яде с децата. Така прояде солети - изобщо не искаше да ги пробва, но като видя, че братовчедчето ги яде - прежали се, и взе че ги хареса  Crazy то не че солетите са ядене де.
Нана, радвам се за Кало!  Hug
За хаоса - не ми говорете. Най-редовно ме кара да му изсипя на земята 2 големи коша с играчки, после върви и се спъва в тях, но не дава да ги прибираме. А и не си играе.  Close 

# 190
Сега се връщам от педито. Сашко цяла седмица си е в къщи, защото има мноогооо сополи и от тях, уж, кашлял. Да, ама нощно време не може да спи от кашляне и днес реших да го заведа пак, за да му смени сиропа евентуално. И познайте какво, има пневмония  #Crazy  Close. Без никакви други симптоми, нито Т, нито хрипове. Доки каза, че едва долавя на слушалката и затова реши да ни прати на снимка. Още не мога да повярвам, детето е толкова жизнено и палаво, по нищо няма да кажеш, че е болен  Rolling Eyes. Добре че го заведох. Сега ще пие АБ, дано му подейства бързо.

# 191
Ох, ужасно е Ади.Бързо оздравяване на Сашето желая Hug

# 192
Ади,бързо оздравяване на Сашко  Peace
Даяна след една седмица ходене на ясла,от днес си е в къщи с адски сополи и започна да кашля,водих я на лекар,гърдите и са чисти,изписа ни лекарства и капки за нос,така ще се лекуваме в събота и неделя и ако не се оправи в понеделник ще започваме АБ  Sad
Елфче,бях на лекар и ми каза,че имам прищипан нерв и сега пия хапчета и се мажа с гел и ако до 10 дни положението е все същото,ще ме изпраща на физиотерапия  Simple Smile,относно тръшкането аз с Даяна вече се виждам в чудо,като реша да се разходим без количката и я хвана за ръката се започва тръшкане,викане,лягане по земята,вчера даже щеше да си спука главата (и това само защото я държа)  Close,днес при лекарката беше същия ад и вече без количка никъде няма да я водя  Naughty
Миленка, бързо да се оправяш  Peace Hug
Кайли,дано и при теб нещата да са добри и да нямаш миома  Praynig
Нана,Дидика,радвам се че състоянието дечицата ви се подобрява  Hug Hug
Ние довечера ще пътуваме,така че тези дни няма да мога да пиша,приятен уикенд ви пожелавам  Heart Eyes

# 193
  • София
Сега се връщам от педито. Сашко цяла седмица си е в къщи, защото има мноогооо сополи и от тях, уж, кашлял. Да, ама нощно време не може да спи от кашляне и днес реших да го заведа пак, за да му смени сиропа евентуално. И познайте какво, има пневмония  #Crazy  Close. Без никакви други симптоми, нито Т, нито хрипове. Доки каза, че едва долавя на слушалката и затова реши да ни прати на снимка. Още не мога да повярвам, детето е толкова жизнено и палаво, по нищо няма да кажеш, че е болен  Rolling Eyes. Добре че го заведох. Сега ще пие АБ, дано му подейства бързо.

Ох, вирусната пневмония е така. Дано АБ бързо да подейства и Сашето да се оправя бързо!  Hug

# 194
Здравейте  Hug
Сега и Сашето в отбора с болнички  Cry Ади, бързо да оздравява сладуркото  Peace Hug
Нана, радвам се че Кало е по-добре  Hug
Аз пак не успях да ви изчета  Embarassed, ама мернах някъде че говорите за хаос - е ако искате да ви пусна снимка на кухнята ми в момента - нали съм я обърнала на работилница, като прибавите и играчките на Лори, просто не можете да си представите за какво става въпрос. Това да седнем да се храним на масата е просто изключено, добре че Лори си има столче, там поне тя има къде да хапне като хората  Laughing

А аз да не забравя да ви почерпя - днес братчето ми става на цели 22 години  Laughing И понеже нямам време да приготвям почерпки, ви каня на ресторант  Wink

А тук да ви се похваля малко  Embarassed Вижте какво допълнени към подаръка му направих  Laughing Вместо цветя и бонбони  Mr. Green
http://picasaweb.google.bg/vstlis/LlVJVD?authkey=tum4CvAHNpQ#5260679549020365090
Той се впечатли повече от съдържанието, ама карай  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт