АвгУстОвскИ инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие

• 15 888
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Elwing давам му Хидратин алфа разтворен с вода. Отделно изворна вода и чай от мащерка по съвет на Велмар, че намалявал кашлицата. Когато успеем му даваме да пие и лечебното мляко на Нестле.

Блан не е за болница, защото си пие АБ. Просто тъпата кашлица трябва да се повлияе от АБ, за да намалее и да спре да повръща. Проблемът е в гърлото, което е огромна рана и явно затова повръща, като кашля и като се храни, защото го боли и се дави.

Всъщност вече не знам. Три педиатъра го гледаха. Правим всичко по силите си.  Cry

# 166
  • София
Аз все си питам - как е с ревността? По-големите деца как приемат по-малките?

Ако кажа, че няма ревност ще излъжа, но като цяло положението е спокойно. От време на време го удря или щипе, особено ако му се скарам за нещо и си мисли, че е заради Криси, но това е в редки случаи. В повечето го гали и го целува, показва му разни играчки или му "чете" книжки. Когато сме навън, ако някое дете приближи количката, Марти му казва да се маха и да не пипа Криси, защото "Киси е батче на Мати и е много добичък!" Joy

# 167
  • София
Аз все си питам - как е с ревността? По-големите деца как приемат по-малките?

Ако кажа, че няма ревност ще излъжа, но като цяло положението е спокойно. От време на време го удря или щипе, особено ако му се скарам за нещо и си мисли, че е заради Криси, но това е в редки случаи. В повечето го гали и го целува, показва му разни играчки или му "чете" книжки. Когато сме навън, ако някое дете приближи количката, Марти му казва да се маха и да не пипа Криси, защото "Киси е батче на Мати и е много добичък!" Joy
Laughing Heart Eyes Hug
Нана, добре поне че приема течности! Дано скоро и гърлото се оправи!  Praynig

# 168
  • София
Сега му е времето да благодаря искрено на Мама Галя. Тя ме спаси!  Hug  bouquet
И да си посипя тиквата с пепел и да си я откъсна.  Twisted Evil

Но да кажа за какво става дума. Следобяд, докато си говорим с мама Галя, тя ме подсети, че може да му купя пюре. Ами толкова съм откачила, че изобщо не се сетих, че пюретата са толкова фино смлени, че няма да има проблем с преглъщането. ooooh! А аз си измъчих детенцето. Е, купих - ябълка и морков. И сега си го изяде цялото. 200 грама!!! Толкова съм щастлива, че направо не е истина  Laughing Сега само се моля да не го повърне, но предполагам, че няма да има проблеми.

За ревността - ако съдя по себе си - падне ли ви се такова дзверче като мен, ще ви е трудничко. Бях на 5 години като се роди брат ми и помня много добре, че го мразех и исках да го хвърля от креватчето на пода. Слава Богу явно са бдяли достатъчно зорко, та не успях да си осъществя пъкления план  Wink

# 169
  • София
Нана, чак сега разбрах защо не искаш второ  Joy На моя приятелка брат й (Лъв Rolling Eyes) е бил заловен при опит да я задуши с възглавница Rolling Eyes , та от сега ме е страх от ревността на тяхно Величество.  Crazy
А за пюрето - мислех, че си пробвала  Rolling Eyes , то ние още главно така се изхранваме  Crazy , та мислех че и други го правят чат-пат. Или сме единствени.  newsm78

# 170
Хич не сте единствени.Винаги имам в резерва някое пюре Wink Ама аз й взимам на семпер и не са  въобще пюрета а манджи.Тая вечер Даруна не пожела да ми ужави спагетите Rolling Eyesм та яде- бьоф строганов Joy
 Да ви кажа какво му трябва на човек( сиреч- на мен Wink).След  като племенника снощи ми поръча  зелено врабче Shocked Sick ooooh!, аз тръгнах в посока- неизвестна да издирвам играчка във вид на странното пернато.Е- може да ме обявите за леля на годината- открих такова Laughing Доволна от успеха се вдъхнових и  накупих разни пеперудки, стикери и т.н... аксесоари за бъдещата стая на Дари.Е- нямам думи да ви опиша каква радост настана тая вечер вкъщи като си видя аранжировката....Сега ми е едно такова нахилено....Просто забраих умората и реших да се радвам на малките неща.Чух се и с дядо по телефона- трудно му разбирам какво говори, звучи доста уморено и сам казва 4е не е мнгоо добре, но....c'est la vie..както се казва.
В момента Дари мажа корема на баща си с крем hahaha- явно е малко позакъсняла превенция за стрии...  и му сервира храна и чай в детски сервиз.Отивам при тях, а на вас ви желая една прекрасна вечер Hug

# 171
  • София
Елфче това всъщност никога не съм го включвала като причина. Другите са достатъчно сериозни. И най-вече нервите ми.  Naughty

За пюретата  - ами Кало не яде такива от 11-месечен. Оттогава беше на кухня и след това си ядеше моите манджи. Въобще съм забравила, че съм купувала.  Sad Друг път казвайте момичета, че аз бях толкова притеснена, недоспала и шашната, че ...

Свате и ти душо! Да оставиш зетя да умре от глад. Тц тц тц  Joy

# 172
Честит рожден ден на мама Иги!Много здраве и любов!  bouquet

Компютъра вече работи. Утре ще се включа по спокойно като ми инсталират фонетичната , че сега ми е бавно писането. Mr. Green

# 173
Честит рожден ден на мама Иги! Hug

Ей, най-накрая хубави новини за малчовците...чакаме само и Кало да спре съвсем повръщането... Praynig

И аз не съм давала пюре от.....доста отдавна... Wink

Отивам да лягам с книжка, че едвам гледам...всеки ден като се прибера в къщи, все едно е паднала бомба...аз пооправям и на другия ден пак...поне съм сигурна, че тате и Гого не скучаят.... Wink

# 174
Честит Рожден ден на мама Иги.Много ,много щастие и любов ви желая.

Дидика,аз на Марти и правих АМ с оризова вода няколко пъти-изобщо не разбра и си го пиеше,а акото се поооправи.Пробвай.

Много прегръдки за Кало,дано му мине вече тази болест. Praynig

Между другото Марти продължава да кашля  Confused ,а пък аз ще  ви оставя за няколко дни,че утре в 8ч ме искат в Токуда за постъпване. Mr. Green Вярно,че ще ме надупчат,ама поне ще си почина и ще се наспя няколко дни  Mr. Green  Много ми е мъчно за Марти,която е при майка ми,но тя милата знае,че мама е болна и като оздравее ще дойде да я вземе. Sad

Преградки и целувки за всички. И като се върна да сте здрави и щастливи,палави и игриви.  Heart Eyes

# 175
МИленка, хайде и ти да се оправяш вече Hug Стига с тия болести.Егати- още зима не е дошла, навън 20 градуса, а тук се изпотръшкахме Rolling Eyes Кофти е повода за тази почивка, но - дано си отдъхнеш поне малко, че после трябва да имаш сили за разглезената Марти след престоя при баба си Grinning
Анди, аз напоследък отказвам и да разтребвам из къщи.... Blush Ей така- трупаме си, разриваме...чакам да свършат и чистите съдов еи прибори ( играем си на нерви с мъжо койда  ги измие Wink), та да купим миялна най-сетне.Аз съм си сиипала вино и ми е паднало пердето.Не ми пука  WhistlingДа видим той докога ще издържи.

# 176
Честит рожден ден на мама Иги и от мен!

Както се хвалех че тук вируси няма,така лепнах един и ето ме сега в отбора на болните  Rolling Eyes
Много прегръдки на всички от отбора и ще се радвам ако скоро го напуснете Mr. Green Hug

А колкото до ревността има я ,но ако човек е достатъчно тактичен няма да се стигне до сериозни проблеми,моите деца поне не се бият за играчки  Mr. Green,а Ники много помога и много я обича.
При нас Еличка не проявява много голям интерес към картите и роботите на батко си,имаше период в който и беше интересно,но сега си предпочита нейните играчки.А да видиш как две дечица се гушкат е най милата гледка  Heart Eyes

# 177
mmilena заради пневмонията ли ще те приемат? Бързо да се прибираш при Марти. Hug

И аз отдавна не давам пюрета на Тони. Но и той не иска да ги яде.
Днес успях да го оставя в яслата почти без да плаче. Но се е напишкал 2 пъти. Иначе е спокоен като го взема. Вече си има и маршрут по който трябва да минем прибирайки се, задължително през гарата да види влаковете. Направо вече ме побърква с тях.
Как се справяте с ранното ставане? Аз будя Тони към 7ч. за да успеем да излезем към 8ч. А като почне да го води баща му ще трябва да излизат по-рано. А вечер все още не иска да запива рано. Може би като почне да остава по цял ден ще се уморява повече. newsm78

Вече си иска вниманието.
Лека вечер. Hug

# 178
Миленка, гушкаме те силно и те чакам бързо да се върнеш здравичка при сладурката  Hug Hug Hug
Гушки и за болничките ни мишлета  Hug
В ранните зори ще се опитам да се включа по-адекватно  Rolling Eyes

# 179
  • София
Ммилена, бързо да се оправяш!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт